Kitajski horoskop od 12. do 17. 11. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 11. 2019 (foto: unsplash) unsplash
11. 11. 2019

PODGANA

Prihaja dovolj moči za nove izzive, zato le pogumno v boj. Uspeh bo zagotovljen, pozitivna sprememba se vam obeta tudi na področju denarja. Uživajte v sadovih svoje ambicioznosti, dobro razmislite in se podajte v avanturo. Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo v sredo naletel na odobravanje. Izogibajte se konec tedna informacijam sumljivega izvora. Prilagajanju novemu energijskemu ozračju bo boljše od pričakovanj.

Vaš ključ: Ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena 

BIVOL

Nasvet, ki ga boste dobili vam bo še kako prav prišel, še posebej če se nahajate na prelomnici, glede poslovnega stanja. Povežite se z osebo, ki vam popolnoma zaupa. Doletelo vas bo tudi manjše presenečenje, povezano z vašim izobraževanjem. Nekdo, za katerega ste mislili, da vas ne mara se bo konec tedna izkazal v pozitivni luči. Vaše počutje bo v nedeljo sprejemljivo, na vidiku so v nedeljo manjše nevihte, še posebej v družinskem krogu, kjer boste iskali odgovore na svoja vprašanja.

Vaš ključ: Prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V tem tednu boste vso svojo pozornost namenili ljudem, ki jih imate radi. Zaslužki, ki ste jih dobili v zadnjem času lahko zelo hitro skopnijo, če ne boste malo bolj premišljeni. Poskusite nekaj tudi prihraniti. Dela bo dovolj, le začeti bo treba počasi in pogumno. Najenostavneje bo, če si naredite dober načrt. Vikend se bo začel lahkotno, čeprav boste za tem videzom na trenutke slutili napore, ki vas čakajo. Nekaj časa boste lahko stvari reševali s pogovorom, vendar se bo treba pošteno zbrati in se tudi odločiti.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v negativne odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA (zajec)

V prvem delu tedna boste zasuti z urejanjem finančnih zadev, nekaterih še iz preteklosti, ki vam vsekakor ne bodo polepšale tedna. Slabe volje ne boste ravno najbolj prijetna družba za sodelavce, niti za prijatelje.  Za nasvet, kako bi izboljšali svojo storilnost pri delu izberite nekoga, ki ga sicer ne občudujete, je pa vseeno na realnih tleh. Najlažje se boste konec tedna osredotočili na teme, ki so vam blizu. Imeli boste poseben občutek za ljudi, znali jih boste pravilno usmerjati. Počutje bo stabilno.

Vaš ključ: Simpatični pogledi bodo prepričljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Tako zelo boste v prvih dneh tedna zaposleni s svojim življenjem, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati s težavami drugih. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti za izboljšanje medsebojnih odnosov.  Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam to prinaša in kaj lahko v najslabšem primeru izgubite. Odločitve bodo hitre in malce tvegane. Nikar sedaj ne vrzite puške v koruzo, saj imate odlične možnosti, da se soočite s težjo nalogo.

Vaš ključ: Ostanite na preži!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Tisti z otroci boste v tem tednu našli nova zadovoljstva v starševstvu. Sreča, ki ste jo imeli v zadnjem obdobju se nadaljuje. Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite. Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči. Skrivnosti, ki ste jih delili z nekom lahko pridejo konec tedna na dan, zato poskusite biti naslednjič malo bolj pazljivi, komu razlagate o svojih osebnih zadevah. Čim več časa posvetite, ko se boste želeli umiriti umetnosti in stvarem, ki vas veselijo.

Vaš ključ: Ustvarite svoje kreacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Finance vam v tem tednu niti ne bodo povzročale večjih težav, saj ste si pred kratkim naredili zalogo in sedaj jo boste lahko porabili brez slabe vesti. Vaše misli bodo v sredo močno obremenjene s službenimi zadevami. Izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju ključnih zadev. Začnite delati na sebi in se nekoliko bolj motivirajte, da boste kos obveznostim, ki so pred vrati in s katerimi odlašate že nekaj časa. Čas je pravi, da izrazite svojo željo po spremembi.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v nesporazume!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Poiskali boste pot, kako združevati nasprotja. Prisluhnite v petek svoji notranjosti in domišljiji. Čeprav bo sprva kazalo, da ste se zmotili, se bo na koncu izkazalo, da vas je intuicija izjemno dobro vodila. Pozornost boste v sredini tedna posvetili odnosom med sodelavci, in veliko naredili za prijetno in sproščeno vzdušje. Zdelo se vam bo, da še nikoli niste tako zelo močno v svoje sanje. Nadaljuje se obdobje pozitivne energije in dobre volje, zato bo tudi vikend razposajen in sproščen.

Vaš ključ: Prihajajo srečna naključja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

V prvih dneh tedna boste spregledali smisel večje povezanosti in si tako ustvarili priložnost za spontanost. Precej na jasnem si boste glede čustev, a to še ne pomeni, da bodo razna presenečenja izključena. Lahka, nežna in ljubeča energija, bo v soboto kot balzam za obremenjene in razočarane. Pozabili boste na dinamično preteklost in si dovolili nekaj lenarjenja in maksimalne sprostitve. Nekaj razkošja si lahko privoščite v nedeljo, to vam še nikoli ni škodovalo.

Vaš ključ: Pričakujte nagrado!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Izkoristite in okrepite sadove svojega dela, škoda je, da bi vse skupaj zapravili v napačnih nakupih. Dobili boste nekaj zanimivih novic, najboljša vam zagotavlja varnost. Ne čakajte, predlagajte tisto, kar lahko storite brez težav, nikar se ne umikajte. Pravzaprav ste si zastavili preveč obveznosti, ponos pa vam ne dovoli, da bi odnehali, zato pa vsaj poiščite ustrezno pomoč. V ljubezni še ne veste vsega, zato konec tedna, ko se bo veliko dogajalo ne sklepajte prehitro.

Vaš ključ: Ne predajajte se negativizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

V prvih dneh tedna se boste upirali silam, ki so višje in močnejše od vas. Začnite se zavedati, da niste edina avtoriteta in ne bodite tako trmasti. Na vrat na nos se boste v sredo zaleteli v dogajanje, ki bi se mu sicer izognili. A tokrat bo tveganje mikavno, vendar ne bo minilo brez posledic. Svoje mnenje boste izražali neposredno, kar bo pripeljalo do burnih nesporazumov. V jezi ne boste mogli rešiti ničesar, a boste vsaj povedali kar se vam plete v mislih. Če ne bo po vaše, boste doživljali kolerične izbruhe.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Kljub trudu, ki ste ga vložili v določene zadeve, nikar ne razmišljajte preveč. Zanašali se boste na svoj intelekt, da bi pri svojih nadrejenih dosegli, kar si želite. Pripravljeni boste poslušati in sodelovati brez odvečnih komentarjev. Samozavest bo začela postopoma rasti, kar bo prišlo še kako prav. Mikali vas bodo novi projekti povezani z izobraževanjem. Z izjemno pozornostjo se boste v soboto ukvarjali sami s sabo, mikala vas bo sprememba, ki jo boste tudi udejanjili.

Vaš ključ: Ne pričakujte nemogočega!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri