Kitajski horoskop od 1. do 7. 4. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 4. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 4. 2019

PODGANA

Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje nekaj naredite, da vam bo lažje. Mogoče je potreben samo majhen korak, da najdete svojo srečo. Povedali boste tisto, kar mislite in kaj čutite. Pri tem se niti ne boste kaj preveč ozirali na sogovornika. Sodelavci vam bodo stali ob strani. Zadnje dni v tem tednu dajte svoje možgane malce na pašo. Čas bo odličen, da se s prijatelji odpravite na krajši potep. Vaše druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo poslovne kariere.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti, da se rešijo same. Zelo boste komunikativni in zabavni. Če ste pred kratkim končali ljubezensko razmerje, imejte v mislih, da vsak konec prinaša nov začetek. Neverjetno zadovoljni boste, ko vam bo nekdo priznal, da navsezadnje tudi sam ne obvlada vsega. Samski si lahko obetate nov ljubezenski odnos, v katerem vas bo partner navdihoval z novimi zamislimi in vas učil nesebične ljubezni.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Filozofija dela in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste našli pravo pot. Odhod v gore je prava odločitev. Napolnite si baterije in se pripravite na obremenitve. Poslovno boste žareli in si pridobili dolgoročno delo, ki bo na finančnem področju izredno dobro vplivalo na vašo situacijo. Zahtevajte od drugih, da se držijo zastavljenih rokov, da se vam projekt zaradi njihove malomarnosti ne izjalovi. Utrujenosti se ne boste izognili.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MAČKA

Kar nekaj priložnosti je v tem tednu pred vami, da dokažete, da tokrat mislite povsem resno. Tako ali tako nimate kaj izgubiti. Priznajte sebi in partnerju, da ste pripravljeni začeti na novo. Samski ste pred odločitvijo, ki prinaša nekaj več ljubezenskih dražljajev. Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili vas bo konec tedna spremljal v najhujši obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo in se opravičili.  Nedeljo preživite v dvoje in se poskusite odklopiti od zoprnih situacij.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Tekmovalnost se bo izrazila v sredo, ko bosta s partnerjem naletela na manjše zastoje na čustvenem področju. Izkoristita premor za temeljit razmislek kako naprej. Popustita vsak na svojem koncu, da ne zapravita lepih trenutkov, ki so pred vama. Samski  zmaji se boste morali braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro.  Naučite se poslušati sogovornike. Na področju dela in financ počasi prehajate v bolj stabilno obdobje, obarvano z novimi priložnostmi.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Določenim ljudem boste v tem tednu postavili meje, ter zadihali zrak svobode. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste uživali v družbi svojega partnerja. Veliko stvari bosta razčistila. Čas je, da skočite s karierne lestve in prenehate tako trdo delati, da bi napredovali. Pretresite malce stvari in spomnite se, da se je včasih potrebno tudi malo zabavati. Z veseljem in zagnanostjo boste v nedeljo našli razlog, da se izognete pomembnim opravilom in da se odklopite, ter uživate tako, kot znate samo vi.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Vseeno vam bo, kar si o vaših odločitvah mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, finančno pa boste morali počakati na primeren trenutek. Zdavje bo stabilno kot že dolgo ne. Počasi vas bo konec tedna grabila nakupovalna mrzlica, ampak je bolj pametno, da se ji še za nekaj časa poskusite upreti. Počutili se boste lažje, predvsem pa bolj svobodno.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična

KOZA

Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se, saj se vam lahko v tem tednu zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi se boste z partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Pa brez skrbi, s potrpežljivostjo in razumevanjem, se da razrešiti vse zaplete v korist partnerstva. Določene stvari bodo res delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni in z veliko zabave. V tem tednu imate tudi idealno priložnost, da nekomu predstavite nekaj novega, vaš talent bi vam tako lahko prinesel veliko pozitivnih točk.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Ljubezen vam bo v tem tednu krojila usodo tudi na poslovnem področju. Zašli ste s smeri in se podali v neznano. Dobro veste, da službene in privatne stvari ni dobro mešati. Vezani bodite previdni pri željah in se izognite obračunavanju s partnerjem. Konec tedna si boste nekaj miru in se posvetili svojim potrebam. Čustveno ste lahko mirni in vikend prinaša predvsem razmišljanje o tem, kako bi končno zaužili nekaj več svobode. Včasih je bolje odkrito povedati, kot zavijati v celofan. Na področju financ bo vladala zmeda.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Težav v tem tednu ne bo. Imeli boste veliko možnosti, da si izborite nekaj novega, kar prinaša val navdušenja in polnjenje vašega bančnega računa. Naj vam ne bo na prvem mestu samo zaslužek. Čustva bodo umirjena in prijetna. Imeli boste občutek, da ne sledite partnerjevim korakom. Občutek je lažen saj delate vse tako kot se od vas pričakuje. Glede na to, da vas rado zanese s smeri, večkrat preverite kje ste. V nedeljo, ko bo končno zadovoljeno vašim potrebam si boste oddahnili. 

Vaš ključ: Znebite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PES

Čutili boste, da lahko naredite nekaj kar si že dolgo želite. Vaše ideje bodo prišle do nadrejenih in na vaše veliko veselje jih bodo tudi upoštevali. Deležni boste komplimentov. Pripravljeni boste na nov izziv, ki je pred vami in časa za umik ne bo, ne glede na vse vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste v tem tednu nepogrešljivi in da se bo samo z vašo pomočjo rešilo tisto za kar ste se trudili v preteklosti. Prihajajo boljši časi za vaše finance.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V tem tednu se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva. Vzeli si boste proste dni in uživali ob prijateljih, vendar pa nikar ne pozabite, da vas doma čaka ljubljena oseba. Tisti, ki ste samski, vam bodo energije naklonjene, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Razčistili boste tudi s preteklostjo in z nekom, ki v vašem življenju pomeni veliko, ampak z pridihom bolečine.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela