Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 15. do 21. junija 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 15. do 21. junija 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 15. do 21. junija 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 6. 2015

Podgana

Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo stanje precej slabše, kot dejansko je. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti. Odpira se vam nova možnost glede dela, ne bo vas motilo niti to, da ste že preobremenjeni. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste veliko časa preživeli s svojim partnerjem.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na mnenja drugih!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Bivol

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje ostalo enako. Počutite se varno in zadovoljno, zato nikakor ne želite sprememb. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas vzbudile željo po odkrivanju novih stvari. Ne upirajte se napredku, saj vam bo koristil. Končno boste mirnejši, zlasti v ljubezni. To se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili. Na nekoga boste vseeno imeli izredno močan vpliv. Zadovoljni boste.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: črna

Tiger

Imeli boste več dela, ki pa vam vseeno ne bo odveč. Uprli se boste vsemu, kar bi morali delati pod pritiskom, posebno glede delovnih nalog, ki se vlečejo. Namesto tega se boste obrnili k novi, romantični priložnosti. V drugi polovici tedna si boste zgradili trdne temelje za prihodnost in poskrbeli zase na finančnem področju. Imeli boste srečo. Tudi pri čustvenih zadevah boste razmišljali zelo pozitivno. Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Dajte času čas, lažje vam bo.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

Mačka

Pazite v domačem okolju, ker morda zamujate pri zahtevnejši nalogi. Z ubranimi besedami boste dosegli več, kot ste upali. Pri poslih je vsako sumničenje očitno odveč. Poskusite se sprostiti. Ta čas vam bo prinesel nekaj sprememb na delovnem mestu. Pazite na finančni načrt, ki ste si ga zastavili, saj lahko hitro zaplujete v dolgove. V ljubezenskih odnosih boste sproščeni in komunikativni, zato se bo okoli vas nabral velik krog ljudi, ki jih boste z veseljem in odprtimi rokami sprejeli.

Vaš ključ: Komunikacija bo ključ do zmage!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

Zmaj

Energijo boste usmerjali v dokazovanje moči pred drugimi ljudmi. Želeli si boste končno povedati, kaj vam leži na duši. Pazite na komunikacijo, saj lahko hitro zanetite prepir. Pomirite se in razmislite, kako se bodo ljudje odzvali na vaše besede. Telefonski pogovor opravite daleč od radovednih ušes tudi zato, da ne bi vneli ognja pod streho. Nekaj stvari morate za vsako ceno obdržati zase. Naenkrat boste nenavadno apatični, nekako zamorjeni.

Vaš ključ: Ne bodite konfliktni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

Kača

V prihajajočem tednu boste imeli kar nekaj težav, saj ne boste vedeli, kateremu področju v življenju se morate posvetiti. Pripravite se na velike spremembe, ki jih podzavestno čutite že zdaj. Pomoč poiščite pri človeku, ki mu zaupate in za katerega veste, da vam bo znal svetovati. Pazite, zlasti z drago osebo. Razlog za prepire bo tokrat vaše ljubosumje. V ljubezni pričakujete preveč, čeprav se partner upravičeno umika pred vašimi očitki. Bodite bolj prilagodljivi.

Vaš ključ: Soočite se s težavami!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijoličasta

Konj

Teden, ki je pred vami, vas bo prisilil v akcijo. Ne morete rešiti vsega naenkrat, vsekakor pa se lahko posvetite tistim stvarem, ki jih lahko opravite v rekordnem roku. Storite več za svojo kondicijo, omislite si več rekreacije. Začutili boste tudi potrebo po gibanju v večji skupini. Spoznate lahko nov krog ljudi, ki bodo popolnoma na vaši valovni dolžini. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi končali razmerje: zdaj je ravno pravi čas, da to tudi storite, dokler ni prepozno.

Vaš ključ: Odprite se novim poznanstvom!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: indigo

Koza

Počutili se boste, kot da ste zvezani z vrvjo. Nikakor vam ne bo uspelo narediti stvari, ki ste jih načrtovali za ta teden. Probleme vam bodo povzročale tudi finance. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bo ta čas minil. Najprej se boste odločili za krajšo pot, potem pa odpovedali, ker vam primanjkuje moči tudi zato, ker se stvari odvijajo nekako prehitro za vaš okus in zmogljivosti. Pojavila se bo simpatija, ki vas lahko zmede.

Vaš ključ: Ne ovinkarite!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Opica

Komunikacija bo tekoča, s številnimi boste hitro našli skupni jezik, tudi če gre za poslovne projekte, nekaj, pri čemer bi lahko združili prijetno s koristnim. Ni posebnih ovir, čeprav ste pričakovali drugačen zasuk. Pripravljeni ste se boriti, a marsikaj vam bo šlo povsem gladko od rok. V ljubezni bo nekaj več iskrenosti in zaupanja. Dobili boste nekaj novih obveznosti, ki se vam bodo zdele popolnoma obvladljive. Če boste pustili, da vam pritisk naraste, lahko s tem obremenite lastno zdravje.

Vaš ključ: Pazite na svoje zdravje!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rjava

Petelin

Še vedno ne veste, kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala, predvsem pa stojte za svojimi trditvami. Aktivnosti, povezane s pravom, potovanji ali izobrazbo, bodo povzročile kar nekaj stresa. Pričakujte informacijo, ki vas bo presenetila! Predlagali boste nekaj, kar je mogoče, da bo zavrnjeno. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo pomote. Proti koncu tedna boste vedno bolj utrujeni, pazite, ker vas nekdo ne bo razumel.

Vaš ključ: Odločite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Pes

Teden, ki je pred vami, vam prinaša nekaj nihanj. Zdaj ni ravno pravi trenutek za romantična srečanja. Očitno je, da si soočenja, vsaj za zdaj ne želite. Z domačimi se nikakor ne morete umiriti, pazite, ker bo nekaj obojestranskega nezaupanja. Prijatelj vam bo obzirno povedal svoje mnenje. Vsekakor upoštevajte vse razloge za in proti, še vedno se lahko tudi kaj naučite. Vztrajnost je lepa reč, a tokrat bi morali najprej prisluhniti. Prijatelji vam bodo na vsakem koraku stali ob strani.

Vaš ključ: Odnosi bodo na prvem mestu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Merjasec

Obrestuje se vam nekaj več pravočasno vloženega truda, zato boste potem toliko bolj sproščeni. Vse si želite podrobno pregledati in preizkusiti, preden boste dali zeleno luč. Najprej boste zmedeni, potem se morate hitro zbrati in morda pripraviti še kakšno rešitev. Pazite z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti, zlasti če se odpravljate na pot. Ugotovili boste, da vam določene osebe v življenju ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete.

Vaš ključ: Pazite pri pomembnih odločitvah!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Preberite si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri