Kitajski horoskop od 1. do 6. 5. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 6. 5. 2018 (foto: profimedia) profimedia
1. 5. 2018

PODGANA

Nepredvidljive situacije boste krotili z resnostjo in razumskimi reakcijami. Ne dovolite da vas pesimizem ali nepredvidljivost nekaterih ljudi vrže v obup in negativno razmišljanje. Odprli se boste novim izzivom, vendar vas bodo spet okoliščine primorale, da se umaknete. Čas je za ponovni premislek in akcijo. Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti nov načrt.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Čeprav ste na svojih poteh vedno previdni, v tem tednu večja pozornost ne bo odveč. Naj se vam ne mudi, vse vas bo počakalo. Prevladovala bo igriva in vznemirljiva energija. Prva polovica tedna nosi veliko potrebo po komunikaciji. Spodbujena bo vaša sposobnost izražanja, laže se boste učili in se motivirali za težke projekte. Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.

Vaš ključ: Ne zapletajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Manjši čustveni dvom bo prinesla sredina tedna, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako prijetno in sproščeno romantično vzdušje. Novice vas bodo razveselile in dale novo upanje. Nikar ne delajte scenarijev za naprej, ker bi se tako le utrudili. Bodite le sproščeni in pozitivno naravnani. Vezane bo ves teden spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Nekdo vas občuduje, kar vam iz dneva v dan vliva dobro energijo. Vseeno nočete pokazati, koliko vam ugaja razplet, kar je povsem nepotrebno, glede na to, da v resnici razmišljata podobno. Pokažite več, ne glede na to, ali osvajate novo osebo ali se vračate na staro razmerje. Pomembno je, da ne sedite križem rok in čakate. Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo konec tedna, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

Vaš ključ: Sprejmite drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Teden boste začeli polni energije in motivacije. Čaka vas nekaj več dela, kot se ga vajeni. Vsekakor opravite zadeve natančno, od začetka do konca. Tako vas ne bodo nadlegovali z vedno enimi in istimi vprašanji. Na čustvenem področju se približujete točki, ko boste točno vedeli, kam pelje vajina pot. Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KAČA

Vsi se bojujejo po svojih močeh, vaših pa je tokrat nekoliko manj kot običajno. Nekdo vam je sicer pripravljen ponuditi roko in nasvet, a mu verjetno še ne zaupate. Pazite, da se ne bosta oddaljila. Z ugodno energijo ste v dobrem položaju, pravzaprav bo to izredno zanimiv teden, zaznamovan z vsaj enim srečanjem, ki vam odpira oči. Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

Vaš ključ: Izkoristite svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Teden, ki je pred vami bo nekoliko naporen. Napadalni boste, saj se bodo težave izkazale za bolj zapletene, kot ste pričakovali. Čas v prvi polovici tega tedna ne bo ravno vaš zaveznik. Nova spoznanja glede nekoga, ki ga že dolgo poznate, bodo tudi vas opogumila, da se boste soočili z resnico. Mogoče boste nekoliko razočarani nad razpletom. Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč zaverovani vase. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti.

Vaš ključ: Stopite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Trezno boste v prvih dneh tedna kljub sproščenim energijam razmišljali o materialnem področju. Vedno več priložnosti bo, da boste svoje ideje in zamisli konkretno uresničevali. V zraku bo sredi tedna nekaj novega, ne morete se umiriti. Nekoga morda prepogosto iščete, namesto da bi pustili času čas in se prepustili. Pri športu in vožnji boste uživali kot že dolgo ne, vseeno konec tedna ohranite previdnost.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Pri delu skrbno shranite vse pomembne podatke. Če boste vsaj za hip popustili, vam bo veliko lažje. Vsekakor je gotovo, da se vam ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo nekoč prehitro opustili. Iskali boste težave, ki jih ni, se razburjali zaradi malenkosti in tako ustvarjali napeto vzdušje, ki pa se bo do konca tedna razblinilo. Zaustavite se ter začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas. Veliko bo odvisno od vas, ter kako boste odreagirali.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Zdravje je šibka točka, posebno če niste dovolj pozorni na prehrano in spreminjate navade. Nahajate se na pragu ljubezenskih novosti. Z ljubljeno osebo razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk, pa tudi strast bo še velika. Prav tako bo nekaj premikov glede načrtovanega potovanja, počutite se dokaj močni. Nekoliko boste konec tedna neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem, ki vam bodo prisluhnili. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami.

Vaš ključ: Razbremenite se slabih misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Nekdo bo pozabil na vaše napake in vas pustil pri miru. K sreči, ker že počasi izgubljate potrpežljivost. Pazite pri zahtevnejšem delu, ko morate pokazati več natančnosti. Izkoristite priložnosti na finančnem področju. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo pozitivne posledice. Pozitivni vpliv boste najbolje izkoristili v službi, imeli boste veliko motivacije. Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti tudi tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji, da bi jih izpeljali.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Potrebujete sprostitev. Na poslovnem področju se boste z obremenitvami laže soočali iz ozadja. Čas ni primeren za iskanje potrditve. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste prav neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Zapluli boste v nepreverjene vode, vendar se boste kljub temu znašli. Pokažite, da ste še vedno radi dejavni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa in podobne reči ne bodo izgovor.

Vaš ključ: Podajte se v akcijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Poglejte si še: