Kateri dan vam bo v tem tednu najbolj naklonjen?

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde najbolj naklonjene.

Kateri dan vam bo v tem tednu najbolj naklonjen? (foto: profimedia) profimedia
13. 6. 2022

Oven: torek, 14. junij

Polna luna v strelcu vam bo dala priložnost, da stopite v stik s pristno različico sebe in zaživite življenje, kakršnega si zaslužite. Ne ozirajte se na mnenja drugih, temveč prisluhnite sebi. Samo vaša intuicija in pogum vas lahko pripeljeta do sreče in svobode.

Bik: sobota, 18. junij

Venera v vašem znamenju se sreča s Saturnom, kar lahko prinaša srečo in dobro karmo. V preteklosti ste morda naredili nekaj dobrega za svoje odnose, zdaj pa se bodo pokazali prvi rezultati. Vaše dobre odločitve se bodo zelo obrestovale in spoznali boste, kako zelo je bilo vaše ravnanje pomembno.

Dvojčka: ponedeljek, 13. junij

Merkur v dvojčkih vam omogoča bolj jasno komunikacijo. Izkoristite priložnost in se s svojimi bližnjimi pogovorite o nečem, o čemer razmišljate že dlje časa, ob tem pa ne pozabite ostajati spoštljivi in razumevajoči.

Rak: sreda, 15. junij

Zaradi lune v kozorogu boste svet dojemali še bolj čustveno, kakor sicer. Odločitve boste sprejemali s srcem in vse boste čutili zelo globoko. To je odlična priložnost, da se bolje posvetite svojim občutkom in ugotovite, kaj je tisto, kar si zares želite.

Lev: petek, 17. junij

Petkova luna v vodnarju vam bo omogočila, da sebe vidite v popolnoma novi luči. Spoznali boste, kako zelo ste izjemni in zaradi tega boste polni ponosa. Vzemite si čas za praznovanje, svoje sreče pa ne pozabite deliti tudi s tistimi, ki vam pomenijo največ.

Devica: četrtek, 16. junij

Neptun v ribah se sreča s soncem v dvojčkih, kar bo privedlo do tega, da stopite v stik s svojo spontanostjo. Prepustite se toku in za spremembo pozabite na načrtovanje. Posvetite se svoji igrivi plati in preprosto uživajte v vsemu, kar vam je namenjeno.

Tehtnica: sobota, 18. junij

Ko se Venera v biku sreča s Saturnom, boste v sebi občutili hvaležnost. Včasih pozabite, kaj vse vam je bilo v življenju dano, zato si vzemite nekaj trenutkov in razmilsite, kako zelo ste srečni. To vam bo dalo nov zagon in optimizem tudi za prihajajoče dni.

Škorpijon: sobota, 18. junij

Ste že slišali za pregovor, da je sreča na strani pogumnih? Konec tedna se vam ob luni v ribah obeta super priložnost, a le, če boste zbrali pogum in tvegali. Verjemite vase, prisluhnite svoji intuiciji, ohranjajte pozitivno naravnanost in vse se bo izteklo najboljše.

Strelec: torek, 14. junij

Čeprav je pred vami precej naporen teden, je torek s polno luno v vašem znamenju super priložnost, da se posvetite svojim ciljem in nameram. Razmislite, kaj si želite doseči in kako se lotiti doseganja svojih sanj.

Kozorog: sreda, 15. junij

Sredina luna v kozorogu je kot nalašč za nove začetke. Razmislite, kakšnega življenja si želite in pogumno naredite prvi korak proti svojim ciljem. Če ostajate zvesti sebi, bo tudi sreča na vaši strani.

Vodnar: sreda, 15. junij

Srečanje sonca v dvojčkih ter Saturna v vodnarju vam prinaša popoln čas za samorefleksijo. Veliko časa boste namenili razmišljanju in analiziranju sebe, obenem pa boste imeli super priložnost, da od sebe izpustite vse, kar vam škodi.

Ribi: sobota, 18. junij

Luno v vašem znamenju izkoristite za postavljanje novih ciljev. Kaj je tisto, kar si zares želite? Kako lahko izboljšate svojo kariero in odnose? Cilje si zapišite, nato pa naredite načrt, kako jih uresničiti.