Izkoristite Venero v znamenju tehtnice (7. 8. do 9. 9.) in uredite svoje življenje

Izkoristite Venero v znamenju tehtnice (7. 8. do 9. 9.) in uredite svoje življenje (foto: profimedia) profimedia
6. 8. 2018

Venera je planet, ki govori o ljubezni in o užitkih, še posebej tistih, ki si jih delite z nekom drugim. Ta planet se nanaša tudi na romantiko in harmonijo v čustvenih vezeh, porokah, prijateljstvih in drugih partnerstvih. Venera je zadovoljna, ko razširi srečo in nežnost, medtem ko vas uči, kako ljubiti in ceniti druge in stvari. V njeno področje vključujemo tudi lepoto, umetnost in občutek za estetiko.

Od 7. avgusta do 9. septembra 2018 se bo Venera, vladarica ljubezni nahajala v znamenju Tehtnice, ki ji tudi vlada, zato je smotrno na področju ljubezni izkoristiti njen blagodejen vpliv. Venera v tehtnici povečuje vašo privlačnost za nasprotni spol. Vaš naravni čar, milina, simpatičen pogled, družbeni ideali in prijaznost naraščajo, zato boste imeli veliko priložnosti za romance in bolj globoka razmerja. V znamenju device se je Venera v preteklem obdobju počutila omejena in kritizirana, zdaj bo v znamenju tehtnice osvobojena, da ustvari, odpusti in uživa v življenju.

Venera bo končno prinesla umirjene energije, zato lahko vdihnete zrak olajšanja in se popolnoma prepustite, saj je v tem znamenju doma in tukaj izraža najlepše lastnosti. Vpliva tudi na ličenje, modo in denar. To je pravi čas za nakupovanje modnih kosov in kozmetike ter razne tečaje ličenja in urejanja. 

Z ljudmi v vaši bližini boste zelo povezani, pripravljeni na pogajanja in razne kompromise. Upoštevajte znan pregovor, da je kompromis umetnost razdeliti torto tako, da vsi verjamejo, da imajo največji kos. Ljudi okoli vas boste poskušali navdušiti s svojo prijaznostjo, brezskrbnostjo in pripravljenostjo, tokrat bo vaš odnos deloval v pozitivni smeri. Znašli se boste v vlogi nežnega ljubitelja, ki sovraži, če ga užalijo. Nujno upoštevajte, kaj res želite, preden se žrtvujete za popoln mir. Harmonija je zaželena, vendar ne v primeru, če morate žrtvovati svoje resnične potrebe in želje. Videz umirjenosti je lahko slaba izbira, če obremenjuje vaše notranje razočaranje.

Zaradi tega vpliva boste tudi idealizirali podobe svojih odnosov, celo do točke, ko razmerje postane pomembnejše od življenja, pri čemer boste želeli ohraniti samostojno pot. Če vas bo preplavil občutek, da vas kdo izkorišča, lahko ostanete tihi in zaskrbljeni. Občutljivost za ravnotežje v partnerskih odnosih se bo povečala. To je čas, ko se lahko bolj zavedate dajanja in sprejemanja, ki so naravni elementi odnosov.

Namesto agresivnega pristopa boste uporabljali svoj šarm, da bi dobili, kar si želite. Umetnost bo v tem času na vrhu vaših zanimanj, težili boste k iskanju ravnovesja v svojem osebnem okolju in lahko postanete precej izbirčni, ko gre za estetsko uravnoteženo, harmonično, klasično umetnost. Venera v tem znamenju na splošno spodbuja umetnost in ceni lepoto.

Romantična ljubezen bo postala še bolj pomembna. Zaljubljenost v ljubezen prinaša zelo pogost in prijeten občutek. Ta vpliv odpira vrata iluziji in napoveduje veliko zaskrbljenosti za druge. Pravičnost vključuje pošteno oceno in spoštovanje lastnih vrednot. Intimnost bo rastla v ozračju vzajemnega interesa in spoštovanja.

Venera v svoji vladavini bo pripomogla k olajšanju vzdušja z njeno milino in razumevanjem. Prav tako vam lahko pomaga pri dvigu vaših odnosov na višjo raven in občutka ravnovesja in poštenosti. Prinaša vam ustvarjanje lepe umetnosti s solzami, ki tečejo po obrazu, dogovarjanja s pozitivnim zaključkom, odpuščanje, hvaležnost in poudarek na področju mode in lepote. Ker je tehtnica znamenje pravice, boste v tem obdobju hrepeneli po resnici in pravičnih odločitvah, tokrat boste pri delu in v odnosih tudi odličen mediator.

Dovolite Veneri, da vam pomaga pri iskanju skladnosti v situacijah, ki so se v preteklem obdobju morda zdele neizvedljive.

Najboljšega vpliva boste deležni rojeni v znamenju tehtnice, dvojčkov in vodnarja. Odprite oči in si oglejte lepoto okoli sebe, tudi v situacijah, ki so morda boleče ali težavne. Imeli boste več priložnosti, da bi poiskali prijaznost v sebi in jo izrazili na druge. Torej, bodite prijazni, in upoštevajte, da se vsi, ki jih srečujete v svojem življenju, borijo s težko bitko. 

Pripravil: Horoskop.si