Kitajski horoskop od 12. do 17. 12. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 5.12. do 10.12. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
12. 12. 2017

PODGANA

Ne pričakujte podpore nadrejenih, ker vas že nekaj časa preizkušajo. Vpletanje družinskih članov in prijateljev v osebne težave je samo prodajanje megle. Nekdo bo prekoračil mejo vašega potrpljenja in dobil, kar mu gre. Iz sebe boste izlili vsa čustva in očitke, ki jih že dolgo odrivate v ozadje. Čim prej sprejmite nove pogoje dela. Konec tedna zavrnite povabilo neke neznane vam osebe. Pri vezanih pa je čas, da se ozrete okoli sebe. Sposobni boste narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Številne zamisli boste v prvih dneh tedna uspešno pretočili v kaj konkretnega. Čas je tudi za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste prepustili brez zadržkov in načenjanja težkih tem. V ljubezni boste iskali zaščito in stabilnost. Vaš ljubezenski partner ne bo preveč dovzeten za vaše besede, saj ste se preveč prisesali nanj. Odločate se na podlagi prvega občutka, kar je tokrat resnici na ljubo dvorezni meč, toda vseeno vam bo uspelo, tudi zato, ker bo ob vas prava oseba, ki vas bo podprla brez zadržkov. Sicer se ne ukvarjajte le z enimi in istimi stvarmi, ker bi morali najti več časa za prijetne načrte.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Pri delu se vam v prvih dneh tedna obeta skladen razvoj poslovne situacije. Priznati si morate, da imate srečo, saj vaše retorične sposobnosti niso ravno briljantne. Toda vedno se zadržujete v družbi pravih ljudi. Ne vpletajte se v situacije, ki vas ne zadevajo neposredno. Nekdo bo iskal dežurnega krivca in dosti sitnosti si boste prihranili, če boste ostali ob strani. Delo boste še naprej opravljali vestno in predano. Poslovni sestanki bodo pridobivali na intenzivnosti zahvaljujoč vašemu nastopu in vodenju. Ne morete se odločiti, posebno glede zadev in vprašanj, ki se nekako vlečejo v nedogled.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Pesimistično boste v prvih dneh tedna gledali na dogajanje in takoj našli nekaj, kar vam ne bo ustrezalo. Teh stvari namreč ne boste mogli spremeniti. Raje poiščite kaj pozitivnega. Osredotočate se na posamezne delce sestavljanke, zato ne morete priti stvarem do dna. V četrtek boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja celotne slike. Prijatelji so odprti za konstruktivno kritiko. Izberite obziren način, da jo poveste, vendar ne odlašajte več. Nekomu boste prihranili sitnosti in vam bo hvaležen. Trenutna situacija še zdaleč ni tako zelo slaba, kot se vam dozdeva. Več oseb vam stoji ob strani, le zaprosite jih za pomoč.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Znova ste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Druženja z napačnimi osebami vas lahko dokaj obremenijo, če boste nenehno le čakali, da vam prikimajo. Usmerite pozitivno energijo in dobro voljo v stvari, ki vam nekaj pomenijo. Presenečeni boste, kako hitro se lahko obrnejo na bolje! Na ljubezenske področju vam bo konec tedna pomembna predvsem stabilnost. Ne boste se preveč obremenjevali, če se boste morali čemu odreči, da jo izboljšate. Če se boste zoperstavili tuji egocentričnosti ali se spuščali v kakšne bolj občutljive debate, imate precej možnosti, da potegnete kratko.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V vaše misli se bo prikradla prijetna nostalgija. Preteklosti ni moč poustvariti, lahko pa izkoristite to razpoloženje za nekaj prijetnih trenutkov v dvoje. Moti vas nekaj nerešenega v povezavi z nakupi ali domačimi vprašanji. Nekoliko manj boste razpoloženi za ljubezenska in prijateljska srečanja. Partner ali družinski član bo zato nekoliko nestrpen. Rešitve imate na dlani, samo trenutno se jih ne zavedate. Morali boste iti malo globlje vase, se zahvaljevati in prositi, potem pa se bo kar na lepem pojavil odgovor. Zavedate se, da vam je ostalo malo časa na razpolago, zato nikar ne izgubljajte dragocene energije. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Dobro opravljeno delo bo sad gole intuicije, ki bo v prvih dneh tedna na vaši strani. Vseeno bodite previdni pri podrobnostih, saj boste morali pokazati tudi natančnost in znanje. Slišali boste nekaj novic, ki še niso potrjene. Nekdo vas bo prepričeval, toda vi se počasi umikate in že iščete drugačen izhod. Pazite z denarjem, da se ne bi napačno odločili. Če se bodo vaši načrti nenadoma zazdeli neizvedljivi, je to lahko znak, da se vaša pričakovanja nekoliko razhajajo z realnostjo. Posvetujte se z izkušeno osebo. Delovno ozračje bo konec tedna postalo turobno in nič čudnega, če boste v službo prišli s cmokom v grlu.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

V vas bodo prišle misli, za katere ste menili, da so že zakopane nekje globoko v zemlji. Vse glasnejše bodo in zaradi tega ne boste dobro razpoloženi, vendar se je bolje z njimi soočiti. V sredini tedna se vam nakazujejo prijetne energije, povezane z navdušenjem glede določene situacije. Družite se s prijatelji, ter se prepustite lepim energijam. Če boste v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite za tisto, kar že imate. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami, ki niso najbolj realne. Kljub temu, da so bili pretekli dnevi naporni, se boste v nedeljo usmerili v veselje in sproščenost.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Vseeno vam bo, kako se bo poslovni projekt odvijal. Glejte, da ga ne boste spet kje polomili, saj je to idealna priložnost, da si povrnete ugled. Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste od nekega vprašanja prehitro dvignili roke in ste potem tako odločitev obžalovali. Zdaj prihaja prava priložnost, da začnete znova in zmagate. Odlično boste v četrtek predstavili svoje zamisli. Uporabite komunikacijske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite svojo ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj blesteča. Nenavadne okoliščine bodo v nedeljo povzročile zmedo, ki jo bo vsakdo izkoristil po svoje. 

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

V prvih dneh tedna se boste najbolj namučili pri pogajanjih s poslovnimi partnerji. Modra taktika in diplomacija vam bosta pomagali, da boste vzpostavili konstruktivni dogovor. Ne morete se umiriti, glede nečesa zamujate in napake pravzaprav ponavljate. Premislite in poskusite znova, morda od trenutka, ko se boste zadev lotili nekoliko drugače, vsekakor z boljšo organizacijo. Predvsem zaradi sreče se boste elegantno izognili nastavljeni pasti. Ta dogodek bo lahko v vas prebudil neke zoprne občutke, ki pa jih boste uspeli obvladati. Pri nečem niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Imeli boste občutek, da ste nekaj zamudili, toda ni tako in prav kmalu boste dobili potrditev. Lahko torej pričakujete ugoden konec zadeve, ki vam najbolj ogreva srce. Živčnost lahko sredi tedna povzroči bolečine v želodcu, zato se pravi čas zavarujte pred negativnimi vplivi. S svojim mnenjem se boste intenzivno vključevali v dogajanje okoli vas. Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi ali pod pritiskom, boste kasneje obžalovali. Odpornost bo dobra, lahko si omislite več športnih in rekreativnih dejavnosti. Razmišljate o delu, obremenjujete se, povsem po nepotrebnem. Imate dovolj časa, da vse zgladite.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V veliki družbi boste v prvih dneh tedna zelo sproščeni in zadovoljni. Vaša samozavest bo nenavadna. Pričakujte nadaljevanje in zagotovo srečen razplet zgodbe, ki vas je že začela obremenjevati. Tokrat boste izredno dinamični in dejavni, morda celo hitrejši kot v zadnjih časih. Razmišljali boste o zmenku, ki bo tokrat potekal v smeri romantičnih energij in dobrega razumevanja predvsem tisti, ki ste na začetku razmerja. Konec tedna boste osredotočeni na vaše finance. Tudi če boste želeli odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile v brezskrbnosti.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Preberite si še: