Kitajski horoskop od 11. do 17. 1. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 11. do 17. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 11. do 17. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
12. 1. 2016

Podgana

Na osebni ravni v prvi polovici tedna prehajate na drug, višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Na udaru bo vaša privlačnost, zato se vam na čustvenem področju nakazuje nekaj zapletov, ki pa jih boste znali spretno rešiti. Povišana samozavest vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več odločnosti. Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikalo vas bo tudi izobraževanje, o katerem pa bo treba še razmisliti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Bivol

Prvi dnevi tedna vam ne bodo najbolj všeč. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne imejte previsokih pričakovanj. Izvlecite najboljše iz svojih karakternih lastnosti, ki so vam podarjene. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju. Resna, stabilna razmerja bodo na preizkušnji proti koncu tedna, prav tako tudi poslovna partnerstva. Najpomembneje bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti na pravem mestu ob pravem času. Dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite to, kar ste si začrtali.

Vaš ključ: Pojdite po svoji poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Tiger

Vstopate v prijeten teden. Znašli se boste kot vodja, oziroma na vrhu skupine, v kateri delujete. Vaše odločitve bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj slave. Na prvem mestu bo direktnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi, kar ste načrtovali že nekaj časa. Če si boste v drugi polovici tedna nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite oziroma naredite, le osredotočiti se boste morali. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Možne so konkretne spremembe na vseh področjih.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Mačka

V družinskem krogu boste v prvi polovici tedna zelo zadovoljni in sproščeni. V domačem krogu se bo veliko dogajalo, kar vas bo razvedrilo in navdihnilo s pozitivno energijo. Razmišljali boste tudi o spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj vam bo kasneje žal. Konec tedna boste v plodnem obdobju, zato obstaja takrat večja možnost pozitivnih rešitev. V večji meri se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj z njimi ustvarili zabavno in igrivo ozračje, ki vas bo še dolgo zadržalo v sproščenih energijah.

Vaš ključ: Sprejmite predloge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Zmaj

Spremembe, ki ste jih doživljali v preteklih tednih, so pustile tudi nekaj neljubih posledic. Znašli ste se v nezavidljivih situacijah, še posebej kar se tiče medsebojnih odnosov. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali, oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste v drugi polovici tedna podali v nove energije, ki vas bodo osrečile. Pogovor s prijateljem bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka. Sedaj bo vse lepše in nekoliko lažje.

Vaš ključ: Bodite direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Kača

Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega, ter da pokažete, kaj znate in zablestite v popolnem sijaju. V prvi polovici tedna se vam obeta tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Dobili boste moč, s katero boste sposobni priplezati do vrha in tam tudi ostati. V določenih pogledih vam teden daje priložnost, da okolica spozna vaše sposobnosti, ter da požanjete sadove preteklega dela. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Konj

Na srečo se vaše težko in polno ovir obdobje zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot vi želite. Večina stresnih vplivov, ki so vas spremljali se umika stran, tako si boste v tem tednu z lahkoto nabrali novih moči in okrepili svoje zdravstveno področje, ter si postavili višje cilje. Na vidiku so radikalne spremembe. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost. Sledite močnejšim in kmalu boste tudi vi del njihove uspešne skupine. Finance vas naj ne skrbijo, saj bodo pozitivne.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Koza

Čim prej se znebite občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v preteklem obdobju. Nikar trmasto ne strmite k ciljem, ki niso v vašem dosegu, saj vam to ne bo prineslo zadovoljstva. Prva polovica tedna vas bo prisilila, da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate, ne glede na pripombe, ki jih boste deležni. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri začrtanih projektih, saj boste konec tedna deležni nagrade. Zdravje in počutje bo dobro služilo, zato boste še posebej konec tedna zelo aktivni.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Opica

Teden pred vami bo spodbudil vaše dosežke v vseh pogledih. Lahko, da boste imeli občutek, da ste tik pred tem da se zrušite, vendar je kljub vsemu to le prehod v boljše in lepše življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali s svoji pravi barvi. Vse, kar se bo dogajalo, je posledica nezadovoljstva. Vse skupaj se bo odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje, kot v preteklem obdobju. Vi boste tisti, ki se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Manipulacija drugih se počasi zaključuje, kar vas bo razveselilo, saj ste bili od vsega skupaj že pošteno utrujeni.

Vaš ključ: Dovolite si srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Petelin

V prvi polovici tedna se boste poglobili v svoje fantazije in želje, ter si dovolili uživati v pravi meri. Zopet boste sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili in se v zadnjih tednih ni premaknilo. Usmerite se v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej v sredini tedna. Obeta se tudi razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji, ki vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele proti koncu tedna. Pomembni za vas bodo tudi prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku.

Vaš ključ: Bodite družabni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Pes

Dogajanje v tem tednu bo vplivalo na področja, ki govorijo o vašem pogledu na svet. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Obeta se vam osebna rast, ki bo olajšala vaše korake. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo mirovalo, saj ne boste imeli energije za napredek.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Merjasec

V teden vstopate nekoliko nestabilni, še posebej na poslovnem področju. Tisti, ki vas spremljajo, bodo proti koncu tedna prinesli večjo stabilnost in bolj bogato vsebino v vašem življenju, še posebej tistim, ki ste malce zmedeni. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Tudi na področju čustev boste v drugi polovici tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Veliko bo strasti, nekoliko manj pa romantike, kar vas v bistvu sploh ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

horoskop.si