Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 19. do 25. 10. 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 19. do 25. oktobra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 19. do 25. 10. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 10. 2015

Podgana

V prvih dneh tedna bo nad vami bdela utrujenost, ki se je boste znebili s športnimi dejavnostmi in koraki, ki vas bodo razvedrili. Nekaj boste povedali brez razmišljanja, vendar kljub temu diplomatsko in učinkovito. Na koncu bo vse dobro, saj se boste znašli v dobri družbi, ki bo tokrat sprejemala vašo drugačnost in uživala v vašem smislu za humor. Nakazuje se vam ponudba, ki je nikar ne zavrnite. Še dolgo ne boste dobili tako dobre priložnosti, zato jo zagrabite, če ste pripravljeni. Ljubezenskih težav ne boste imeli, saj boste odlično razpoloženi in pozitivno usmerjeni.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Bivol

Teden vam obljublja vztrajnost, ki vam bo prišla prav na več področjih. Sposobni boste uvesti pomembne spremembe v svoje življenje. Če se boste v prvih dneh tedna nahajali v večji družbi, bodite bolj potrpežljivi in prilagodljivi. Nikakor nočete popustiti glede nečesa, kar bi se lahko rešilo po lažji poti, zato znova premislite in razumsko ocenite situacijo. Kar se vam je še včeraj zdelo nemogoče, bo konec tedna že trkalo na vaša vrata. Ne boste zaupali postopkom, ki jih ne boste razumeli do potankosti. Na čustvenem področju se vam več dogajanja, ki vam bo povrnilo nasmeh na ustnice obeta proti koncu tedna.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Tiger

V teden boste vstopili radovedni in spočiti. Pozorno opazujte, saj se boste tako najlažje odločili glede nečesa, kar je še vedno v povojih ali pa še ni dovolj zrelo. Preveč se ukvarjate z malenkostmi, ki bi jih bilo priporočljivo dati na stran in nanje enostavno pozabiti. Dobili boste odlično ponudbo, vendar bo potrebno vložiti vanjo še precej energije, preden se bo obrestovala. Začnite na začetku in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, saj boste tako lažje prišli do konca. V družinskem krogu se vam konec tedna nakazujejo manjše napetosti in nesoglasja.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Mačka

Prvi dnevi tedna bodo obarvani z neodločnostjo in pesimizmom. Nikar na sredi naloge, ki je za vas pomembna, ne spremenite svojega mnenja in ne odnehajte predčasno. Čeprav se ljudje z vami ne strinjajo vedno, vas občudujejo ravno zaradi vaših drugačnih in zanimivih prepričanj. Nekaterim opravkom ni in ni konca, vseeno pa počasi napredujete in se pomikate višje. Premislite, kdo vam je največkrat priskočil na pomoč in vas poslušal. Potem boste zlahka ugotovili, komu lahko zaupate. Kmalu boste prišli do spoznanja, da se z vsemi enostavno ne morete razumeti.

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Zmaj

Prvi dnevi v tednu bodo od vas zahtevali zbranost. Veliko ste stavili na eno karto, pri tem pa niste dobro premislili vseh dejavnikov, ki so lahko problematični. Posledično se boste v sredini tedna srečevali z dodatnimi ovirami, ki pa ne bodo najbolj enostavne. Potrebno se bo tudi prilagoditi. Razmišljali boste tudi o možnostih za dodatni zaslužek. Morali bi se informirati, posebno če je v vaših delovnih nalogah vsakodnevni stik z ljudmi. Nekdo se vam bo končno izpovedal, presenečeni boste nad celotno zgodbo!

Vaš ključ: Ne čakajte predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Kača

Teden vam prinaša srečo in razigranost na več področjih vašega življenja. Dobro se počutite, zato boste svojo dobro voljo zlahka delili z okolico. Uspešni boste, posebno na tistih področjih, ki vas veselijo in jih popolnoma obvladate. Nekdo vam bo tokrat hitreje pomagal najti pravo smer, ki vam bo odprla nova obzorja. Poskušajte se upreti omejitvam, ki vas nervirajo že nekaj časa. Naj čas ne bo več vaš gospodar. Vzemite si čas zase in se posvetite ljudem, ki jih imate najraje. Konec tedna se boste ukvarjali z mlajšimi člani svoje družine, ki bodo potrebovali vašo podporo.

Vaš ključ: Ne gradite zidov v oblakih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Konj

Nesporazume boste v tem tednu težko razreševali in prenašali, ker boste preveč ponosni in občutljivi na vsako malenkost. Vaš ego bosta dvigovala tudi dobra volja in samozavest. Vsako besedo si boste razlagali po svoje, zato se raje poglobite vase, preden storite ali spregovorite kakšno neumnost. Dovolite sogovorniku da vam razloži svoja stališča in vas seznani z novostmi. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti, vendar se boste kljub temu sposobni prilagoditi, kar vas vodi v boljše počutje in osebno zadovoljstvo.

Vaš ključ: Pozabite na pomanjkljivosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Koza

V teden vstopate bolj odločni in razigrani, kot v preteklih tednih. Prevzeti boste morali vodilno vlogo, čeprav vam to ne bo najbolj všeč. Pogumno se soočite z ljudmi in stojte za svojimi načeli, saj so vam nakazane odlične možnosti za uspeh, po katerem hrepenite že dlje časa. Če boste resnično verjeli v to, kar počnete, vam nihče ne bo mogel spodnesti tal pod nogami. Ugotovili boste, da se že dolgo niste zabavali. Vendar se že konec tedna kažejo spremembe. Nekaj vas bo začelo utesnjevati, jemalo vam bo energijo, vi pa nikakor ne boste mogli ugotoviti vzroka, zato se situaciji raje neobremenjeno prepustite.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Opica

V prvih dneh tedna boste bolj tihi in umirjeni, znašli se boste v vlogi opazovalca. Nekoga boste začeli gledati drugače, saj vas bo presenetil s svojim igrivim načinom razmišljanja in funkcioniranja. Nekaj, kar vam je pomembno, bo zaenkrat obviselo v zraku in takšne situacije vas po navadi najhitreje iztirjajo in vznemirjajo. Vsekakor raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in predvsem napačno. Na področju prijateljstva se vam konec tedna nakazujejo manjše transformacije, ki bodo od vas zahtevale več prilagajanja.

Vaš ključ: Odločajte se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetla modra

Petelin

Privoščite si krajši oddih, saj ste bili pretekle tedne ves čas v pogonu. Če se ves čas spopadate z eno in isto težavo, je to še bolj potrebno. Morda potrebujete tudi nekaj fizične sprostitve, zato nikar ne odklonite povabila v toplice ali športne dejavnosti. Razočarani boste na čustvenem področju, čeprav se sploh niste zares potrudili, da bi nekoga osvojili. Če želite spremembe, se kar pogumno podajte v akcijo in se odprite tudi novim ljudem, ki trkajo na vaša vrata. V zadnjih dneh tedna se boste ukvarjali s financami in poslovnim področjem, ki bo sledilo napredku.

Vaš ključ: Privoščite si razvajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zeleno

Pes

V tem tednu boste močnejši in na trenutke celo predrzni in pretirano razigrani. Čeprav si močno želite sprememb, boste še naprej vztrajali pri preizkušeni rutini. Ne boste izpregli, čeprav bi lahko. Raje boste čakali, da se določene zadeve premaknejo iz mrtve točke in da požanjete svojo slavo. Nekdo vam ne bo odgovoril tako, kot ste predvidevali. Moti vas občutek, da sta si preveč različna za začetek ali nadaljevanje kakršne koli zgodbe. Tokrat se držite tistega, kar dobro poznate, čeprav boste globoko v sebi ves čas usmerjeni v spremembe, o katerih sanjarite.

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Merjasec

V teden boste stopili dobrodelno usmerjeni in prijazni. S svojim znanjem in izkušnjami boste z veseljem pomagali ljudem v stiski in težavah. Postavili se boste v njihovo kožo in začutili, da je vaše življenje radostno, v primerjavi s težavami, ki jih s sabo nosijo drugi. Svoje mnenje in stališča boste zagovarjali na intenziven in diplomatski način. Vsekakor se vam konec tedna obeta obdobje, ko bo v ospredju tudi zabava in mnogo smeha, ki bo v vaše naročje privabljal osebe nasprotnega spola. Še bolj privlačne vas bo naredila dobra volja, ki samskim prinaša tudi nova poznanstva.

Vaš ključ: Bodite manj obremenjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

horoskop.si