Kitajski horoskop od 10. do 16. oktobra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 10. do 16. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
11. 10. 2022

PODGANA

V začetku tedna boste zelo zbrani, zato se najprej osredotočite na pomembne zadeve, na nekaj, za kar ste se že pred kratkim borili. Pomembne opravke, ki se vrstijo, boste prevzeli v svoje roke, saj vas bo spremljala vztrajnost. Zavedati se boste začeli, da iz majhnega raste veliko. V soboto boste zaznali, da se dogaja nekaj drugačnega, ter da ste na osebnem področju končno zadovoljni. Spremembe vam bodo pisane na kožo, vendar se o njih najprej prepričajte.

Vaš ključ: Sprejmite drugačen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Na kariernem in finančnem področju bo v začetku tedna prisotnega veliko stresa. Ustrašili se boste nepričakovanih sprememb, razveselili pa se boste odprte komunikacije in opravkov, ki vam bodo povrnili energijo. Konec tedna vam bo uspelo prebuditi duševni mir, ki ga že nekaj časa tako močno potrebujete. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše sanje bodo morale še nekoliko počakati.

Vaš ključ: Znebite se strahu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Obremenjeni boste z mislijo, da niste dovolj dobri. Nekaj, kar vam je pomembno, bo žal obviselo v zrak, znašli se boste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, priznali si boste, da vas določen neurejen odnos zelo bremeni. Sprejeti bo potrebno pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogajanja na ljubezenskem področju. Z nežnostjo in pozornostjo se boste konec tedna posvečali odnosom. Zelo pomembno vam bo, da prepoznate potrebe bližnjih in jih zadovoljite.

Vaš ključ: Dvignite samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V začetku tedna boste sklenili dobre dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo. Pripravite se, prihaja čas za izpolnjevanje nalog. Precej pusto in dolgočasno bo na ljubezenskem področju. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da se bo počasi vse če vam je namenjeno sestavilo. Če rešujete kakšne pravne ali uradne zadeve, je bolje, da ne pospešujete stvari. Pazite na vsako besedo, ker okoliščine še niso takšne, da bi lahko prevzeli pobudo.

Vaš ključ: Zaključevanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

V kolikor si želite mir, skrbno nadzirajte svoje živčne izbruhe, da ne bo prišlo do kratkega stika. Premagajte hrepenenje po nerealnih ciljih, saj mnogi od njih nimajo ustrezne zasnove. Pričakujte v sredini tedna nekaj zamud, posebno glede podpisovanja dokumentov in pogodb. Ne razmišljajte o izgovorih, kajti takoj bo očitno, da se želite izmuzniti. V soboto boste s pomočjo intuicije zaznali, kdaj je pravi trenutek za akcijo. Navdušili vas bodo posamezniki, ki so spontani in odkriti.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Zopet se bo začelo dogajati nekaj, za kar ste bili prepričani, da je že zaključeno. Za trenutek se ustavite in se organizirajte, to lahko pripomore k bistveno boljšim rezultatom. S spontanimi energijami boste proti koncu tedna načrtovali prihodnost. Naleteli boste tudi na tveganja, hitro boste dobili odziv na svoja prizadevanja, ki ga že nestrpno pričakujete. Čustveno ste v določeno zgodbo bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi koraki še počakajte.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Na kariernem področju boste imeli več sreče kot jo imate običajno, zato se ne obremenjujte. Čim prej se usmerite k svoji odločitvi, ki že nestrpno pričakuje realizacijo. Proti koncu tedna ne bo časa za sentimentalnost. Ostanite v položaju, ki vam omogoča hiter ter prodoren korak. Vse, za kar se boste sedaj trudili vam bo poplačano, zato ostanite čim bolj vztrajni. Nedelja bo dan, ko boste zelo strastni in samozavestni.

Vaš ključ: Ujemite srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Nikar se niti ne trudite, da bi razumeli vse kar se trenutno dogaja na poslovnem ter finančnem področju. Za večino stvari ne boste mogli poiskati logične razlage. Glede številnih stvari, ki vas v zadnjem času obkrožajo ste preveč napeti, izraz na vašem obrazu bo nedostopen. Ukvarjali se boste z osebno bilanco in začutili, da so spremembe nujne, če želite delovati neodvisno od drugih. V soboto in nedeljo boste v medsebojnih odnosih bolj tihi in umirjeni, znašli se boste v vlogi opazovalca.

Vaš ključ: Prebuja se neodvisnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Samozavest bo vaš ključ do uspeha, hkrati pa vas bodo motili tisti, ki vas ves čas opazujejo. Kmalu bo prišel trenutek, ko boste zmogli več, zato nikar ne odnehajte tam, kjer slutite da bi lahko dodali nekaj svojega. Tehtanje med razumom in čustvi vam bo vzelo nekaj časa, vendar boste na koncu ugotovili, da predati se čustvom ni nekaj negativnega. V soboto se boste povezovali, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno in razigrano.

Vaš ključ: ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Vrzite čez ramo negativne dvome, povezane s področjem čustev. Ljubezenske vibracije so vam naklonjene, če boste vztrajali pri začrtanih poteh. Pozornost bo usmerjena na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. V petek se boste usmerili v reševanje težav, bodite pa odprti tudi za kakšen novi predlog, ki vas bo razvedril. Še vedno boste v nedeljo dvomili v težavo, ki je sami trenutno ne morete odpraviti.

Vaš ključ: Sproščeno delovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Nekdo vam je sicer pripravljen pomagati, vendar se kljub temu zanesite bolj nase. Kljub temu, da vam nekatere spremembe ne bodo všeč, se boste hitro navadili nanje. Skušajte pogledati iz drugega zornega kota in lažje vam bo. Z nesramnimi pripombami si utegnete proti koncu tedna nakopati zamere. V družinskih odnosih boste deležni nekaj zmede. Vse skupaj se bo odvijalo v počasnem ritmu, a boste tokrat prepričani, da se bo vaš trud le obrestoval.

Vaš ključ: Počasni koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno morda

MERJASEC

Prišli boste do spoznanja, da razumete, kaj se dogaja in zakaj se dogaja. Odzivali se boste nekoliko nenavadno, kljub temu poskusite v določeni zoprni situaciji še malce potrpeti. Proti koncu tedna boste imeli veliko energije, zlahka se boste ukvarjali z več stvarmi naenkrat. V navalu strasti boste ravnali nekoliko agresivno, za kar vam bo kasneje žal, vendar ne boste mogli ničesar spremeniti. Zelo ustvarjalni boste, zato se lotite kakšne zadeve v tej smeri.

Vaš ključ: Razumevanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

Preberite še: