Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše znamenje?

4. 9. 2022
Deli
Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše znamenje? (foto: profimedia)
profimedia

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde prinesle prav posebno energijo.

Oven: torek, 6. september

Ko se asteroid Hiron v vašem znamenju poravna z luninim severnim vozlom v biku, vas to opominja, da že imate vso moč, ki jo potrebujete. Čas je, da nehate iskati srečo zunaj sebe in se namesto tega poglobite vase. Prisluhnite si.

Bik: torek, 6. september

Tudi vi boste čutili energijo, ki jo bosta sprožila Hiron ter lunin severni vozel. Morda v tem trenutku v nekaterih situacijah ne vidite smisla, a na ta dan boste dobili opomnik, da se bo vse odvilo tako, kot se mora. Vesolje ima za vas velike načrte, zato je čas, da se jim odprete.

Dvojčka: torek, 6. september 

Ko se Venera premakne v znamenje device vam to prinaša spremembe predvsem na finančnem področju. Čas je, da razmislite o svojih prioritetah in ugotovite, kje morda zapravljate preveč ter kam bi svoje dohodke raje usmerili.

Rak: sobota, 10. september

Polna luna v znamenju rib vas spodbudi, da stopite v akcijo in naredite korak proti nečemu novemu, kar si že dolgo želite. Ne glede na to, kako zelo hrepenite po nečem, tega ne boste dosegli, če ne spremenite svojih dejanj. Izstopite iz cone udobja in začnite verjeti, da vam lahko uspe.

Lev: petek, 9. september

Ko se Merkur v tehtnici obrne retrogradno, to okrepi vašo sposobnost komuniciranja. V tem času boste prepoznali moč besed, zvezde pa vas bodo spodbudile tudi k temu, da izrazite svoje občutke ter brez zadržkov poveste svojo resnico.

Devica: sreda, 7. september

Ko se Venera s pričetkom tedna vrne v vaše znamenje, je to čas, da se osredotočite na svoje finance. Morda je čas za spremembe v življenju, ki vam bodo prinesle boljši dohodek. Menjava službe, selitev, napredovanje? Prisluhnite sebi in vsi odgovori se bodo pojavili.

Tehtnica: torek, 6. september

Venera v devici osvetljuje nove karierne priložnosti. V zadnjem času ste veliko delali na sebi, zdaj pa boste tudi na službenem področju bili deležni priložnosti, ki se skladajo z vašo rastjo. Lahko ste ponosni nase in na vse, kar ste dosegli.

Škorpijon: petek, 9. september

Merkur v tehtnici bo pri vas sprožil obdobje globljega razumevanja in duhovne povezanosti.  Vzemite si čas za samorefleksijo. Razmislite o vseh lekcijah in dogodkih, ki so vas danes pripeljali sem ter ozavestite, da se je vse zgodilo točno tako, kot se je moralo. 

Strelec: torek, 6. september

Palas, asteroid, ki ima vpliv na vaše razumevanje in dojemanje sveta, se premakne v znamenje čustvenega raka. To je odlična priložnost, da se povežete s svojimi občutki ter pokažete nekoliko več empatije tudi svojim bližnjim. Obenem pa se prepričajte, če so vaše odločitve res v skladu z vašo pristno različico sebe.

Kozorog: petek, 9. september

Retrogradni Merkur vam omogoča, da se osredotočite na svojo kariero in razmislite, kako lahko to področje še izboljšate. Morda vam spremembe res niso najljubše, a so nujno potrebne, da v svoje življenje prinesete več zadovoljstva ter tudi finančnih sredstev. Bodite pogumni!

Vodnar: torek, 5. september

Asteroid Palas v znamenju raka vas spodbuja, da se osredotočite na svoje zdravje ter dobro počutje. Razmislite, katere navade lahko spremenite, da zaživite bolj zdravo ter da se dobro počutite v svoji koži. Ne pozabite poskrbeti tudi za svoje čustveno in mentalno zdravje.

Ribi: sobota, 10. september

Polna luna v vašem znamenju vam omogoča, da naravnost zasijete. Opomnila vas bo na vašo notranjo svetlobo in na vašo magijo, na katero včasih pozabite. Zmorete prav vse, kar si želite in ravno vaša notranja moč je tista, s katero lahko premikate gore.