Kateri datum leta 2023 bo za vaše znamenje najbolj naporen?

Kateri dan tega leta vam bo prinesel prav posebne izzive?

Kateri datum leta 2023 bo za vaše znamenje najbolj naporen? (foto: profimedia) profimedia
20. 1. 2023

Oven: 3. november 2023

Venera bo v sodelovanju z Neptunom privedla do notranjih konfliktov, ki jih bo dodatno podkrepil še retrogradni Saturn. Na površje bodo privreli tudi vsi občutki, ki ste jih do sedaj zanikali in prisiljeni boste videti, kaj vas ovira pri osebni rasti. Kljub temu, da bo to za vas intenziven dan, vam bo izjemno pomagal na vaši poti.

Bik: 5. maj 2023

Lunin mrk v znamenju škorpijona vam bo pokazal bolečo resnico v zvezi z vašimi odnosi. Obeta se vam pomembna prelomnica. Ta mrk bo končno zaprl vrata nečemu, kar se je moralo končati. Čeprav je zaključek lahko boleč, ne pozabite, da ravno konci prinašajo nove začetke.

Dvojčka: 16. maj 2023

Čeprav je Jupiter planet sreče in obilja, bo v sredini maja poudarjal vaše senčne lastnosti. To je dober trenutek, da ozavestite vse nerazrešene travme in vzorce ter ugotovite, na katerih področjih potrebujete zdravljenje. V tem času razmislite tudi, kje bi v času celjenja ran lahko dobili podporo.

Rak: 17. julij 2023

Občutili boste energijo južnega vozla, ki osvetljuje vaše domače življenje. Veliko vam pomenita dom in družina, a boste v tem času ugotovili, da vas ta čustvena navezanost morda ovira na vaši poti. To je dan, ko je ključno, da prisluhnete sebi in vzpostavite zdrave meje v odnosu z domačimi.

Lev: 29. september 2023

Polna luna v ovnu vas bo opomnila na vse občutke, ki ste jih potlačili. Spodbudila vas bo, da se dotaknete najbolj temnih kotičkov svoje duše in si jih končno priznate. Obenem je to čas, ko se uskladite s svojim najvišjim jazom in naredite prostor za nove začetke. Bodite iskreni do sebe.

Devica: 5. oktober 2023

Retrogradna Venera vas lahko potisne v pretirano razmišljanje in analiziranje. Zaradi lastnih mislih se boste počutili preobremenjeni, kar se bo odražalo tudi na pomanjkanju osredotočenosti. Ključno je, da v tem času ostajate nežni do sebe in poiščete načine, kako se sprostiti.

Tehtnica: 17. julij 2023

Znašli se boste na razkolu med tem, kar ste in tem, kar si želite biti. Vzemite si čas za samorefleksijo in ozavestite, da določene dele sebe morate spustiti, da lahko postanete boljša verzija sebe. To je lahko težko, a ravno julij vas lahko popelje na  potovanje samozdravljenja in rasti.

Škorpijon: 23. marec 2023

Pluto bo ob koncu marca prinesel nekaj trenj na področju doma. Morda bo nekdo od domačih prestopil vaše meje ali pa se bodo izrazito oglašale določene družinske travme. Glavna tema tega dne bo spuščanje in prekinitev ciklov. Lahko se zgodi, da boste primorani določene odnose korenito spremeniti ali jih celo zapustiti.

Strelec: 2. oktober 2023

Retrogradna Venera vas bo prisilila, da se soočite z lastnimi omejitvami in strahovi. Obeta se vam naporen dan, ko se bodo v vas vzbudili vsi občutki, ki se jih vsakodnevno sicer ne zavedate. S pomočjo Venere bose ozavestili, kako vas lastne misli ovirajo na vaši poti in kaj morate storiti, da dosežete polno svobodo.

Kozorog: 27. marec 2023

Občutili boste močno energijo Merkurja, ki bo v znamenju rib izzival vašo racionalnost. V tem času boste nekoliko bolj zasanjani in osredotočeni na svoje občutke. Morda boste v tem času ugotovili tudi, da ste prerasli nekatere ljudi v svojem ožjem krogu.

Vodnar: 28. oktober 2023

Lunin mrk v znamenju ovna bo lahko povzročil nekaj nepotrpežljivosti in krajših živcev. V tem času boste bolj izrazito opazili lastnosti, ki vas pri vaših bližnjih motijo, a pazite, da ne reagirate preveč impulzivno. V odnosih je dobro postaviti zdrave meje, vendar se izogibajte nepremišljenim odločitvam.

Ribi: 27. marec 2023

Saturn v vašem znamenju vas spodbuja, da se spustite na realna tla in ozavestite vse svoje lastnosti - tudi tiste, ki jih sicer zanikate. Bodite nežni do sebe in ne pozabite, da noben ni popoln. S tem, ko spoznate svojo temno plat, se lahko bolje povežete s seboj.

Preverite tudi djotiš napoved za leto 2023 s svetovalko Tino Pipan >

Prirejeno po: bustle.com