Kitajski horoskop od 12. do 17. 2. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 2. 2019 (foto: pixabay) pixabay
11. 2. 2019

PODGANA

Sicer harmoničen teden bo s seboj prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, ko vas bodo spremljala vprašanja samozavesti, na katera si sami ne boste znali odgovoriti. V sredini tedna boste bolj umirjeni, vendar prestrašeni in dvomljivi. Skozi tišino boste prepleteni s svojo notranjo energijo in modrostjo. Pogumno boste v nedeljo stopali naprej in sledili tistim rečem, ki vam bodo pomembne. Poglobljeno se boste lotili dela na sebi in poskrbeli za svojo varnost. Partnerjevi namigi bodo balzam za dušo.

Vaš ključ: Ne ustavljate svojih čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V vaše življenje prihajajo odločitve. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili in dvomili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, a ste bogatejši za novo spoznanje. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni. Sprejmite svojo odgovornost in potrpežljivo sodelujte z drugimi. Zasuti boste z urejanjem finančnih zadev, nekaterih še iz preteklosti, ki vam vsekakor ne bodo polepšale petka. Slabe volje ne boste ravno najbolj prijetna družba za sodelavce.

Vaš ključ: Spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

V tem tednu sledijo odločitve, ki pa jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste naredili trden sklep in se ga držali do potankosti. Uvideli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to vam bo tudi v pomoč pri osebnem napredku. Partner bo tokrat počakal, da boste vi tisti, ki boste predlagali spremembo. Na delovnem mestu bo konec tedna zelo pestro, lahko ste mirnejši, posebno zdaj, ko postajate vedno bolj ambiciozni. Premislite tudi o drugačnih naložbah.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Prihajajo spremembe in preobrati. Zaradi nepričakovanih zadev boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste samozavestni in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete neverjetno ne glede na pomanjkanje časa. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni. Prišlo bo do pozitivnih premikov v ljubezni. Čustveno življenje bo vroče in razgibano, poskrbeli boste za veliko adrenalina, ki ga boste ves čas sproščali.

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje v tednu, ki bo dišal po ljubezni. Seveda boste svojo srečo iskali tudi v delu in delovnih obveznostih. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom. Konec tedna vam prinaša svežino in sprostitev. Romantično srečanje vas bo naredilo neodločne glede vaše dosedanje zveze, svoja čustva delite bolj premišljeno.

Vaš ključ: Prilagodljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Prihajate v obdobje sanjarjenja in povečane kreativnosti. Nenehno boste razmišljali o nekem potovanju, vendar imate poguma, da bi ga tudi uresničili. Če imate za izgovor finance, verjemite, da obstaja rešitev. Pogovorite se z osebo, ki se na to področje spozna ali pa razmislite o izposoji denarja. Ne mislite, da se vam želja ne more uresničiti. Poskrbite za to, da se partner ne bo počutil zapostavljeno, posebno v drugi polovici tedna, ko boste imeli vedno več obveznosti in načrtov.

Vaš ključ: Igrivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Teden, ki je pred vami bo razgiban. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni boste sicer iskali takojšen odgovor na svoje dvome, vendar bodite pripravljeni, morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. S prijatelji se boste konec tedna odlično razumeli. Pozornost bo treba preusmeriti v odnose, kar bo od vas zahtevalo ogromno energije. Le osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam.

Vaš ključ: Mirne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V tem tednu boste začutili napredek in zadovoljstvo. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Nekdo, ki ga spoštujete se počasi umika od vas, kar pa vam ne bo najbolj všeč.  Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada na diplomatski način. Na čustvenem področju se vam skozi konec tedna obetajo nove, vznemirljive energije. Udeležite se aktivnosti, ki pomenijo izziv za vas in ki vas bodo približale z ljudmi, ki vam dajejo motivacijo in inspiracijo.

Vaš ključ: Romantičen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Pred vami je naporen teden, v katerem se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo ali celo zapletlo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste v tem tednu odločali. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Pazite, da ne bi izdali svojih skrivnosti. Znašli se boste v navzkrižnem ognju in to vas lahko iztiri.

Vaš ključ: Razigranost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V prvi polovici tedna se boste odlično počutili. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste srečni in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko skupaj poiščeta določen navdih in kreativnost. Na delovnem mestu bo pestro in zanimivo. Previdno pa se rokujte konec tedna z denarjem. Presenetili boste z genialnimi prebliski, ki pa bodo morali na realizacijo še nekoliko počakati. 

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

V tem tednu boste na področju osebne rasti napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in sprehodi, katerih se udeležite v dobri družbi. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo konec tedna pripeljal do številnih idej in rešitev. Bodi iskreni in veliko lažje vam bo. Razmislite, kaj želite sporočati ostalim, saj bodo vaši signali opaženi in bodo imeli tudi svoje posledice.

Vaš ključ: Potujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

V vašem življenju se odpira novo poglavje v iskanju osebne identitete. Ne imejte občutka krivde in slabe vesti, to je korak naprej, ki vas vodi k boljšemu počutju. Čustva, ki jih čutite do nekoga, vas bodo konec tedna popolnoma preplavila. Prava odločitev se bo ponudila sama od sebe, do takrat ohranite nekaj zadržanosti. Ne silite se s pretirano samodisciplino, raje začnite opažati lepe stvari okoli sebe in uživajte v njih. Določen odnos bo zelo intenziven in hkrati zabaven.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata