Kitajski horoskop od 11. do 16. 7. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 11. do 16. 7. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 11. do 16. 7. 2017 (foto: profimedia) profimedia
11. 7. 2017

PODGANA

Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko boste z vsem na tekočem. To ste že občutili, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj. Ideje in razne kreacije bodo konec tedna kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. V nedeljo si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni do sebe.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Prva polovica tedna bo namenjena ukvarjanju s samim sabo in razčiščevanju določenih odnosov, ki vas bremenijo. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, in se jih držali do konca. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj adrenalina. Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga bodo tako obetajoče, vendar pa na žalost skrivajo praznino. Konec tedna  boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka. Še posebej, če se vse skupaj tiče finančnega področja. 

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Malce bolj sproščeno vzdušje v prvih dneh tedna vas bo navdajalo s harmonijo. Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite močni. Na splošno ste v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi. Zavedajte se, da so prijatelji cenjena dobrina, zato z njimi ravnajte nadvse spoštljivo in ljubeznivo. Četudi se konec tedna ne boste povsem strinjali z njimi, bodite potrpežljivi in nikar ne drezajte v težave. Raje se izognite prepirom in se osredotočite nase. 

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Počasi bo čas, da se odpravite na neko pot ali izlet. V službi  nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti tisto, kar smatrate, da vam pripada. Ljubezenske zadeve bodo zelo vznemirljive. Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja v petek z drugimi udeleženimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka ali pa celo lahko nekako potisnete. Od petka bo vse jasneje in lažje vam bo odločiti se, na katero stran naj bi se obrnili.

Vaš ključ: Ne nalagajte si preveč dela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Vaš partner bo sicer malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Pri poslih bodite skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. 

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

KAČA

V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le manjši učinek. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom. V tem tednu se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji. V vaše življenje bodo prišli ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Ne znajdete se najbolje, posebno ob začetku tedna, ko boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo pred vami številne priložnosti. Vse se lahko reši, pomembno je, da se med sredo in petkom ponovno zbudite in storite kaj več za lastno zadovoljstvo. Pred vami je prijeten in dinamičen vikend. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko  po majhnih korakih, doživite velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za nežnosti.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali odlično izkoristiti. Dokazali boste, da ste prav tako spretni pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti. V tem tednu vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti določeno prednost. Ljubezen bo nežna in romantična.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

OPICA

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do potankosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. In to iz enega samega razloga, čas za takšne zamisli enostavno ne bi bil dobro izbran. Ljudi pestijo drugačne skrbi, zato jih pustite pri miru. Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. Iz tega razloga glejte, da se ne boste prenaglili. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico, zato se boste opravičili. Vendar tako enostavno ne bo šlo, storiti boste morali še kaj več kot samo povedati nekaj lepih besed. V tem tednu si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli v popoldanskem času dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu. Privoščite si kakšno kopel ali odidite na večerni sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli. 

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Do srede ste lahko povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale nekako spontano, in ostane vam le, da uredite podrobnosti. Vsekakor pa se povežite še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve. Konec tedna bo razvidno, da preprosto cvetite in da kjer se pojavite, vnesete neko pozitivno in romantično energijo. Zvezde bodo na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje.  Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte. Odpravite se lahko tudi na sprehod po gozdu, ali pa na obalo.

Vaš ključ: Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri