Horoskop od 12. do 18. junija 2014

Horoskop za obdobje od 12. do 18. junija 2014.

12. 6. 2014

Oven

Delo: Nezanesljiv sodelavec vas bo na sestanku zelo razočaral, saj se na zagovor ali predstavitev vajinega projekta ne bo dovolj pripravil. Nič čudnega, da mu boste povedali nekaj krepkih. Ljubezen: Zgovorni boste in priljubljeni v družbi. Končno boste ogovorili nekoga, s katerim že dlje časa želite navezati stik. Zdravje: Dobro.

Bik

Delo: Šef vas bo postavil pred dejstvo in končno mu boste povedali vse, kar vam je dolgo ležalo na duši. To je lahko dober temelj za nadaljnji iskreni odnos. Ljubezen: Če ste samski, pojdite večkrat v družbo. Zdravje: Doma boste slabe volje, a za to nikar ne krivite drugih. Prepiri bi vas lahko spravili v še slabše počutje.

Dvojčka

Delo: Službeni odnosi bodo izredno konstruktivni in dobičkonosni, odprti boste za nove zamisli in imeli veliko srečo pri poslovnih odločitvah. Ljubezen: Osvojiti hočete nekoga, pri katerem nimate veliko možnosti. Raje se umaknite in počakajte na novo srčno priložnost. Zdravje: Imeli boste povečan apetit.

Rak

Delo: Čeprav boste hoteli v svoj vsakdanjik uvesti nekaj sprememb, se bo to izkazalo za napačen pristop. Ne potrebujete spremembe, temveč počitek, zato se čim prej odpravite na povsem zaslužen dopust! Ljubezen: Ljubezenski zmenek pričakujte v petek ali soboto. Zdravje: Novi službeni zapleti vam bodo požrli kar nekaj živcev, zato boste potrebovali več sproščujočih večerov.

Lev

Delo: Venera v vašem znamenju vas bo omehčala in vas opremila s potrebnim šarmom, ki ga potrebujete, da razčistite neko pomembno zadevo. Če gre za službene stvari, boste morda morali skleniti kompromis. Ljubezen: V ljubezni boste imeli več sreče. Od ljubljene osebe lahko pričakujete podporo. Zdravje: Ukvarjajte se s svojim telesom, plavajte ali bodite kako drugače aktivni.

Devica

Delo: Finančni dobiček vas bo presenetil in toliko bolj razveselil. Privoščite si obilno nagrado in pri tem ne imejte slabe vesti. Ljubezen: Pazljivo prisluhnite željam ljubljene osebe. Tako boste lažje razumeli, kaj se ji plete po glavi, in tudi lažje sprejeli njeno odločitev. Zdravje: Izogibajte se pretirani vročini, saj so možne posledične težave s kožo.

Tehtnica

Delo: Dobro boste zvozili službeno krizo, a bodite še naprej previdni. Pokazale se bodo nove poslovne priložnosti, a se ne zaletavajte. Še preden sprejmete odgovornost, pretehtajte argumente za in proti. Ljubezen: Ljubezensko sporočilo bo povsem jasno, zato hitro in brez pomisleka odgovorite nanj. Zdravje: Naredite kaj za dobro počutje.

Škorpijon

Delo: Nekoliko raztreseni boste, zato ne pozabite na podrobnosti, ki vas lahko drago stanejo. V odnosu s šefom nikar ne bodite kritični, še posebej, če ste sicer deležni njegove podpore. Ljubezen: Čeprav vam ljubljena oseba zatrjuje, da je vse v najlepšem redu, vi ostajate sumničavi. Dobro bi bilo, če bi sami preverili, kaj je res in kaj ne. Zdravje: Mučili vas bodo glavoboli. Več časa preživite v senci in v družbi pozitivnih ljudi.

Strelec

Delo: Ne spuščajte se v prepire na poslovnem področju, saj bi s tem porabili preveč energije, ki vam je bo zmanjkalo za pomembne službene naloge. Zanesite se na kolegico, ki ji zaupate. Ljubezen: Če želite osvojiti osebo, ki jo vaša prijateljica dobro pozna, bi bilo zelo priporočljivo, če pri tem upoštevate tudi njen nasvet. Zdravje: Posebnih težav ne boste imeli.

Kozorog

Delo: V službenem konfliktu boste odigrali pomembno diplomatsko vlogo in si s tem prislužili sloves odličnega posrednika. Sicer popazite na kolega, ki je zadnje čase precej površen. Ljubezen: Iz vsakdanje rutine vas bo zbudila ljubezen, ki bo potrkala na vaša vrata. Če ste samski, ne zamudite lepe priložnosti za obetaven zmenek. Zdravje: Neprevidnost vas lahko drago stane, še posebej v prometu ali pri fizičnih aktivnostih.

Vodnar

Delo: Želeli boste odpotovati, česar pa zaradi mnogo obveznosti ne boste mogli storiti. Izkoristite vsaj konec tedna, ko bi se lahko odpravili na krajši izlet. Ljubezen: Z ljubljeno osebo se odpravita na krajši izlet, koncert ali kakšno drugo prireditev. Družba vaju bo sprostila in malce bosta pozabila na vsakdanje tegobe. Zdravje: Počutje bo odlično.

Ribi

Delo: Končno si boste privoščili malo dopusta, da se boste spočili in si nabrali nove energije. Ljubezen: Partnerja presenetite z darilom, ki si ga že dolgo želi sam privoščiti, a za to ni imel denarja. Obiščita prijatelje in se pozabavajta. Zdravje: Ne pretiravajte z delom, še posebej pa ne na soncu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri