Kitajski horoskop od 1. 11. do 7. 11. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 1. do 7. novembra 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. 11. do 7. 11. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
1. 11. 2016

PODGANA

V prvi polovici tedna se boste ukvarjali predvsem z reševanjem zadev, ki so se odvijale v preteklih tednih, pa jih niste bili sposobni speljati do konca. Sedaj je čas, da se težav lotite drugače, saj s počasnim pristopom ne boste prišli nikamor. Določena situacija vas bo na čustvenem področju popeljala v prijetne pogovore in strast, ki jo boste še dolgo čutili in vas bo izpopolnjevala. Tudi samski boste tokrat deležni številnih priložnosti, odločitev pa raje prepustite usodi in spontanosti.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Z velikim veseljem se boste v prvih dneh tedna podali v napredek in cilje, ki bodo sedaj v čisto drugačni obliki, seveda za vas bolj prijazni. Nekdo, ki bo do vas popolnoma iskren, bo odlično vplival na vaše ljubezenske korake, ki bodo tokrat polni poguma in optimizma, s katerim se boste z lahkoto kosali s konkurenco. Zaustavite se pravi čas in uživajte v odnosu, ki bo razposajen in vznemirljiv. Finančne zadeve bodo v ospredje stopile konec tedna, takrat se raje ne podajajte v večje nakupe, saj bi lahko naleteli na zavajanje.

Vaš ključ: Ne tvegajte preveč!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

TIGER

Teden, ki je pred vami, bo tisti, ki vas bo pripravil do tega, da se iztrgate iz objema lenobe in ležernosti, ter da si postavite konkretne načrte, ki bodo vključevali tudi materialni plan. Vaša strast bo najbolj močna v petek, takrat boste tudi hrepeneli po komplimentih. V vaši bližini se bodo znašle osebe, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo, zato se boste tokrat težko odločili. Nekdo se bo v zadnjih dneh tedna trudil, da stopi z vami v kontakt. Čim prej se odzovite, saj vam ta oseba prinaša pozitivne informacije.

Vaš ključ: Odzivajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Vaše zamisli in ideje bodo dobile popolno obliko v prvih dneh tedna, saj se boste sposobni boriti za srečo, ki bo tokrat ostala v vaših rokah. Največ vam bo pomenil pristen, iskren odnos s prijatelji, s katerimi se boste skupaj podali na lepše. Ljubezen vas bo vznemirjala, saj ne boste čisto prepričani o svojih odločitvah. Vaše misli bodo zbegane, zato ne bi bilo slabo poslušati nasveta nekoga, ki vas zelo dobro pozna. Proti koncu tedna se vam bo vse skupaj ponovno razjasnilo in nakazuje se vam zadovoljstvo.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Teden vam prinaša veliko lepega, še posebej tistim, ki ste si planirali dopust, saj boste popolnoma sproščeni in razpoloženi za dobro družbo in nova poznanstva, med katerimi se bo našla zanimiva oseba, ki bo močno pritegnila vašo pozornost. S poslovnimi zapleti, ki jih v drugi polovici tedna ne bo malo se bo tokrat potrebno soočiti na čim bolj taktičen način, saj boste ves čas pod drobnogledom. Zaustavili se boste pri financah, ki si jih boste tokrat razporedili bolj smotrno.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

KAČA

Vaše misli bodo v prvi polovici tedna, ki je pred vami, izredno urne in razigrane. S svojo komunikacijo lahko marsikoga zmedete, oziroma napačno usmerite, zato premislite, preden nekomu brezglavo odgovorite. Vaša vztrajnost in motivacija bosta tisti, ki bosta poskrbeli, da se bodo vaši načrti razvijali v pravi smeri, ter da boste za svoje delo prejeli tudi ustrezno plačilo. Več pozornosti boste konec tedna namenili svojemu zdravju in dobremu počutju, ki bo za vas tokrat ključnega pomena.

Vaš ključ: Skočite višje!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Neprilagodljivi boste, svojo jezo in razočaranje pa boste v prvi polovici tedna stresali ravno na vaše najbližje. To ni najbolj priporočljivo početje, saj ste sami odgovorni za nastalo situacijo, v kateri ste se znašli. Veliko boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času na neki način obtičal na točki, ki vam ni najbolj všeč. Morda bi bilo modro, da naredite prvi korak in priznate svoje napake, kar vam bo olajšal tudi prijatelj, ki vas bo usmerjal k iskrenosti. Konec tedna vam prinaša novosti.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Veselite se dni, ki vam omogočajo dejavnosti, po katerih hrepenite že nekaj časa. Vaše odločitve bodo v prvi polovici tedna bliskovite in spontane, kar vam prinaša čudovite rezultate, ki vas bodo pomirili. Nikar se ne ozirajte na opazke okolice, ki jih sredi tedna ne bo malo. Pomembno je, da ohranite optimizem in se usmerite v tiste zadeve, ki vas osrečujejo. Vezanim se proti koncu tedna nakazuje nekaj nejasnosti, saj bo vaš pogled na razmerje in življenje čisto drugačen od partnerjevega.

Vaš ključ: Bodite sproščeni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Srečanje vas bo v prvih dneh tedna spodbudilo, da boste zaznali v sebi nov preboj, in spoznali boste, da imate dovolj moči za nadaljnje korake. Nekdo vas bo s svojim nastopom in zahtevami nekoliko razočaral. Iz te lekcije se boste naučili, da se lahko zanesete le na svojo intuicijo, ki vas nikoli ne razočara. Z rezultati na poslovnem področju boste zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje in način razmišljanja. Če vam družba partnerja ali prijateljev ne bo odgovarjala, se lahko brez slabe vesti odmaknete in preostanek časa preživite v samoti.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V zadnjem času ste opazili, da tako več ne gre naprej, saj ste nezadovoljni. Zaustavili se boste in poskušali poiskati pravo pot, ki vas bo vodila k bolj sproščenemu ljubezenskemu življenju. Lahko se vam celo zgodi, da z določeno osebo prekinete odnos, ki že dolgo časa ne pelje nikamor in vas samo vznemirja in plaši. Samskim bo nekoliko lažje, saj vas čakajo lepe priložnosti, ki bodo povezane z osebo iz vaše družbe, ki vas opazuje že nekaj časa, pa nekako ni zbrala poguma, da vam to zaupa. Poslovni napredek bo počasen, vendar intenziven.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Čeprav imate že nekaj časa občutek, da se vam dogaja najslabše, dvignite glavo in se veselo usmerite proti dnem, ki vam prinašajo več veselja in dobre volje ter situacije, ki vas bodo prisilile k napredku. Prijeten pogovor bo umiril vaše strasti na čustvenem področju in vas prebudil, da se usmerite tudi k stabilizaciji odnosa, ki vam je sicer pisan na kožo, vendar še nedorečen. Težko se boste v zadnjih dneh tedna ukvarjali s tistimi, ki bodo vsako stvar analizirali in tehtali.

Vaš ključ:Prizemljite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Poskusite se bolj prepustiti sproščenemu življenju. Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v korist. Tako boste namreč največ storili tudi zase, spodbujal pa vas bo tudi dober prijatelj. Če so v določenem odnosu nastale težave, se bo situacija začela konec tedna premikati v pravo smer. Tokrat boste čutili v sebi veliko harmonije in končno boste našli tudi neko pravo rešitev.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri