Kitajski horoskop od 1. do 7. 10. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 10. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 10. 2018

PODGANA

Odnosi bodo v prvih dneh tedna manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek.  V zadnjih dneh tedna se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali partnerstva. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Občutek, ki ga imate, vas vodi v napredek. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih idej. 

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

BIVOL

Na poslovnem področju vas bodo navdušili za ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev, ki prihajajo v zadnjih dneh tedna. Nekaj nervoze bo prisotne znotraj doma. Pomembno je, da to vznemirljivo in živčno energijo preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

TIGER

V drugi polovici tedna boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo, če poskusite znova. Situacijo, ki vas je skrbela, boste dokaj dobro ocenili in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje. Svetujete drugim, sebi pa ne znate pomagati. Nimate dovolj moči, da bi to priznali. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami. V nedeljo prihaja več pozitivnih dogodkov.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

V teden boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Z ljubljeno osebo še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo malce obremenilo. Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rožnata

ZMAJ

Bolj kot delovne obveznosti vam bo v prvi polovici tedna prijalo druženje. Daljši kot tudi krajši sprehodi ne krepijo samo telesa, ampak tudi duha. Več dni zapored se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne ustavi. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov sproži navdušenje in željo po ponovitvi. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Zato tudi čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

KAČA

V prvi polovici tedna boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo, in sicer takšno, ki vam bo veliko bolj všeč. Konec tedna ne boste najbolj sproščeni, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in ne pretiravajte.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

KONJ

Poskusite se zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila v prvi polovici tedna v vaši bližini. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah. Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni in zadovoljni. Pogumno nadaljujte svojo pot. V ljubezni in odnosih ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

KOZA

V sredini tedna vam križa pot oseba iz vaše preteklosti. Občutki ob srečanju ne potrebujejo besed, temveč konkretna dejanja. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in čas bo ljubezensko obarvan. V svoj dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki se ne bo vedel v skladu z vašimi pričakovanji. Najprej se umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju njihovih težav.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

OPICA

V prvi polovici tedna boste polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na finančnem področju. Imeli boste kopico idej, ki jih je pametno izkoristiti za nakupe in širjenje vaših obzorij.  Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z energijo, ki bo še posebej pozitivna proti koncu tedna. Pred vami so dnevi prebujanja v pravem pomenu besede, zato jih spretno izkoristite in se podajte svoji pustolovščini naproti.

Vaš ključ:Poskusite vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična 

PETELIN

V začetku tedna boste deležni drobnih pozornosti. Želite si tudi nekaj konkretnih korakov in sprememb. Zato poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo. Bodite bolj jasni in konkretni, tako kot se za vašo samopodobo spodobi. Nova ljubezenska priložnost, ki se pojavlja v soboto, bo povezana s prijateljskim odnosom.

Vaš ključ:Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

PES

Čim prej storite nekaj več za vaše zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice. Pri delu še ne veste, kako bi zadeve uredili, čeprav boste vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi. Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni. Tudi v odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga.

Vaš ključ: Začnite tvegati!

Barva v kateri se boste boljše počutili:olivno zelena

MERJASEC

Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite proti koncu tedna še nekaj informacij. Pred vami so dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj ter s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo. Napake delate izključno po lastni volji in svojih prepričanjih. Krajši izlet v naravo lahko v vas prebudi vonj po hrepenenju in iskreni ljubezni. 

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

Poglejte si še: