Kitajski horoskop od 10. do 16. junija 2024

10. 6. 2024
Deli
Kitajski horoskop od 10. do 16. junija 2024 (foto: Profimedia)
Profimedia

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

PODGANA

Ker boste v začetku tedna vse uredili kot je potrebno, se boste z veseljem posvetili sebi ter svoji osebnosti, ki močno hrepeni po duhovni nadgradnji. Na poslovnem področju se vam nakazuje zmaga, saj vam raznih idej in občutka za napredek ne manjka. Proti koncu tedna boste sprte strani v družinskem krogu umirili s premišljenimi in preudarnimi dejanji. Energija, ki jo boste oddajali v nedeljo, bo pritegnila tudi najbolj zadržane in hladne. Vi boste tisti, ki boste podajali pobudo.

Vaš ključ: Naredite nekaj zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Ne spuščajte se v torek in sredo, ko boste bolj nemirni v prepire z nezanesljivimi in neresnimi osebami, čeprav boste globoko v sebi prepričani, da ste jim kos. Za vse stvari, ki jih je treba urediti do potankosti boste odgovorni čisto sami, zato se ne zanašajte na pomoč. Dobro se boste počutili ko boste zaključili, veliko vam bo pomenil tudi občutek, da vas upoštevajo. Priznali si boste, da ste bili v preteklih dneh morda preveč občutljivi. Veliko boste v nedeljo naredili, če boste osredotočeni na to, kar je nujno. 

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Bodite v torek in sredo, ko se bo veliko dogajalo bolj spontani in se brezskrbno na področju kariere podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde. Ker znate biti eksperimentalni in iznajdljivi, boste podali veliko predlogov in rešili, če se bo karkoli zakompliciralo. Veliko boste v soboto, ko se boste umaknili pred kaosom naredili na področju duhovne preobrazbe. Najboljše se boste počutili tam, kjer vam bodo prisluhnili, brez da vas prekinjajo in argumentirajo. 

Vaš ključ: Rešila vas bo potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Vztrajali boste pri svojih odločitvah, ki ste jih pred kratkim stkali, kar pa vas lahko zaradi drugače mislečih posameznikov drago stane. Nekaj, v kar ste verjeli, se lahko v sredo obrne v popolnoma drugo smer od tiste, ki ste si jo začrtali. Priložnosti, ki se bo v petek, ko boste bolj zbrani pojavila, preprosto ne bi smeli zamuditi, saj bo povezana tudi z boljšim finančnim stanjem v prihodnosti. Osredotočite se na poglavitne dejavnike in nadaljujte s svojo spontano energijo. 

Vaš ključ: Simpatičnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Poskusite sedaj, ko ste se nekoliko sestavili in stabilizirali svoj odnos z bližnjimi nekoliko osvežiti ali obogatiti. Vse kar vas bo obkrožalo, boste začeli zaznavati v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam lahko v prihodnje obrestuje. V ljubezni in odnosih proti koncu tedna, ko bodo vaše želje nenavadne ne boste zadovoljni s sabo. Prav tako boste izpostavljeni v družinskem okolju, zato skušajte ostati umirjeni in se konfliktom raje umaknite. 

Vaš ključ: Napredne misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Čeprav se boste v začetku tedna usmerili nadoknaditi vse, kar ste izpustili z miselnostjo da ni pomembno, se bo potrebno soočiti in zagristi v obveznosti. Počutili se boste nekoliko zmedeno, saj se vam bodo neprestano dogajale zadeve, na katere nimate nobenega vpliva. Ostanite še posebej v petek na preži in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju smernic, ki ste jih pred kratkim prejeli. Ne prepuščajte se trenutnim občutkom ali malodušju, ki vam samo škodi. 

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Pustite času, da opravi svojo nalogo in ne drezajte preveč v osebo, ki vam je sporočila, da potrebuje nekaj časa za svojo odločitev. Pesimistični pogledi vas lahko le še bolj oddaljijo od rešitve, po kateri po tihem hrepenite. V soboto in nedeljo, ko vam ne bo mar za obveznosti, boste romantični in sentimentalni, končno se boste se znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici.  Nikar ne dovolite drugim, da bi se vmešavali in vam govorili, kaj bi morali storiti. 

Vaš ključ: Aktivno delovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Čas je, da se poglobite vase in se vprašate, zakaj v zadnjem obdobju niste zadovoljni sami s sabo. Vztrajajte z drobnimi koraki, dokler ne boste popolnoma obvladali svojega položaja. Če ne boste previdni z besedami, bi lahko naredili nekaj, kar bi kasneje obžalovali, zato ne prelagajte krivde na druge. V službi boste v petek pod drobnogledom, zato delujte previdno ter po izkušenih metodah, da ne pride do neprijetnih zapletov. Zmedel vas bo nekdo, ki si želi nekaj razčistiti z vami. 

Vaš ključ: Ne bojte se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Odločitev, ki bi jo morali sprejeti, v bistvu ni tako težka, kot se zdi, dajte ji le priložnost, da se razvije v ugodni smeri. Prav tako ne bežite pred občutki, ampak dobro premislite o tem, kaj vas v resnici obremenjuje. Obremenjenost z veliko količino obveznosti bo na področju dela odveč, saj vam bo nekdo z veseljem priskočil na pomoč. Ustvarjalna žilica bo ustvarila potrebno ravnovesje in počutje se lahko v soboto in nedeljo občutno izboljša. Področje zdravja bo v dobrih energijah, zato ne skrbite. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Nekaj, kar se bo zgodilo v začetku tedna, bo kljub temu, da se vas osebno ne tiče pritegnilo vašo pozornost. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na pomembna vprašanja, ki jih boste sredi tedna deležni. Ker boste začeli bolj podrobno analizirati kaj potrebujete in koliko zapravite, se bodo finančne težave z doslednim pristopom začele počasi urejati. V nedeljo boste zaradi nekoga, ki ves čas dreza v vas nekoliko utesnjeni in obremenjeni. 

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Tisti, ki ste samski, boste morali počasi znižati svoja merila. Kmalu boste ugotovili, da so bile vaše zahteve več kot previsoke. Poleg tega je marsikdo dobil o vas čisto napačno mnenje. Vsa bremena, ki jih čutite, bodo kmalu bodo pozabljena, saj prihaja oseba, ki bo vredna greha. Vezani, v odnosih se bo ponavljala stara zgodba, ta ki pravi, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa. Preveč ste postali prestrašeni, v vsaki stvari vidite nevarnost, ki napoveduje težave, kar vas ovira pred spontanim delovanjem. 

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Privlači vas več zadev, razmišljate večplastno, zato se nikar ne čudite, da ničesar ne dokončate. Zaupajte sebi ter svojim sposobnostim in uživajte v dogodkih, ki prihajajo spontano. Veliko se boste v petek, ki bo za vas najljubši dan smejali in skušali na duhovit način spraviti v dobro voljo tudi druge. V nedeljo, ko vas bo objela prijetna energija, se vam bo marsikaj dozdevalo lepše in lažje. Člani družine ter prijatelji bodo lepa opora in steber, na katerega se lahko naslonite. 

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Preberite si še: