Horoskop od 30. 9. do 7. 10. 2013

Za obdobje od 30. 9. do 7. 10. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

30. 9. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Vaša prizadevnost in ustvarjalnost sta na vrhuncu, vaši cilji so realni, a še vedno visoki. Povezava med Marsom in Venero kaže visoka pričakovanja in veliko vložene energije, tudi čustvene, rezultati pa ne bodo ravno bleščeči. Ni vse odvisno samo od vas.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Trudili se boste doseči neki dogovor in v dogovarjanje boste vložili veliko časa in energije. Potrudite se zadevo dokončati čim prej, da ne bi prišlo do odlaganja ali zavlačevanja. Jezile vas bodo malenkosti, s katerimi se morate ubadati.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Na začetku tedna boste imeli še izvrstne ideje, kasneje pa bo vse več zavor, naleteli boste na neodobravanje in iskali vzroke pa tudi možnosti obvoda. V srčnih zadevah bodite pazljivi, nasprotna stran je videti vznemirjena in občutljiva.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Stabilnost vam tokrat pomeni več kot navadno, morda že s težavo obvladujete preveč dogajanja okoli sebe. V ljubezni bo pestro, spremembe, dogovori, odgovornost in strast se bodo prepletali, na trenutke ne boste vedeli, kaj je pomembnejše in kaj vam je storiti.

LEV (24. 7.–23. 8.)

Vseh stvari se boste lotevali z veliko volje, je pa videti preveč čustvenega naboja, celo preobčutljivosti. Pri papirjih in pravnih poslih boste naleteli na dilemo, ali nekaj sprožiti oziroma opraviti ali ne. Vpliv družine bo v tem tednu zelo močan.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

V začetku tedna se boste držali bolj nazaj, kot bi se bali koga prizadeti. Vaša sposobnost prilagajanja dejanskim možnostim bo v tem času na preizkušnji, a boste izpit opravili z odliko. Videti je opravek z obračanjem denarja.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Živahen teden je pred vami in veliko bi lahko naredili, a vas bo nekaj omejevalo. Volja staršev ali družine, predsodki, tradicija? Kot da se vaša perspektiva vedno bolj odmika. Vprašali se boste, kje neki je harmonija, ki ste jo pričakovali.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Idej vam ne primanjkuje, energije za njihovo izpeljavo prav tako ne. Čutili boste družbeno odgovornost, saj bi znala kakšna vaša poteza spodbu-diti še druge. Zelo pazite, komu kaj rečete. Marsikaj boste raje storili sami.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Vzeli si boste vse več časa zase, se povlekli v tišino in razmišljali o nekaterih stvareh, ki ste jih slišali in so vam dale misliti. V ljubezni bo nekaj potekalo v vidu 'višjih ciljev', nekaj boste naredili iz vzrokov, na katere navadno niti pomislili ne bi.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Tako Saturn kot lunarni vozel sta tesno povezana s Plutonom, ki se le počasi odpravlja naprej – marsikateri kozorog v tem tednu doživlja karmična spoznanja in/ali tektonske življenjske premike. K sreči je Saturn hiter in se na to točko ne vrne več, tako da prelomni čas ne bo trajal predolgo.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Vodnarji dobro veste, kaj je narobe in kje 'potipati' sistem, da bi se stvari obrnile na bolje. Očitno pa mir in skladno reševanje sporov marsikoga niti najmanj ne zanimata. V partnerstvu je videti veliko strasti, tako v ljubezni kot v čiščenju odnosa. Partner bo preobčutljiv.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Nekaj odličnih prebliskov vam bo prineslo občutek, da bi lahko spremenili stanje v družbi na bolje. V službi bo okoli vas precej napeto, morda boste vpleteni v pogovore o kadrovskih spremembah. Svetu boste kazali, kako se tudi da živeti v času, ko je 'vse narobe'.

Astrolog Bern Jurečič

bern@astrology.si; www.astrology.si