Kitajski horoskop od 11. do 17. aprila

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si

Kitajski horoskop od 11. do 17. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
12. 4. 2022

PODGANA

Zdravje bo v sredini tedna šibka točka, toda tokrat le zato, ker se preveč razburjate zaradi malenkosti in si dovolite, da se vas dotika stres. Priznajte si svoje napake in se z njimi soočite. Poslovno zadevo, ki je pred vrati sicer obvladate, a morda ste preprosto nepotrpežljivi, kar vam lahko povzroči težave. Na ljubezenskem področju boste konec tedna nekoliko zadržani in zamišljeni. Težko se vam bo prilagoditi in pustiti drugim do besede.

Vaš ključ: Na izzivajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 

BIVOL

V karieri boste v tem tednu zelo sposobni. Pozorni bodite le na to, da vam ne bo nekdo predstavil napačnih informacij. Niste oseba,  ki bi se znala pretvarjati, zato se boste odprto postavili zase. Poskušajte se zbrati in se vzeti v roke, kar se tiče osebnega napredka.  Vikend vam prinaša presenečenje v zvezi z osebo, s katero ste mislili, da ste že zaključili. Naj vas sladke besede brez podkrepljenih in jasnih dejstev ne zmedejo preveč.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

 

TIGER

Ponovno se boste morali na področju dela dokazati. Za sabo imate dovolj izkušenj, zato bodite samozavestni in pogumni. Situacija vam bo pomagala premagati vaš visok ego. Preden karkoli rečete, preštejte v mislih do deset. V petek boste zmedeni in jezni zaradi vpliva tistih, ki vas ves čas nečesa obtožujejo. Tudi sami pa boste zelo občutljivi, zato skušajte biti vsaj do ljubljene osebe nekoliko bolj razumski in prijazni. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

 

MAČKA

Ne ozirajte se preveč na to kaj vam svetujejo drugi. Sami sprejmite odgovornost in vzemite usodo v svoje roke. Spoznali boste, da je včasih potrebnega le malo truda. Poskusite se v službi umakniti iz napetega ozračja, saj se nekaj ne bo odvijalo čisto po načrtih, a vseeno ne izgubljajte živcev.  Nikar ne odlašajte tudi s pomembno zasebno odločitvijo, ki vam lahko v prihodnje marsikaj olajša. Nekaj boste v nedeljo, ko boste razposajeni naredili čisto spontano.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

ZMAJ

Napake, ki jih bo naredil nekdo od sodelavcev vas lahko razjezijo. Pričakujte napet razplet. Veliko se boste posvečali odnosom s sodelavci, želeli si boste razčistiti tudi dogodke iz preteklosti, ki vas ovirajo pri zaupanju drugim. Ker boste začeli v petek bolj podrobno opazovati in analizirati, se bodo nekatere finančne težave uredile. Lahko se tudi povežete z nekom, ki vam bo z veseljem popolnoma nesebično priskočil na pomoč. 

Vaš ključ: Rešite bistvene stvari!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

 

KAČA

Negativen način razmišljanja pustite pri miru, saj boste vsem oviram kos. Poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti. Delovni ritem bo sredi tedna tako hiter, da boste komaj sledili dogajanju, izognite se le površnosti. Preveč se boste v soboto nagibali k skrajnostim, zato ne boste znali poiskati svojega miru. Privlačilo vas bo več zadev in dejavnosti hkrati, zato ničesar ne boste popeljali povsem do konca. S počasnimi in premišljenimi koraki vam lahko uspe.

Vaš ključ: Ne zamujajte priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

 

KONJ

Zaupajte sebi in se povežite s prijetnimi srčnimi vibracijami. Ne izgovarjajte se v kočljivih situacijah se na prijateljske odnose in nevtralnost, ampak se raje soočite. Razčistili boste z obremenitvami, osvobojeni se pogumno usmerjate naprej. Pred vami so tudi nova prijetna prijateljstva, ki se lahko pri samskih konjih kasneje morda celo razvijejo v nekaj bolj stabilnega. Največ zapletov se lahko odvije v nedeljo s sorodniki.

Vaš ključ: Poglobite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

 

KOZA

Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo že dlje časa. Na področju dela vam bo nagajalo ljubosumje, saj se bo nekdo od sodelavcev prav trudil, da bi njemu uspelo vam pa spodletelo. Sedaj je dober čas, da ustvarite dober vtis, zato se nikar preveč ne zapletajte v dokazovanje moči. Konec tedna boste oddajali toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas vidijo kot pristno in skrbno osebo. Na ljubezenskem področju se boste sprostili. 

Vaš ključ: Ne bodite preveč radovedni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

OPICA

Če ste si vzeli čas in naredili nekaj, kar se je vsem zdelo neizvedljivo, boste sedaj poželi aplavz, ki vam bo godil. S trenutnim potekom življenja, tako službenim in finančnim, boste zelo zadovoljni. Zaupajte intuiciji in občutkom, ter se izogibajte polemikam in pogrevanja stvari iz preteklosti.  V nedeljo, ko ne boste najbolj osredotočeni se vam lahko pojavijo manjše težave. Ves čas vas bodo motile malenkosti, ki jih bo potrebno postoriti, imeli boste občutek, da se mudi.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

PETELIN

Nikar ne čakajte, da vas bodo drugi motivirali za nekaj, kar lahko najbolje opravite sami. Nekdo se vam želi približati, vendar ne bo znal ubrati iskrenega pristopa. Slabe volje boste samo toliko, kolikor si boste dovolili, zato se raje čim prej usmerite v optimizem in prijetne odločitve. Ko se bodo misli dotikale nekdanjih nesporazumov, si jih boste želeli za vedno pustiti za seboj. Povežite se z nekom, ki vam je zares pri srcu, saj ste zadnje čase nekoliko osamljeni. 

Vaš ključ: Usmerite se v finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Začelo se bo nekaj novega in prelepega, kar ste že težko čakali in močno pogrešali. Najprej boste ugotovili, kaj si sploh želite, nato se boste začeli v tej smeri tudi intenzivno boriti. V drugi polovici tedna boste samski začutili vznemirljiv občutek, ki ga bo povzročila simpatična oseba nasprotnega spola. Vezani, v nedeljo bo nastopila labilnost, težko se boste prilagajali, saj boste zaradi številnih nakopičenih obremenitev ves čas v dvomih in skritih vprašanjih.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

MERJASEC

V ljubezni se vam bodo odpirale nove možnosti, ki bi jih bilo dobro izkoristiti. Nikar ne odlašajte in ne prepuščajte stvari naključju. Vzemite zadeve v svoje roke in se potrudite da bo odnos zopet takšen kot si želite. V zadnjih dneh tedna si boste marsikaj razlagali po svoje, kar pa lahko povzroči nesporazum. Poskrbite, da si boste na jasnem s čustvi. Nekatere stvari, o katerih se še niste dokončno odločili lahko še malo počakajo, torej bodite predvsem strpni. 

Vaš ključ: Zapomnite si podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča