Kitajski horoskop od 1. do 7. 2. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 25. do 31. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 2. 2016

Podgana

Teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Le navidezno ste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj velikokrat zahtevate svoje in od tega ne odstopate.  

Vaš ključ: Ne ovinkarite!
Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Bivol

Prepustite se nežnim strastem, ki prihajajo v prvi polovici tedna v vaše življenje, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih, ki bodo imeli čarobno moč. Nekaj se vam bo posrečilo, saj takega dobrega izida sploh niste pričakovali. Pustili boste svojo sled in pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove adute. Nekdo vam bo nenehno dobesedno za petami, pozornost vam bo ugajala. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost. Potrebovali boste tudi nekaj odločnosti, vezane na področje dela in denarja.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!
Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Tiger

V teden boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni, saj vas spremlja optimizem. Kdor čaka, dočaka. Tega se boste zavedali že v prvih dneh tedna in morda vam bo celo nekoliko komično, kako se določene zadeve razpletajo nekako vse naenkrat, brez prekinitev. Morda vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V drugi polovici tedna bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, s kom nadaljevati svojo zgodbo. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije.

Vaš ključ: Osvobodite se bremen!
Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Mačka

V prvih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti. Tudi sami pa ste dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar je negativni pristop. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga zaradi takih lastnosti dejansko občudujete. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo ali v delovnem krogu ali pa na mestu in v takih okoliščinah, ki bodo daleč od romantičnih. Življenje je očitno polno presenečenj in tokrat bodo najlepša namenjena prav vam.

Vaš ključ: Poiščite resnico!
Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Zmaj

Teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so v drugi polovici tedna namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Bodite zaljubljeni in ne iščite težave tam, kjer jih ni. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede določenega razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v težavicah in konfliktnih situacijah.

Vaš ključ: Pripravite se na komplimente!
Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Kača

Z ugodnim pristopom ste pripravljeni lepo zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti morate, da potem tudi preidete k dejanjem. Ne bo nikakršnih težav, če boste že v začetku tedna storili kaj več glede nekega odnosa. Partnerja ali prijatelja lahko tudi nekoliko razvajate ali pa na kak drugi način pokažete, kako in kolikor vam pomeni. V zadnjih dneh tedna se vam bo vse zdelo lepše in lažje izvedljivo. Povabila bodo neprestano deževala, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte in si priborite zase kvalitetno preživet čas.

Vaš ključ: Prepustite se!
Barva v kateri se boste boljše počutili:olivno zelena

Konj

Veliko energij vam je naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvih dneh tedna. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno proti sredini tedna. Samskim bo nagajal nekdo, ki bo sicer izpilil vašo komunikacijo, po drugi strani pa vas bo pahnil v situacije, ko vam ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno zavrnila. Vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!
Barva v kateri se boste boljše počutili: sinje modra

Koza

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih tednih bo potrebno pustiti v preteklosti. Pustite, da ljubezen v tem tednu potuje po spontani poti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami, nikar ne pretiravate z ljubosumjem. Druga polovica tedna vaši ljubezni vrne zaupanje, trdnost ter večjo sproščenost srčne osebe v vaši družbi. Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo vedno znali priskočiti na pomoč in vam svetovati brez škodoželjnosti. Samski se boste konec tedna znašli na prijetnem razpotju, ko bodo v igri dve osebi, ki bosta popolnoma različni. Potrebno se bo na hitro odločiti.

Vaš ključ: Usmerite se vase!
Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična

Opica

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu zanimivih novosti. Nekoliko v pomoč vam bo nekdo od prijateljev. Najprej pa se vsekakor odločite, kako dalje in krepite svoj pogum. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas, vendar ne pretiravajte s svojo samozavestjo.

Vaš ključ: Počakajte na bolj ugodne razmere!
Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Petelin

V prvi polovici tedna vas bo sicer vzpodbujalo nekaj, kar vam bo podarilo še več simpatičnosti in privlačnosti, paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom. Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri ljudeh. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi. Tisti, ki se borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna najbolje, boste imeli več možnosti za komunikacijo.

Vaš ključ: Poiščite bistvo!
Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Pes

Počistili ste z bremeni, osvobojeni se usmerjate naprej. Simpatični boste, kar se vam obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Odlična energija vam bo v pomoč, da boste bolj sočutni in zaljubljeni. Pred vami so nova prijetna ljubezenska prijateljstva. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo. Do konca tedna se ne spuščajte v resne zveze, saj bi se lahko čisto napačno odločili in kasneje obžalovali. Če se bo v partnerstvu karkoli zatikalo, boste takoj razrešili težave, nejasnosti ali dvome. Vaša privlačnost bo občudovana.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!
Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

Merjasec

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj novosti. Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski boste morda celo našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki imate srčno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo vrnjeno v iskreni romantični ljubezni. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, saj se vam kaj takšnega niti najmanj ne poda. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.

Vaš ključ: Dovolite si spontanost!
Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna