Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 13. do 19. julija 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 6. do 12. julija 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 13. do 19. julija 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 7. 2015

Podgana

V prvi polovici tedna boste med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi v okolici. Kar polepšali se boste, tako močno boste samozavestni in zadovoljni s svojim videzom. Tudi na poslovnem področju se tokrat ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo zato lahko popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov in akcije na vseh področjih. Le pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste zabredli v prevelik minus. V pomoč vam bo vaš notranji občutek, ki vam bo že povedal, kdaj imate prav in kdaj se morda motite.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: bela.

Bivol

Da vaš počitek ne bi predolgo trajal, bo poskrbela energija, ki vam bo povzročila zmedo na poslovnem in čustvenem področju. V sebi boste začutili nemir in ta bo predvsem pri mlajših privzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo sredi tedna vaše želje gotovo uslišane. Vsaj tiste, ki se nanašajo na poslovno področje. Če ste na pragu sprememb, boste mirnejši, v ljubezni pa so vam najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu. Počutje se bo na hitro izboljšalo, pripravljeni boste na nove dogodivščine, polni želje po nenavadnem.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: zelena.

Tiger

V prvi polovici tedna boste spogledljivi in igrivi. Če ste pripravljeni in sestavljeni, se vam obeta veliko prijetnih srečanj in morda celo nov partnerski odnos. Vi boste zdaj zares 'zacveteli', in če ste sami, bi lahko med vami in nekom preskočila iskrica ljubezni. Pozneje bo sreča prestopila na stran bolj umirjenih, čutečih in ljubečih energij. Na poslovnem področju se vam bodo zadeve v drugi polovici tedna odpirale z svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi več odločnosti, ki vas bo obiskala v pravem času na pravem mestu in vas rešila pred zoprnimi situacijami.

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: temno modra.

Mačka

Če so se v vas naselili dvomi, bodite prepričani, da se bodo zdaj razblinili! V prvi polovici tedna se boste z lahkoto borili za svoj prav. Pazite le, da ne boste pretiravali z arogantnostjo in vsiljivostjo do drugih. V sebi boste začutili energijo, strast in vnemo. Konec tedna vam bo še posebno naklonjen, vseskozi pa boste imeli v ljubezni daleč največ sreče tisti, ki točno veste, kaj si želite. Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice, povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili brez težav, saj ste odlično motivirani in pozitivno usmerjeni.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: rdeča.

Zmaj

Za vas, navidezno nežne in občutljive, je ta teden lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili, kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V drugi polovici tedna vam bodo energije sicer naklonjene, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov, ki vam zagotovo prinašajo dobre rezultate. Proti koncu tedna pa se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: rumena.

Kača

V prvih dneh tedna bo okoli vas postalo čudno tiho in nenadoma ne boste več vedeli, ali je vse še tako, kot se vam je zdelo oziroma kot bi moralo biti. Druga polovica tedna pa vam bo dokaj naklonjena, saj boste družabni, zgovorni in optimistični. Več romantične izpolnjenosti boste deležni tisti, ki ste trenutno na začetku razmerja. Uživali boste srečo in končno dosegli duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Zadovoljni boste sami s sabo, kar vam obljublja boljše rezultate in bolj umirjene korake, ki jim bodo drugi lahko sledili.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: zelena.

Konj

Teden, ki je pred vami, bo za vas konkretno boljši od prejšnjih dveh. Druženje vas bo sprostilo, pričakovanje potovanja pa bo postalo izjemno prijetno in zaljubljeno. Na partnerskem področju boste malce labilni, kar vam lahko povzroči nekaj labilnosti na čustvenem področju. V drugi polovici tedna pa boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki ste že dlje časa v vezi, saj vas bodo vodili k akciji in direktnemu pristopu, ki bo rešil vašo situacijo. Poslovne zadeve boste dali nekoliko na stran, kljub temu pa bo vaša glava polna načrtov, ki lahko proti koncu tedna dobijo čisto drugo podobo.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: oranžna.

Koza

Veselo vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici tedna, ko boste deležni predvsem lepih romantičnih doživetij. Pozneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki ste v resnem razmerju. V drugi polovici tedna se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kako razmerje, ki ne bo temeljilo na zgodbi o uspehu. Previdni bodite, saj vas bodo večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se lahko slabo končala. Področje zdravja bo nespremenjeno, kar vas bo pomirilo, kljub temu pa boste notranje malce nemirni.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: rjava.

Opica

Pred vami je odličen teden. Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, romantiko ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste zdaj skoraj gotovo našli, kar iščete! Nekdo, ki vam je všeč že dlje časa, bo pognal kri po žilah predvsem tistim, ki boste uživali v strastnih objemih, še zlasti proti koncu tedna, ko boste veliko bolj sproščeni. Vaša potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: temno zelena.

Petelin

Pred vami je mirnejši teden, ki pa prinaša številne nejasne preobrazbe. V prvih dneh lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. V drugi polovici tedna vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali tisti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Zlahka boste navezovali stike ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem. Za samske bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v tednu, ko lahko povsem naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: svetlo modra.

Pes

Na splošno vam teden, ki je pred vami, na romantičnem področju ne bo posebno naklonjen, zato bi v ljubezni lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, druge zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Za ustvarjalne in ponosne je ta teden na poslovnem področju lahko zelo uspešen. Verjetno boste polni iniciativ, novih načrtov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: bela.

Merjasec

Za marljive in organizirane ta teden ni preveč naklonjen, saj se nikakor ne boste znašli. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh, vaše delo pa bo konkretno poplačano šele pozneje. Druga zgodba se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje! Tokrat boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves teden. Samski boste imeli v drugi polovici tedna veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva, v kateri se boste bolje počutili: olivno zelena.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri