Jeza do moških je lahko v teh dneh večja

Okoli 24. februarja bodo lahko reakcije jeze najmočenjše, zato bodite pozorni na svoje obnašanje. Ne le v odnosih, pač pa tudi na splošno, saj je na vidiku velika impulzivnost. 

Jeza do moških je lahko v teh dneh večja (foto: Pexels) Pexels
24. 2. 2020

V teh dneh bo okrepljena tudi želja po pravičnosti.

Planetarne konstelacije nam dajejo možnosti, da nekaj spremenimo, vendar ljudje se največkrat obrnemo nazaj v stare vzorce. Saj ustvariti nekaj povsem novega, zahteva vztrajnost, moč in pogum. Najlažje pa je delovati po ustaljenem, starem, znanem... Trenutna konstelacija denimo močno podpira spremembe, še posebej v spremembi načina razmišljanja in sprejemanja potrebnih odločitev, a vso potrebno orodje za spremembo ima vsak človek sam. 

Moč nezavednega Animusa

Animus je nezavedna podoba moškega v ženski oz. označuje moško energijo v ženski (Jung). 

Jeza do moških je lahko v teh dneh večja. Sedaj na plano prihajajo jeze, ki so bile potisnjene v preteklosti in niso bile izražene. Nezavedni animus manifestira temne dele osebnosti in pri ženskah postane manipulativen. 

Vse, kar ne ozavestimo, se lahko obnaša demonsko. Ko je ženska razočarana nad moškim, je razočarana nad sliko, ki jo je ustvaril animus. Ta predstavlja idealno sliko moškega v ženski. 

Ker je ženska razočarana nad to projekcijo ali sliko, je jeza usmerjena na moške ali na partnerja. Potrebno se je vrniti na začetek in analizirati, kako se je jeza sploh začela, kaj je pričakovala od partnerja v preteklosti, pa tega ni dobila. Česa ni dobila v otroštvu in česa danes ne daje sebi?

Te projekcije so sedaj močneje izražene in okoli 24. 2. so lahko reakcije jeze najbolj intenzivne. 

Na poslovnem področju se bodo stvari odvijale postopoma - posel je potrebno razvijati z majhnimi koraki. Na kreativnem področju je sedaj odlično obdobje. Na ljubezenskem področju pa razmišljajte in razglabljajte predvsem o pričakovanjih in jezi. 

Če ste stvari postavili na svoje mestu v odnosu, potem lahko Venera, ki se še 10 dni nahaja v najboljšem položaju, da izredno dobre razultate. 

Prirejeno po: Nikola Žuvela, vedski-jyotish.net