Kitajski horoskop od 12. do 17. 3. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 3. 2019 (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2019

PODGANA

Uspešen teden, ki je pred vami, bo zaznamovan po izvrstnem počutju. Spremljala vas bo dobra volja, razen kadar vas bodo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje, takrat ohranite mirne živce in se ne razburjajte. Pogumno povabite simpatično osebo na zmenek, saj boste s tem povečali možnost, da se odnos razvije v želeni smeri. Finančno se proti koncu tedna nekoliko omejite in nakupi naj bodo bolj premišljeni, saj boste kasneje presenečeni nad svojim delovanjem. Poskrbite za prijeten videz.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Odlični dnevi vam trkajo na vrata. Prekipevali boste od ustvarjalne moči, poleta in fizične energije. Manjše nevšečnosti boste sicer deležni z mlajšo osebo s katero poslovno sodelujete, vendar se boste tudi tokrat znašli in z mimiko obraza nakazali svoje obžalovanje in s tem preprečili vsa neprijetna vprašanja ter konflikte. Odgovor, ki ga pričakujete dobite konec tedna, ko bo končno bolj jasno, kaj vse lahko dosežete. Pri pogovorih z ljudmi, ki jih ne razumete, pozorno izbirajte besede, da si ne zapravite naklonjenosti.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v nesporazume!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

V prvih dneh tedna vas čaka nekaj prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo tudi za sklepanje poslov v prihodnje. Vezani boste od partnerja čustveno nekoliko odtujeni. Potrebujete nekaj časa zase, da se napolnite z pozitivno energijo, ki jo boste lahko nato usmerili tudi v dober odnos. Zbrano rešujete zadeve posamezno, ker čez ovire konec tedna ne bo šlo zlahka. Svoje misli bistrite na svežem zraku in na jedilnik uvrstite več zdrave hrane, le tako boste kos vsem izzivom in delu, ki vas še čaka. 

Vaš ključ: Vztrajate do konca!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Po uspešnem začetku tedna, pokažite v sredo, ko bo na vrsti priložnost, da se izpostavite vse svoje sposobnosti in nastopite samozavestno. Veliko bo posameznikov, ki si bodo želeli sodelovanja z vami. S svojo sproščenostjo boste dobrodošli tudi v vsaki družbi. Optimistično naravnani boste imeli močan vpliv na svoje prijatelje. Boljša komunikacija bo pripomogla tudi k odnosu s partnerjem s pridihom romantike in strasti. Pri preizkušanju svojih zmogljivosti nikar ne pozabite na fizično telo, da ne zbolite zaradi izčrpanosti.

Vaš ključ: Prihaja sreča!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V tednu pred vami boste pošteno nagrajeni za delo, zato se boste z večjo samozavestjo in pogumom lotevali novih izzivov ter zaznavali prave priložnosti. Majhni koraki bodo poskrbeli, da bo v odnosu s partnerjem obilo romantike in nepozabnih trenutkov. Želeli si boste hitrih in vidnih rezultatov, pri čemer boste iskali bližnjice, kjer bo le mogoče. Umirite konec tedna, ko bo vsega že preveč nemirnega duha v sebi in se osredotočite na tisto, kar je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Vse ostalo, kar ni pomembno lahko seveda počaka.

Vaš ključ: pričakujte nagrado!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Pred vami je čas, ki bo dinamičen, obarvan s simpatičnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale v razigrani smeri. Povišan bo vaš ego in za občutljive osebe ne boste imeli niti kančka razumevanja. Na delovnem mestu posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku, ki vas bo opozoril na morebitne zaplete. Ob koncu tedna več časa posvetite prijateljem in družini ter se napolnite z novim zagonom, potrebnim za nadaljnje izzive. Finančni zapleti vas lahko udarijo po žepu, okrevanja pa še zaenkrat ne bo na vidiku.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v negativne odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

V teden boste stopili flegmatično naravnani. Težavam boste posvečali manj pozornosti, kot si zaslužijo. Preudarno boste sklepali kompromise za voljo potrebnega miru. Vaša muhavost se bo dopolnjevala s trmoglavostjo, razburkana čustva pa bodo botrovala odnosu. Slabo vest boste tešili z razvajanjem. Poslušajte konec tedna svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom. Glede poslovnih načrtov bodite zadržani, sicer vam bodo ukradli idejo. Stres bo preplavil dogajanje, če mu boste dovolili.

Vaš ključ: ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

V tem tednu se boste veliko pogovarjali, a bliže vam bo oseba, manj utegnete biti dovzetni  za njena stališča. Pogosto se boste tudi izogibali kompromisom, saj boste imeli občutek, da nihče nima popolnoma prav. Načrte za vikend vam lahko pokvarijo poslovne obveznosti, vendar naj vas to ne vrže iz tira. Potegnite največ iz nastale situacije in skušajte dopovedati, da se bo počasi vse uredilo tako, kot se mora. Zaupajte, da se vse lahko popravi, le voljo in vztrajnost morate imeti.

Vaš ključ: prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

V tem tednu življenje ne bo najbolj zabavno, če se ne boste soočili s svojimi dejanji. Nujno bo upoštevati zakon ravnotežja, ki ga znate ob vseh trenutnih energijah hitro kršiti. Kljub vsemu vas bo spremljala sreča. Deževali bodo zanimivi delovni izzivi, tudi ponudbe, ki bi lahko preusmerile vaše delovanje v nove dimenzije. Čustveno boste stabilni, ta občutek pa bo še poglobil varnost v medsebojnem odnosu. Zelo boste nestrpni, predvsem do tistih, ki na določene situacije ne bodo znali tako hitro reagirati kot vi.

Vaš ključ: Ostanite na preži!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Ozirali se boste naokrog, ob tem pa ne opazili nekoga, ki se vam na vsak način želi približati. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene obveznosti, o katerih ste v zadnjem času malce dvomili. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša izgubo. Konec tedna boste zbistrili boste misli in ohladili živce. Doma bo namreč nekdo pošteno razburil, saj bo vaše zasluge predstavil kot svoje. Napetost bo v nedeljo popustila, vseeno pa bodite bolj prilagodljivi.

Vaš ključ: Simpatični pogledi bodo prepričljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Druženje s prijatelji bo napeto, zato varujte svoje in tuje skrivnosti. Dragocene izkušnje vam bodo zelo v pomoč pri reševanju zapletene osebne težave, ki krade vašo energijo. Prosti čas izkoristite za hobi, čas je pravšnji tudi za obisk kakšnega zanimivega tečaja. Nadrejeni vam bo hotel zaupati neko težko nalogo in če se ne boste počutili, da bi jo lahko izpeljali kot je potrebno ,jo raje zavrnite. Partner si bo obetal lep konec tedna, vi pa ne boste pri volji, saj se vam bodo po glavi prepletale misli, povezane s poslovnim področjem.

Vaš ključ: ne predajajte se negativizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

V tem tednu se ne boste silili v ospredje ampak se boste odrezali kot odličen opazovalec. Izogibali se boste odgovarjanju na določena vprašanja, raje se boste posvetili reševanju konkretnih situacij. Ne odklonite možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na mlajše, ki so močno radovedni. Nekdo vam konec tedna ne bo dal miru. Če se vam bo zdel preveč nadležen, mu to odkrito povejte in se soočite. Razmislite o ponudbi, ki prihaja nepričakovano, vendar se ne prenaglite. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

Vaš ključ: Ustvarite svoje kreacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri