Horoskop od 9. do 16. 9. 2013

Za obdobje od 9. do 16. 9. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

9. 9. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4.)

V začetku tedna bo šlo vse narobe ali pa boste pod izjemnim pritiskom. V nekaj dneh boste napetosti prenesli v aktivnost in naredili veliko več, kot je bilo mogoče predvidevati pred tem. Ne bi bilo slabo, če bi se znali za hip tudi ustaviti. Preden vas ustavi kaj drugega, na primer lastni organizem.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Preveč upov boste polagali na druge in njihovo pripravljenost za sodelovanje. Če imate ob sebi koga, ki ne vleče na svojo stran, imate še srečo – danes je najpomembnejša beseda na svetu 'interes'. Pri denarju pazite na majhne stroške, tudi ti lahko načnejo vaš mir.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Če kaj ne bo šlo tako, kot ste si zamislili, boste poskušali s silo, rezultati pa niso zagotovljeni. Lahko se kaj obrne proti vam, tudi javno mnenje. Iščite raje varnejše poti, s tveganjem počakajte teden ali dva.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Najbolj poudarjena področja tega tedna v vašem horoskopu so ustvarjalnost, otroci in ljubezen, odvisno od posameznika. Čakajo vas dobre povratne informacije, občutek izpolnjenosti in sreče. Finančno področje je sicer manj ugodno, a se položaj izboljšuje.

LEV (24. 7.–23. 8.)

Morda ne znate odnehati ali pa se zase in svoj prav bojujete z napačnimi sredstvi. Prvi dnevi tedna niso pisani na vašo kožo, pazite se pretiravanja in nepotrebnih konfliktov. V drugi polovici tedna boste ubrali nov pristop in takoj izboljšali počutje.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Po eni strani je videti veliko razmišljanja o perspektivi in boljšem jutri, pri čemer se odpirajo neke nove možnosti, po drugi strani pa čisto zemeljske teme, na primer denar, položnice, stroški. V ljubezni nekaj živčnosti, verjetno zaradi kake stare zadeve.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Govorili boste o sebi in svojih zadevah, ljudje okoli vas pa se bodo vse bolj čudili. Na splošno se boste znašli na realnih tleh, ubadali se boste s praktičnimi težavami brez veliko filozofiranja. V marsikateri zadevi ne bo časa za veliko tehtanja. Poskrbite za dovolj oddiha in spanja.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Za večino ljudi se bo teden začel precej neugodno, vi pa boste, nasprotno, zacveteli in imeli občutek, da vam gre dobro, morda si boste celo čestitali za kaj. V ljubezni nekaj lepih trenutkov ali pa perspektiva za boljše čase.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

V začetku tedna stopite za kak korak nazaj ali pa v senco, polovite informacije in dobro premislite nadaljnje korake. V prve vrste pustite stopiti druge. Morebitno možnost vlaganja ali obračanja denarja preverite z več strani.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Nekaj stoji na poti vašim načrtom in želeli boste odstraniti ovire. To bo večji zalogaj, kot je bilo videti, morda bi bilo bolje prilagoditi se novim razmeram. Pričakujete lahko pomoč od nekoga, ki ima podobne interese. Razmišljali boste več korakov vnaprej.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Zahteve, pred katere ste postavljeni v poslih ali službi, so jasne, zaslužek pa ne, prav tako vam bo manjkala povratna informacija, da delate dobro. Marsov položaj vas sili v konflikte, tudi zaradi malenkosti. Glede denarja si delate več težav, kot je treba.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

V tem tednu boste potovali dejansko ali pa v mislih. Tujina, novo in neznano – vse to vam bo dajalo navdih za spopad s čisto vsakdanjimi tegobami, iskali boste dodatne informacije. V ljubezni je videti srečo, hkrati pa strah, da to ne bo dolgo trajalo.

Astrolog Bern Jurečič

bern@astrology.si; www.astrology.si