Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 24. do 30. 8.

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 24. do 30. 8. (foto: Shutterstock) Shutterstock
25. 8. 2015

Podgana

V prvih dneh tedna, ki je pred vami vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo tudi skupinska vadba, kjer imate samski celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe. Z lahkoto se boste soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Postavite se zase in za svoja stališča, v nasprotnem primeru vas bodo pohodili. Čustveno življenje bo dobilo prave barve v drugi polovici tedna in odločili se boste za nekaj novega in svežega, še posebej tisti, ki na tem področju že dlje časa nihate in se odločate.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Bivol

Glede na vaše trenutno psihično stanje in energije vam prvi dnevi v tednu ne bodo najbolj pisani na kožo. Težko se boste osredotočili na glavnino problemov, kar vam lahko povzroči manjše nevšečnosti. Kljub temu glavo pokonci, saj se vam že v drugi polovici tedna nakazujejo boljše možnosti za uspeh. Tudi partnerstvo bo deležno pozitivnega pridiha in veliko romantike. Samski boste morali še nekoliko počakati, saj so okrog vas le osebe, s katerimi nikakor ne bi mogli dolgoročno funkcionirati. Podajte se raje na kakšen izlet, ali pa enostavno uživajte v družbi svojih prijateljev.

Vaš ključ:Bodite optimistični!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

Tiger

Prva polovica tedna vas bo vodila v manjšo zmešnjavo na vseh področjih, še posebej na poslovnem, kjer boste s težavo sestavili zadeve v pravi smeri. Nakopičile se vam bodo zaostale obveznosti, borili se boste s svojim egom in ne boste dovolili, da vam kdo priskoči na pomoč in vas usmeri na pravo pot. Veliko lažje vam bo v drugi polovici tedna, ko lahko pričakujete tudi podporo prijateljev. Jasno vam bo postalo, da lahko s skupnimi močmi veliko lažje pridete do cilja. Na ljubezenskem področju bo ustaljeno. Hrepeneli boste po intenzivnih pogovorih.

Vaš ključ: Hrepeneli boste po vznemirjenju.

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

Mačka

Napetosti so za vami, končno prehajate v obdobje, ko se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli poglobitve odnosa z osebo, s katero ste že dolgo povezani. Nove ljubezni vas ne bodo zanimale, raje se boste ustavili pri preizkušenih osebah. Delo bo dobilo pozitiven pridih v drugi polovici tedna, saj se boste ustrašili za prihodnost. Vse skupaj se vam bo zdelo nemogoče, vendar nikar ne obupajte prehitro, saj vas čakajo pozitivni rezultati. Zdravje vam bo odlično služilo in veselili se boste skupnih športnih aktivnosti, ki vam bodo povrnile vitalnost.

Vaš ključ: Prihaja vaš čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

Zmaj

Vaša želja po strasti bo v prvih dneh tedna dobila posebno obliko. Sestavljanka, ki se vam že nekaj časa dogaja na ljubezenskem področju, bo končno dobila pravo sliko. Veliko bo sicer odvisno od vas samih, vendar vam bodo energije tokrat naklonjene. Želeli boste poglobitve in iskrene pogovore. Poslovno področje boste dali nekoliko na stran, saj ne boste imeli prave volje in motivacije. Kljub temu ni nakazanih težav na finančnem področju, le svoje prihranke boste morali načeti. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni dodatnemu izobraževanju in učenju.

Vaš ključ: Zaljubljeni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno zelena

Kača

V prvih dneh tedna boste deležni posebnih, novih priložnosti, ki so se že nekaj časa umikale od vas. Nikar se ne prestrašite izzivov, ki sledijo, saj vas vsekakor usmerjajo k uspehu in zadovoljstvo. Veliko boste razmišljali tudi o sprostitvi in potovanju, zato ni izključeno, da se že sedaj odločite rezervirati nekaj eksotičnega. Ljubezen bo na drugem mestu, situacije, ki se bodo vrstile, vas bodo naredile nekoliko hladne in nezainteresirane, zato globokih pogovorov tokrat ne pričakujte. Nekoliko lažje bo samskim, ki se boste z dobro voljo usmerili k iskanju primerne osebe in pri tem uspeli.

Vaš ključ: Prihajajo nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

Konj

Z velikim veseljem se boste podali v teden, ki je pred vami. Zanimivi dnevi vas bodo razveseljevali na vsakem koraku. Povečala se bo tudi vaša motivacija, ki jo bo še dodatno okrepila vaša samozavest. Pazite pa, da ne boste pretiravali z izstopanjem, saj bi si s takšnim načinom zbrali več sovražnikov kot prijateljev. Vaše misli bodo najbolj zbrane na sredini tedna, takrat boste razmišljali tudi o nadgradnji na poslovnem področju. Z idejami vam bo pomagal tudi nekdo, ki vas opazuje že dlje časa, pa ga do sedaj niste spustili blizu. Poskusite se odločati bolj preudarno, da si ne povzročite težav.

Vaš ključ: Bodite pozitivno naravnani!

Barva v kateri se boste boljše počutili:karmin rdeča

Koza

Teden, ki je pred vami vas bo umiril, saj se bodo dogodki začeli končno odvijati v pravi smeri. Dobili boste občutek, da se vse sestavlja tako kot ste si zamislili. Na ljubezenskem področju se vam obetajo nove možnosti, ki vam bodo zelo zanimive. Vezani se boste sprijaznili sami s sabo in nastalo situacijo in ugotovili, da vam niti ni tako slabo. Na zdravstvenem področju se vam nakazujejo manjše nevšečnosti, s katerimi se boste ukvarjali sredi tedna. Čas je, da več pozornosti namenite zdravemu načinu prehranjevanja in skrbi za zdravo telo. Premikali se boste naprej!

Vaš ključ:

Barva v kateri se boste boljše počutili:

Opica

Najsrečnejši boste v prvih dneh tedna, saj boste ugotovili, da v bistvu skoraj vse poteka tako kot ste si zamislili. Čeprav bo nekdo od sorodnikov želel kaliti vaš mir, mu to nikakor ne bo uspelo, saj boste več kot odločni. Imeli boste podporo prijateljev, ki vam prinašajo stabilnost in trdnost. Vezani boste konec tedna v nevarnosti, da se zapletete z nekom, ki bo veliko govoril o sladkih rečeh, kljub temu pa bodite previdni. Samskim bo malce dolgčas, saj ste pripravljeni na novo razmerje, prave osebe pa od nikoder. Morali boste počakati in se prilagoditi situaciji.

Vaš ključ: Prehajate v bolj stabilno obdobje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

Petelin

V teden boste stopili zadovoljni in polni pričakovanj. Težave, slabe stvari in strahove pustite v ozadju. Druženje z dobrimi prijatelji bo čudovito popestrilo dogajanje in vas naredili stabilne. Marsikdo se bo čudil vaši hladnosti in samozavesti, iz vas pa bo izžarevalo zadovoljstvo. Čas je ugoden, da enostavno pometete s konkurenco in si izborite čudovite priložnosti, ki se vam nakazujejo. Zdravje vam bo tokrat odlično služilo, odločili se boste za dieto, ki bo tokrat obrodila sadove, saj vas bo v ozadju zasledoval občutek, da morate nujno povečati svojo stopnjo privlačnosti pri nasprotnem spolu.

Vaš ključ: Ne bo vas več strah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Pes

Veselje, ki vas bo doletelo v prvih dneh tedna bo povezano z zanimivimi dogodivščinami na poslovnem področju. Priložnost, ki vam bo naklonjena bo najprej prestrašila vaš občutek presoje, nato se bo občutno dvignil vaš ego. Dogodek, ki vam bo ostal v spominu vas bo še podprl z borbenostjo, ki jo boste potrebovali za realizacijo svojih načrtov. Ljubezen vam tokrat ne bo pomembna, želeli si boste le spolnosti brez večjih obvez. Čustva lahko privrejo na dan konec tedna, ko se boste usmerili k resnosti in družinskemu življenju. Zabave bo dovolj, zato vam ne bo dolgčas.

Vaš ključ:Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

Merjasec

Čeprav ste zmedeni in nesigurni vase, se vam v začetku tedna nakazujejo odlične možnosti za napredek. Projekti, ki so bili v spečem stanju se bodo začeli prebujati. Dobili boste goro kreativnih zamisli, potrebno jih bo le še udejanjiti. Tokrat ne razmišljajte o posoji denarja, saj bi si s tem samo nakopali težave in se nekomu zamerili. Raje funkcionirajte s tem kar imate. Če se nahajate v partnerskem odnosu bo za vas druga polovica tedna več kot čudovita, saj boste začutili iskreno ljubezen in varnost, ki je za vas ogromnega pomena. Samski boste kot metuljček, ki leta od cveta do cveta.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra