Kitajski horoskop od 1. do 7. 3. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 1. do 7. marca 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 3. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 3. 2016

Podgana

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan z velikimi pritiski. Pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Finančno ne boste smeli biti obremenjeni. Dobre iztočnice bo pričakovati v smislu učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige tokrat ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu, še posebej v drugi polovici tedna. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Bivol

Želite si nekaj trajnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vas in od vpliva, ki lahko kakšno zadevo upočasni. Imate priložnost popraviti neke napake, a le, če boste povsem iskreni in direktni. Počasi pa se vendarle pripravljate na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali še posebej proti koncu tedna.

Vaš ključ: Ne bodite zasanjani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Tiger

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob nekem neobvezujočem pogovoru v prvih dneh tedna pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi nekaj komplimentov, kar bo še dodatno poudarilo vašo samozavest. Bolj se bo v drugi polovici tedna bližala določena zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več kot ste si zadali. Čas bo, da poiščete neko dodatno dejavnost, saj bi z dodatnim zaslužkom lahko začeli uresničevati svoje želje.

Vaš ključ: Usmerite se k zaslužku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Mačka

Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, lahko v prvi polovici tedna rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, na poslovnem pogledu pa odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu v drugi polovici tedna vam ne bo žal, da ste se odločili, da se povzpnete višje. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem.

Vaš ključ: Prihaja ljubezen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Zmaj

Optimizem se v prvih dneh tedna umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, toda več treznosti in praktične energije in s tem tudi pametne odločitve. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete. Vprašali se boste, kje je vaša sreča in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet, česar ljudje okoli vas ne bodo razumeli.

Vaš ključ: Pohitite, da vas ne prehitijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Kača

Niste najboljše razpoloženi, tudi zato, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih, ki ste jih naredili. Le čas bo pokazal, kdo je imel prav. Do takrat pa popazite ob večjih nakupih. V sredini tedna boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Nagnjeni boste tudi k samo pomilovanju. Če sami ne boste stopili na pot sprememb, se ne bo nič spremenilo! Ne pozabite pa kljub užitkom, ki se bodo vrstili tudi na svoje obveznosti, ki vas čakajo za ovinkom.

Vaš ključ: Branite svojo čast!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Konj

Prva polovica tedna bo vznemirljiva. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani. Vi boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko vaši koraki niso popolnoma zbrani.

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Koza

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja, prek dvomov in potem se nadaljuje v pozitivnem slogu. Vsekakor si morate priznati, da ste precej labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršne koli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje. Samskim se sreča nakazuje v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Bodite spoštljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Opica

Začetek tedna bo ugoden za srečanja, ki vam bodo ogrela srce. Ob novostih čutite hkrati strah in radovednost. Že v sredini tedna boste raztreseni, kar bo opazil predvsem nekdo izmed mlajših. Čustvena varnost bo v ospredju in roka bo objela roko, obeta se vam zadovoljstvo. Popaziti boste morali na svoje zdravje in si narediti tehten načrt za prihodnost. Vanjo boste vključili tudi tiste, ki jim zaupate in so vam pri srcu, vendar bo potrebno tudi prilagajanje.

Vaš ključ: Prilagodite se spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Petelin

Fizična pripravljenost bo v prvih dneh tedna na vrhuncu. Koraki na razpotjih bodo pogumni in samozavesti. Odkrivali boste skrivnosti in zadeve pogledali drugače kot do sedaj. Največ motivacije boste potrebovali v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne nudi dovolj. Proti koncu tedna boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne melodije bodo donele v odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo romantika, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Pes

V službi boste v prvih dneh tedna počasi napredovali. Nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Zato bodite zadovoljni s tistim kar imate in si lahko privoščite. Poskusili boste doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in prepričanja. V drugi polovici tedna se boste borili sami s sabo, ter z ljudmi v okolici, ki se vam bodo zdeli zelo nemirni in nestrpni. Nikakor tudi vi ne morete ostati pri miru in nenehno pričakujete odgovore, ki sicer prihajajo počasi. Sprijaznite se!

Vaš ključ: Ne čakajte, naredite korak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Merjasec

Reklo služba je služba in družba je družba, vam bo v prvi polovici tedna ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. V drugi polovici tedna boste že uživali v družbi svojih prijateljev. Igriv nasmeh bo poskrbel za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti koncu tedna boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.

Vaš ključ: Rešite svojo finančno plat!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

horoskop.si