Kaj pravi astrologinja o današnjem dnevu?

Astrološka napoved za četrtek, 19. november.

Kaj pravi astrologinja o današnjem dnevu? (foto: pexels) pexels
19. 11. 2020

Luna ziblje v Kozorogu in marsikomu potrka na samozavest, na notranjo moč, na občutek varnosti. Nekomu pa tudi na strahove - da vidiš, koliko so še prisotni.

Načeloma se današnji dan deli na dva dela; do 12h in po 12h. Prvi del je zelo spodbujal korake, podvige, razne akcije. Vmes pa se ves čas dogaja čustvena aktivnost, skratka intenzivno dopoldne, menjajo se lahko čustvena stanja skozi cel dan. Izzivov in reakcij ne bo manjkalo. 

Potem pa se dan prevesi po 12h, ko se znajo dogajati zamude, ovire, čudna komunikacija in nejasne zadeve v nekem trenutku. Marsikomu tudi nepričakovane novice in novosti. Na trenutke tudi nemoč in občutek zgubljenosti. Danes popoldne je zelo priporočljiv sprehod, če je le možen, globoko dihanje, tapkanje po timusu, da se vzpostavi nazaj čustveno ravnotežje.

Zapomnite si, nikoli ni tako temno, da ne bi bilo lahko še temnejše. In nikoli ni tako temno, da se ne bi razsvetlilo. Vedno se razsvetli, zato zjokaj trenutno bolečino in se nato pogumno dvigni.

Dajajte spodbudo. Ni potrebno, da je na mizi tona hrane med prazniki, raje naj bo tona poguma. Naj ti bo najmočnejša tableta motivacija, da zmoreš. Zaženimo spoštovanje do nemočnih, napolnimo jih s spodbudo. Naj bo to tvoj motiv. Zdaj starostniki potrebujejo petje pod balkonom ipd.

Planeti cukajo in rukajo, a ne zato, ker ti želijo škoditi, ampak zato, ker te želijo premakniti. In vsak premik, da izboljšaš sebe, je ogromen korak, ki navdušuje in izboljšuje. 

Takšna situacija je po planetih prisotna še do konca februarja. Do takrat bo potrebno (pre)živeti. Kvaliteta pa je v premiku za dobrobit vseh.

Pa se premaknimo v nov zagon, v novo misel, ki spodbuja ...
Prijazen in uspešen dan vsem supaj.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še: To je kljub vsemu sveti čas. Bodite potrpežljivi. Boljši časi prihajajo.