Kateri DAN V APRILU bo za vaše znamenje najboljši?

Čas beži in pred nami je že april. Preverite, kateri dan v tem mesecu vam bo najbolj naklonjen.

Kateri DAN V APRILU bo za vaše znamenje najboljši? (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2023

Oven: četrtek, 13. april

Zadnja četrtina lune v znamenju kozoroga vam pomaga, da se osredotočite na svoje karierne cilje. Obeta se vam nova, vznemirljiva poslovna priložnost, ki vam pomaga, da pričnete še bolj slediti svojemu namenu in poslanstvu.

Bik: četrtek, 13. april

Tudi vi boste občutili energijo zadnje četrtine lune v kozorogu. Ta vas spodbuja, da se osvobodite lastnih prepričanj, ki vas ovirajo na poti do sreče in obilja. Šele, ko ozavestite vse blagoslove, ki jih imate, boste lahko uživali v izjemnem življenju.

Dvojčka: petek, 14. april

Saturn v znamenju rib vam prinaša več globine v vaši karieri. Omogoča vam, da na poslovni poti še bolj sledite sebi, zažarite v svoji avtentični različici in maksimalno izkoristite vse svoje potenciale.

Rak: ponedeljek, 24. april

Ko se Saturn v ribah poveže s soncem v biku, vam to prinese nekaj dodatne sreče. Ta posebna energija vam omogoča, da se lažje soočite z življenjskimi izzivi in začnete uresničevati vse tisto, o čemer ste vedno sanjali.

Lev: četrtek: 20. april

Lunin mlaj v znamenju ovna vam prinaša pomembne nove začetke, s katerimi boste lahko v svoje življenje sprejeli še več sreče in obilja. Poskrbite, da za to naredite prostor in se znebite vsega, česar ne potrebujete več.

Devica: ponedeljek, 3. april

Ko se Merkur premakne v znamenje bika, vam to prinese nekaj stabilne energije, ki vam bo pomagala na poti do uspeha. Izkoristite to priložnost in se lotite tistih projektov, ki ste jih do sedaj odlašali.

Tehtnica: torek, 11. april

Ko se Venera premakne v znamenje dvojčka, vam to prinaša nekaj lahkotnosti na področju ljubezni, financ in nepremičnin. Dobili boste nove ideje, kako lahko v svoj dom in odnose vnesete več topline in boljšo komunikacijo.

Škorpijon: četrtek, 27. april

Prva četrtina lune v znamenju leva vam prinaša nekaj uspeha na poklici poti. Čas je, da prisluhnete sebi in se na karierne priložnosti odzovete tako, da delujete v skladu s svojim najvišjim jazom.

Strelec: četrtek, 20. april

Sončev mrk vas spodbuja k ustvarjalnemu izražanju in kultiviranju veselja. Čas je, da se opomnite na vse dobro, kar vam je vesolje prineslo in poiščete kreativne načine, da razrešite vse, kar vas ovira na poti do sreče.

Kozorog: četrtek, 6. april

Polna luna v znamenju tehtnice vam prinaša pomembno priložnost za poslovno napredovanje. Morda se bo zdaj dokončno razvilo nekaj, kar se pripravlja že dlje časa. Uživajte v svojem uspehu.

Vodnar: četrtek, 6. april

Tudi vam polna luna v tehtnici prinaša srečo. Spodbuja vas, da v svoje življenje vnesete nekaj ravnovesja in veselje. Razmislite, katerim področjem lahko namenite več pozornosti in na katerih se lahko nekoliko sprostite.

Ribi: četrtek, 20. april

Sončev mrk v ovnu bo pozitivno vplival na vaše finance. Obetajo se vam novi finančni začetki, pred velikimi odločitvami pa se prepričajte, da resnično delujete v skladu s sabo.