JUNIJ bo najbolj čustven mesec leta

Junij odpira vrata vsem zatiranim čustvom, še nezdravljenim ranam iz otroštva ter predvsem čustveni intenzivnosti. 

JUNIJ bo najbolj čustven mesec leta (foto: shutterstock) shutterstock
30. 5. 2022

Vse, kar bomo doživljali, bomo doživljali bolj čustveno obarvano. Ni vse zlato, kar se sveti in tudi ne slabo kot morda sprva zveni. Junij je namreč tudi en izmed najbolj romantičnih in plodnih mesecev tega leta.

JUNIJ ČUSTVEN

Junij odpira vrata čustveni intenzivnosti, kar je za vse, ki svoja čustva težje prepoznate, kaj šele izražate, naravnost fantastično. In malo manj za vse tiste, ki jih obdajajo čustveni vampirji, manipulatorji ter osebe, ki uživajo v vlogi žrtve, saj junij obljublja kar nekaj dramatičnih trenutkov. 

RANE IZ OTROŠTVA 

Naše otroštvo je zelo pomemben del našega življenja. Vse bolj se zavedamo, kako lahko na videz nedolžne geste v naši vzgoji v ranem otroštvu na našem otroku pustijo trajne posledice, pozitivne ali negativne, za celo življenje. Tudi sami se zavedamo določenih vzvodov, katere imamo zaradi nečesa, kar se je v otroštvu zgodilo. Junij prinaša situacije, v katerih bomo prepoznavali, katere rane, izgube, razočaranja, nismo v resnici predelali ter katere rane iz ranega otroštva še vedno v veliki meri dominirajo naše življenje. 

PREDELUJEMO ODNOS Z MAMO

Celo leto predelujemo svoj odnos do mame, odnos do koncepta materinstva in ženstvene energije. Ni naključje, da se ravno zato v tem času še bolj krešejo mnenja o pravici do splava (opomba: trenutno najbolj v ZDA). Junij bo zato v ospredje postavil občutke nemoči, katere se nam zdi, da smo jih dobili ravno preko ženskih prednic. 

KAKŠNA MATI STE VI DO SEBE?

Veliko govorimo o notranjem otroku, a pozabljamo, da smo tudi sami sebi na nek način starš. Velik del našega notranjega dvogovora ali samogovora, temelji na besedah, ki so nam jih izrekali naši starši, predvsem mati. Ste do sebe strogi ali popustljivi, morda prezahtevni ali brezbrižni. Kako bi vi sebe opisali kot svojo mati do sebe?

JUNIJ BO ČUSTVEN, ROMANTIČEN IN INTENZIVEN

Obdaja nas energija močnih emocij, zato bomo čutili več potrebe po romantiki, po bližini, po smehu in radosti. Vsi bomo nekoliko močneje doživljali dražljaje iz okolice, zato kakšnih preuranjenih besed obljube ali pa jeze ne jemljimo preveč resno, ampak dajmo času čas. Že julija bi se lahko izkazalo, da je šlo bolj za strast trenutka kot resno obljubo. 

USTVARJALNA ENERGIJA OKOLI NAS

Junij bo čas kreativnosti, radosti, bujne domišljije ter hrepenenja po igrivosti. Dajmo si čas za razposajenost, za smeh in ustvarjanje. Ovijmo se v bolj živahne poletne barve, v smeh, navihanost, hec, radost, v lepe energije kar vsak dan, takoj zjutraj, ko se prebudite.  

KLJUČNA BESEDA: PLODNOST

Nežen opomnik vsem, ki si ne želite naraščaja: previdno. Vsi, ki si želite poviti otročka, pa se predajte občutku radosti spočetja novega življenja. 

JUNIJ BO RAZKRINKAL MANIPULATORJE

Proti koncu meseca bomo opazili porast razkrivanja resnice, predvsem pravega obraza oseb, ki manipulirajo ali so izrecno preračunljive. Dobronamerno vas opozarjam, da bi lahko bili konec junija in v juliju razočarani nad nekaterimi osebami, za katere ste menili, da so korektne.

VZEMITE SI ČAS ZA SVOJE SRCE

Nikamor se vam tako zelo ne mudi, da si ne bi mogli vzeti časa za svoje srce, svoje otroštvo, za SEBE! Zaslužite vse le najboljše, a prične se z vami: si vi dovolite najboljše? 

Želim vam junij, poln Ljubezni in zdravilnih trenutkov.

Z Ljubeznijo, Lili Sorum

Preberite si še: Junij bo prinesel srečo v ljubezni TEM astroznamenjem