Kitajski horoskop od 10. do 16. 9. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 10. do 16. 9. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 9. 2018

PODGANA

Prva polovica tedna bo za vas na čustvenem področju nekoliko nihajoča in nestabilna. Zahtevate več pozornosti, a tega ne znate pokazati na pravi način. V odločilnih trenutkih se ustavljate, morda vas je strah, da bi naredili napako. V drugi polovici tedna bo vse drugače, sprememba vam narekuje pravo pot, kjer se boste veliko boljše počutili. Možno je celo, da določene osebe črtate iz svojega vsakdana. V nedeljo se lahko nekdo loti vašega nemira, povezanega z željami na čustvenem področju.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V prvih dneh tedna boste deležni številnih vznemirljivih priložnosti. Predajte se toplini in razumevanju, s tem boste želi toplo naklonjenost in varno ljubezen. Ta vam bo podarila ogromno življenjske moči za prihodnost. Sreda vam bo odprla nove poti in priložnosti, da se dokažete, tam kjer si to želite že nekaj časa. Če boste potrebovali pogovor, to povejte na glas in ne premlevajte v sebi čudnih zgodb, ki vas potisnejo v brezno razočaranja. Odprite se ljubljeni osebi, ki si bo želela poglobitve vajinega odnosa.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Na čustvenem področju se boste v prvih dneh tedna znašli v manjši zagati. Prisluhnite srcu, kako daleč se je vredno spustiti, razum tokrat nekoliko izklopite. Vašega koketiranja ne razume vsak, zato se varujte napačne presoje, ki bi se vas lahko globoko dotaknila.  Nikar pa v svoji zaljubljenosti ne pozabite na prijatelje, saj je med njimi tudi nekdo, ki mu veliko pomenite in si nikakor ne želi izgubiti stika z vami. Na poslovnem področju se vam končno obetajo spremembe, ki jih bo vsekakor vredno udejanjiti in izkoristiti.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

V prvi polovici tedna se vam obetajo spremembe in poglabljanje vase. Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Do vašega srca ni preprosto priti. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako vas osvojiti. Vi pa korakate po svoji poti z drugo osebo v srcu. Nekaj več čustvene odprtosti vam bo namenjene v drugi polovici tedna. Nekaj bo v vas prebudilo akcijo in končno si boste izborili tisto, kar vam pripada. Finančna plat bo tokrat zadovoljiva.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj zapletov na osebnem področju, saj ne boste točno vedeli, kaj si v resnici želite. V drugi polovici boste ponovno zaživeli in se sprostili. Obetajo se vam tudi pozitivni rezultati povezani z vašim preteklim delom. Tudi za finančno plat se tokrat ne potrebujete obremenjevati, saj boste imeli srečo. Morda si končno privoščite nekaj zase, saj ste zadnje čase dajali le za druge. Nikar se ne ustrašite sami sebe, če boste nekomu določene zadeve povedali zelo direktno.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

V teden vstopate spočiti in samozavestni. Ste pred vzburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, ki vas bo razvedrila. V skladu s svojim čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam ponuja. Sredina tedna bo poudarila vašo neustavljivo privlačnost. Če se nahajate v zakonski ali ljubezenski vezi, pričakujte zadovoljstvo, ki bo trajalo še dolgo, vendar če ga boste znali na pravi način negovati. Na zdravstvenem področju se varujte težav povezanih z grlom in glasilkami.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Uživajte, čeprav se vam bodo določene zadeve nekoliko zalomile. Le prvi dnevi v tednu bodo zaznamovani z manjšimi strahovi, posebej če se z nekom še vedno ne morete dogovoriti. Od sredine tedna naprej prihaja do pozitivnejših premikov, posebno v odnosih z nekom, ki bo dokazal, da vas ni pozabil. Počasi se bo vse izboljšalo, čeprav bi morali ostati na preži in stvari opazovati povsem nepristransko. Delo vam ne bo najbolj dišalo, saj vas bo sonce ves čas vabilo v naravo ali na pijačo s prijatelji.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

KOZA

Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti v prvih dneh tedna in nežna čustva bodo še vedno prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito in tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje. Na poslovnem področju se vas počasi loteva nekaj lenobe, ki jo bo potrebno prebroditi in se zakopati v delo, ter doseči dobre rezultate. Nekdo budno bdi nad vami in opazuje vaše delo, vendar naj vas to ne prestraši, saj bodo opažanja pozitivna.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Prosti dnevi, ki si jih boste privoščili bodo tokrat aktivne narave, vsekakor pa boste imeli samski možnost, da srečate osebo, ki vam bo popestrila vsak dan, ter vam ponovno vlila upanje, da lahko zaupate. Glede na vaše počutje, bo to čas prijetnega dogajanja, vznemirljivih dogodkov in novih poznanstev. Tudi na poslovnem področju vam bodo zadeve tekle tekoče, nihče vas ne bo mogel zaustaviti, saj ste si cilje temeljito zastavili. Proti koncu tedna lahko doživite nekaj nerazumevanja s strani družinskih članov.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

V prvih dneh tedna vas čakajo zanimive situacije, ki bodo popestrile vaše življenje in vas popeljale v boljše počutje. Najbolj sladka so presenečenja, ki jih ne načrtujete. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov, ki jih boste deležni in uživajte. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, tako kot znate le vi. Ne bodite prezahtevni, saj se vam lahko kasneje maščuje. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje zelo všeč, pa niste zbrali dovolj poguma, da bi ji pristopili.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PES

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj nejasnosti, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Če boste na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko vaša hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek, ki vas čaka. Samski se boste s prijatelji odpravili na potepanje po naravi. Nikar se preveč ne usmerjajte, da morate nekoga spoznati in se z njim zaplesti, saj so najboljše stvari spontane. Konec tedna se vam nakazujejo priložnosti, ki se vam bodo na prvi trenutek zdele nenavadne.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Prva polovica meseca tedna bo namenjena ljubezni in prijetnemu druženju. Z ljubljeno osebo bosta delovala zelo energično in sproščeno. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje. Ugajala vam bo čustvena naklonjenost, ki jo boste dobivali. Vaša želja je, da bi čim prej na poslovnem področju prišli do točke zadovoljstva in napredka. Uspelo vam bo s trdo voljo in vztrajnostjo, ki vam je tokrat ne bo primanjkovalo. Če vam bo nekdo nesebično ponudil pomoč, jo sprejmite brez oklevanja.

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Poglejte si še: