Kitajski horoskop od 10. do 16. maja

Pripravite se na nov teden z upoštevanjem duhovnih nasvetov kitajskega horoskopa, ki jih naprovedujejo na www.horoskop.si

Kitajski horoskop od 10. do 16. maja (foto: shutterstock) shutterstock
10. 5. 2021

PODGANA

Bodite bolj pozorni, saj se lahko v sredini tedna nakopičijo nepotrebne negativne energije, ki bi vas samo zavirale pred tem, da ujamete srečo. Nikar se po nepotrebnem ne vračajte v preteklost. Sprejmite raje priložnosti, ki vam bodo ponujene, saj vam dolgoročno prinašajo miren spanec. Na osebnem področju pričakujte v soboto nekaj nepredvidljivih pogovorov, ki vam ne bodo dovoljevali, da izrazite svoje mnenje. Nedelja je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo srečo na tem področju.

Vaš ključ: Pričakujte nepričakovano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Nezadovoljstvo, ki vas bo ujelo v torek, ne bo trajalo dolgo, saj ga bo prekinila nova priložnost. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje družinsko ali intimno življenje. Čeprav si boste na vsakem koraku želeli ljubezni, boste morali najprej počistiti s pomembnimi obveznostmi. Izognite se pretiranemu tveganju, le tako lahko  dosežete maksimalno korist in izboljšate situacijo. Trud in energijo v petek usmerite v odločitev, kaj si iskreno želite od nekoga in vse ostalo se bo začelo reševati.

Vaš ključ: Ustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V začetku tedna boste izžarevali negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se zadnje čase nagibate k skrajnostim, zato nikakor ne najdete svojega miru. Privlači vas več zadev hkrati, zato ničesar ne dokončate tako kot pričakujejo od vas. V zadnjih dneh tedna boste precej ostri, saj ne boste dovolili, da bi vam usmerjali življenje. Zaupajte sebi in uživajte v dogodkih, ki prihajajo v soboto. Prepustite se v nedeljo, ko boste hrepeneli po dotikih nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti.

Vaš ključ: Izbira je vaša!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Ni smisla da bi neprestano analizirali vse, kar se dogaja, saj vaš pristop tokrat ne bo deloval. Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo vse skupaj popeljalo. Prijetno boste presenečeni, saj vam bodo sredi tedna zadeve stekle gladko. Energije bo dovolj za nove podvige in dober rezultat tokrat ne bo izostal. Pomembna novica vam bo polepšala petek, saj se boste usmerili k lepim stvarem. Dovolite nekomu, da pokaže kako on rešuje zadeve, saj se lahko tudi vi iz tega nekaj naučite. Stabilno finančno stanje vas bo razveselilo.

Vaš ključ: Zaupajte v dobre rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Nekaj diplomatskih besed bo preprečilo zaplete. Ljubezenske energije so vam trenutno izredno naklonjene, zato se usmerite v reševanje kočljivih situacij. Po tehtnem razmisleku se vam bo marsikaj kar naenkrat zazdelo precej zapleteno. Najhitreje vas bodo spravljali iz tira tisti, ki imajo vedno glavno besedo, ter se neprestano vsiljujejo. Zberete pa lahko tudi pogum, da nekomu poveste to, s čimer že dolgo odlašate. Nedelja bo zelo prijeten dan, v katerem boste spoznali pravo resnico.

Vaš ključ: Ne vznemirjajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Sodelovanje in razumevanje med vami in prijatelji bo v tednu pred vami ključ do odličnega počutja. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da se vse stvari spreminjajo, boste veliko lažje upravljali svoje življenje. Samozavesti vam ne bo manjkalo, zato se boste zlahka znašli v še tako kočljivi situaciji. Razmišljati boste začeli o osebni rasti, oziroma intenzivnemu delu na sebi, ki prinaša že v nedeljo dobre rezultate. Zadovoljni boste, ko se vam bo nekdo zaupal.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Bodite prepričani vase in zadeve na ljubezenskem področju se bodo začele počasi reševati. Samozavest bo tista, ki vas bo zaščitila pred problemi, tudi na področju dela, kjer boste znali zagovarjati svoja stališča in se diplomatsko postaviti zase. Odločite se, da boste pasivno kljubovali vsem nezaželenim stvarem, ki vas bodo poskušale spraviti v slabo voljo. Tisti, ki na svojem čustvenem področju ne veste pri čem ste, se vam bodo zadeve v nedeljo, ko boste notranje umirjeni končno razrešile in sicer v pozitivno smer.

Vaš ključ: Zaupajte v pravo pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

Izberite sredi tedna primeren čas za resen pogovor z nekom, ki vam je v preteklosti metal polena pod noge, saj bo končno spoznal, da je sreča na vaši strani. Ponosni boste nad svojimi koraki. Vikend se bo za vas začel zelo pozitivno. Čustveno področje bo polno lepih misli in prijetnih, vznemirljivih dogodkov. Uživali boste v dobrih odnosih. Samski pa nikar ne nosite srca na dlani in ne poskušajte biti v živo ter v klepetalnicah preveč odkritosrčni, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel.

Vaš ključ: Ponos se dviguje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

OPICA

Na ljubezenskem področju boste zaznali razigranost in zadovoljstvo. Zdravje vam bo dobro služilo, saj boste vitalni in usmerjeni v športne dejavnosti, ki vas bodo sproščale. Petek vam prinaša nekaj nejasnosti in zapletenih situacij. Razmišljali boste o novi možnosti, ki bo potrebna za napredek v duševnem počutju. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Boljši dnevi prihajajo od nedelje dalje, takrat se boste znali tudi hitro sestaviti in se odločiti, kaj je pomembno in kaj ne.

Vaš ključ: Sprejmite nove pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Na področju dela in denarja boste malce zmedeni, še posebej v torek, ko se bo vse odvijalo zelo hitro in hkrati nepredvidljivo. Ne delajte prehitrih zaključkov, dobro premislite v kaj se spuščate. Napetost se bo kmalu razblinila. Dobro izkoristite v petek pozitivno energijo, še posebej tam, kjer imate občutek, da bi se lahko dobro izteklo. Nedelja vam prinaša ogromno dobre volje in smeha na vsakem koraku. Znali se boste pogovoriti, prilagoditi in se razveseliti.

Vaš ključ: Ne ovinkarite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PES

Na trenutke boste zelo dvomljivi, še posebej na osebnem in ljubezenskem področju. Nahajate se na razpotju med osebnimi željami in možnostmi, ki so trenutno na razpolago.  Konec tedna vam bo pisan na kožo. Čutili boste močno privlačnost do oseb nasprotnega spola. Če se že dlje časa ukvarjate s nekom, ki ni najbolj iskren, boste sedaj sposobni zapreti vrata. Začeli boste iskati odprte odnose in ljudi, ki jim resnično lahko zaupate.

Vaš ključ: Ne pozabite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Nikar ne bodite tako trmasti in dovolite tudi ostalim, da izrazijo svoje mnenje. V sredini tedna boste močno nasičeni zaradi obveznosti, zato se boste podajali v naravo, ki vam prinaša poleg boljšega počutja tudi prijetne energije potrebne za poglobitev. Za vas se bo vikend odvijal bolj počasi in malce nestabilno. Trudili se boste osebnostno napredovati, vendar je bolj smotrno počakati še kakšen dan, ko prihaja v vaše naročje več zagnanosti in motivacije.

Vaš ključ: Ne upirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Preberite še: