Kitajski horoskop od 1. do 7. 2. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 2. 2021 (foto: profimedia) profimedia
2. 2. 2021

PODGANA

Dolgo časa že premišljujete o svojih napakah, ki vam gredo na živce in če tega ne razčistite, boste še naprej nezadovoljni. Soočenja pričakujte tudi na finančnem področju, kjer bo počasi potrebno poskrbeti za določene zadeve, ki ste jih potisnili nekoliko na stran. Vaše vizije, ki jih sestavljate že dlje časa, lahko dobijo v sredo ali četrtek trdno osnovo in le pogumno stopite naprej proti začrtanemu cilju. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo vaši najbližji želeli ustaviti. To bodo delali zato, ker ne bodo poznali vseh dejstev. Na čustvenem področju se bo stanje v nedeljo umirilo.

Vaš ključ: Poskusite biti bolj inovativni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Veliko časa boste v prvih dneh tedna posvetili svojim financam. Ob vsem tem pa ne pozabite na svoje bližnje, saj je vendar prav, da se povezujete z njimi. Najsrečnejši boste proti koncu tedna, ko vam bo uspelo skoraj vse, kar si boste zastavili. Nostalgični boste, na kar bodo dodatno vplivali dogodki v družinskem krogu. Morda vam zaradi okoliščin, ne bo dano, da bi se resnično spočili. Potolažite se, saj boste imeli zelo kmalu priložnost nadoknaditi zamujeno. Vezanim bo vikend minil umirjeno, brez posebnih nevšečnosti, čas pa bo namenjen nežnostim. Odprle se vam bodo drugačne poti in priložnosti. 

Vaš ključ: Ne ustrašite se zapletov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Odlično se boste imeli v torek, ko boste bolj sproščeni in spočiti. Nikakor pa se ne boste mogli otresti določene situacije iz preteklosti. Nenehno tuhtanje, kaj bi lahko naredili drugače, vas bo spravilo v nemirno stanje. Iz tega se skušajte čim prej izvleči, saj ne pomeni nič dobrega. Svoje analitične misli skušajte preusmeriti na drugo področje, kjer vam bodo koristile. Nedelja bo obarvana s številnimi lepimi komplimenti. Nekaj se vam bo delo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. 

Vaš ključ: Prebudite svoje sanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Vaša trma vas bo v prvih dneh tedna pripeljala do kakšnega manjšega konflikta. Poskusite odreagirati čim bolj diplomatsko. Od srede dalje boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Imeli pa boste veliko več dobrih zamisli kot v preteklosti. Zopet boste preizkusili svoje moči v novi poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo. Prepričani boste vase, kar vam bo koristilo. Razmišljali boste s svojo glavo, zato v družinskem okolju ne bodite preveč egocentrični.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

ZMAJ

Trenutno imate pred seboj samo en cilj in če ga boste poizkusili uresničiti skupaj s sodelavcem, imate za to veliko možnosti. V veliko pomoč vam bo, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov. Hitro boste spoznali, da ni pravi čas, da prosite za milost, ampak da jo poklanjate drugim. Poskrbite proti koncu tedna tudi za zdravje in boljše počutje. Dobro izkoristite to energijo in ponujene priložnosti, saj so na razpolago samo kratek čas. V nedeljo se vam bodo začeli vrstiti nenavadni dogodki, ki vam ne bodo najbolj všeč, vendar jim ne polagajte preveč pozornosti. 

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Pokazali ste, da se lahko zelo izkažete, a le, če vam pustijo nekaj časa, ki ga boste izpolnili po svoje. Nekomu boste v sredo pokazali, da ne nameravate odnehati. Umetniško udejstvovanje vas bo popeljalo v zelo uspešen in sproščen čas, ki ga bo še dodatno popestril lep kompliment. Določeni načrti vam morda ne bodo takoj uspeli, zato boste morali pokazati veliko potrpljenja. Prav tako vas v soboto, ko ne boste najboljše razpoloženi čaka še eno manjše razočaranje. Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili. 

Vaš ključ: Spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Nikar se ne držite zase, ampak se odprite svojim bližnjim. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali delu ter obveznostim. Kljub temu ne boste imeli večjih težav s financami, saj ste nekaj tudi prihranili. Veliko sreče boste imeli pri naravoslovnih zadevah in pri izobraževanju, kar vam podarja tudi notranji mir. Komunikacija bo tekoča, z mnogimi boste hitro našli skupni jezik, tudi če gre za poslovne projekte ali zadevo pri kateri bi lahko združili prijetno s koristnim. Čim prej pošljite elektronsko sporočilo, s katerim odlašate že nekaj časa. Ne bo posebnih ovir, čeprav ste pričakovali drugačen razplet. 

Vaš ključ: Ne iščite napak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

V prvih dneh tedna lahko storite nekaj bolj spontano in brez prevelikega razmišljanja, ki vas na koncu samo zmede. Preveč pričakujete od zadeve, ki bo imela popolnoma drugačen pridih. Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas, da razumete tudi neizrečene besede. Veliko boste razmišljali, malo manj storili, ampak kljub temu se lahko v petek, ko boste bolj zbrani in motivirani premaknete kakšno stopničko višje. Ne bo vas motil niti občutek, da ste nekaj pravzaprav pustili nedokončano. Zadeve, ki se vam nabirajo, boste naredili po občutku. 

Vaš ključ: Poiščite svoj mir!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Ker ste zadnje čase precej nemirni, sedaj dobro premislite o tem, kaj vas v resnici muči. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati in začeti nekaj, kar vas mika že dlje časa. Pripravljeni ste se boriti, a marsikaj vam bo šlo, še posebej v sredo od rok povsem gladko. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, tudi na področjih, kjer ste malce zaspali. Dobili boste občutek, da nekdo od družinskih članov ni najbolj iskren z vami. Če ste pred kratkim začeli vezo, se boste spraševali, kaj vam je pomembnejše, ali razmerje ali vaša svoboda.

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Nihče vas ne bo mogel v prvih dneh tedna ustaviti. Lahko bi razkrili več, kot si želite, čeprav bo prisotnih veliko nejasnosti. Naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali zaključiti nedokončano. Petek bo dan, ki si ga boste zapomnili še dolgo, saj vas bo nekdo prijetno presenetil in vas pripeljal do pomembnega spoznanja. V soboto in nedeljo lahko doživite nekaj nepozabnega, posebno če boste očarljivi in predvsem bolj prilagodljivi. Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne, kar vas bo popeljalo v dobro voljo in smeh. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Previdno delujte predvsem v torek, ko boste malce zmedeni. Če si boste dovolili, boste lahko naredili korak na čustvenem področju. Nekdo vam bo zelo naklonjen, zato se nikar ne obremenjujte, da bi ostali sami. Tudi samski psi boste v spletnih klepetalnicah končno prišli na svoj račun. Na vsakem koraku bo sicer čutiti ljubezen. Glejte pa, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni, sicer se ne bosta dolgo pogovarjala. V nedeljo se boste posvetili kuhanju in prijetnemu ustvarjanju v domačem okolju.

Vaš ključ: Ne bodite tako zamerljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V tem tednu bodo znali ceniti vaše prednosti in vrline, kar vas bo razveseljevalo. Mnenje sodelavcev vam bo veliko pomenilo, ker bodo bolje razumeli, kakšen trud zahteva vaše delo, medtem ko bo nadrejeni nanj gledal preveč teoretično. Počasi se boste znebili nekaterih strahov, ki so vas do zdaj obremenjevali. Ne boste se več toliko vznemirjali. V nedeljo boste malce žalostni, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Povečala se bo skrb za okolico, majhne stvari pa ne bodo opazne tako kot si boste želeli. 

Vaš ključ: Preverite vse informacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela