Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 7. do 13. septembra 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 7. do 13. septembra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 7. do 13. septembra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 9. 2015

Podgana

V prvi polovici tedna, ki je pred vami, se boste ukvarjali predvsem s poslovnimi zadevami. Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev precej zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite nek nesporazum. S povečano samozavestjo boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki ste na dieti, boste imeli tokrat manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni razčiščevanju določenih odnosov, ki so se pomaknili do nevarne točke in vam jemljejo vašo dragoceno energijo.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Bivol

Teden vam prinaša številne prijetne in neprijetne spremembe. Denarne skrbi se vas bodo nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno večinoma dobro, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost. Ne storite kaj nepremišljenega iz navala zagrenjenosti. Psihično zdravje vam trenutno ne služi dobro. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov s prijatelji. Prišli boste do zaključka, da ste se v zadnjem času preveč obremenjevali z nepomembnimi zadevami in pozabili nase ter na svoje potrebe. Konec tedna vam prijatelj prinaša rešitve.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Tiger

Hiter življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamor koli se boste obrnili, ugotavljate, da ste opaženi. Na delu ne boste več utrujeni, še posebej v prvi polovici tedna. Prebuja se vaša tekmovalnost. Prevzemajo vas lahko nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj kot se vas bo zbralo, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi. V ljubezenskem odnosu boste v drugi polovici tedna nekoliko nesigurni vase in v svoja čustva. Potrebno bo narediti nekaj sprememb, da se ponovno približate bolj sproščenemu tempu življenja.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Mačka

V teden boste stopili nekoliko zmedeni. Manjka vam idej, zato bi bilo koristno, da preživite nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji prijetnosti in iskrenosti. Rutina in pravila zavirajo vašo kreativnost. Znašli se boste v takšni naglici, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite konje in se nekoliko zamislite. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije. V drugi polovici tedna vam bo Prijetna situacija bo podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost, s katero boste osvajali tiste, ki vam bodo resnično všeč.

Vaš ključ: Izkoristite svojo privlačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Zmaj

Čeprav se vam dozdeva, da se vam vse skupaj podira pod nogami, ohranite dostojanstvo. Imejte več posluha tudi za sogovornike. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli in namerava. Zato ostanite mirni in zbrani, kar se vam obrestuje pri študiju ali pri tem, če ste se pred kratkim selili ali zamenjali okolico. Tokrat boste nekoliko manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj zasilne rešitve. V zadnjih dneh tedna vam bo mnogo lažje, saj se bo vse skupaj odvijalo spontano. Načrti bodo dobili pravo obliko in razmišljali boste o oddihu.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Kača

Poskušajte nekoliko spremeniti svoj način funkcioniranja. Nekaj prijaznih besed v naglici lahko nekomu pomeni veliko več, kot bi si mislili. Skušajte delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v uspeh. V drugi polovici tedna boste veselega razpoloženja. Pri delu vam trenutni uspeh ne pomeni veliko, z mislimi ste nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste počeli. S partnerjem bosta prišla do številnih prijetnih zaključkov, povezanih z vajino prihodnostjo. Zopet bodo na plano privrela prijetna čustva.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Konj

Vstopite v teden, ki je pred vami bolj premišljeni. Z denarjem ravnate preveč razsipno. Zategnite pas, kajti kmalu lahko nastopijo težave. Pri delu ste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje, a ne nujno materialne koristi. Vpliv prve polovice tedna bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov, vezanih na neuspeh. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri. Zadovoljni boste tudi s svojim odnosom, tisti, ki pa ste samski, se boste lotili prijateljevanja s širšim krogom ljudi in si s tem povečali možnosti za kakšno konkretno poznanstvo, ki bi lahko obrodilo sadove.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Koza

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo v prvi polovici tedna še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj na valovni dolžini. Čas s pozitivnim vplivom vas bo popeljal v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v boljše počutje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment. Na področju dela se boste konec tedna ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije. Kljub vsemu, vas čaka pozitiven razplet.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Opica

V prvi polovici tedna se vam bo nekoliko zapletlo na poslovnem področju. Na delovnem mestu boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata. Izrazito si prizadevate za uveljavitev. Tokrat vam pač ni usojeno, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v hudih škripcih. Ljubezensko področje bo zaživelo šele v drugi polovici tedna, ko se boste pripravljeni pogovoriti in priznati svoje napake. Takrat vam bo veliko lažje.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Petelin

Končno veste, kaj si želite na srčnem področju. Zdaj vam ostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. To pa zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. Nekoliko drugače bo v poslovnem svetu. Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Nekdo vas bo poskušal usmeriti v napačno smer. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje v družinskem okolju. Konec tedna vam prinaša prijetne dogodke, povezane z zabavo in prijateljskimi stiki.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Pes

Teden, ki je pred vami vam prinaša nekaj preizkušenj. Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih. V partnerstvu vsa skrb leži na vaših ramah. Motivirajte svojega izbranca za izboljšanje vajinega odnosa. Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete na domače dvorišče. Če se boste v ta namen ustavili na pijači, pa le ne pozabite, da vas doma nekdo čaka. V drugi polovici tedna se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo razvedrili na vseh področjih. Končno boste pripravljeni narediti korak naprej.

Vaš ključ: Premaknite se naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Merjasec

Ni vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se s tem, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite tudi na manjši poraz. Več kot veste, težje se boste odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste vprašali kar vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo prespite. Tudi glede financ bo potrebne v drugi polovici tedna več previdnosti. Ljubezen bo prišla do izraza, ko boste določeni osebi priznali, kaj v resnici čutite do nje. Naj vam ne bo nerodno priznati svojih čustev, začutili boste olajšanje.

Vaš ključ: Priznajte svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra