Kitajski horoskop od 12. do 18. 10. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 18. 10. 2020 (foto: pixabay) pixabay
13. 10. 2020

PODGANA

Pridobili boste vztrajnost in določene stvari končno dokončali v pravi smeri. Sredi tedna se boste počutili odlično, vse vam bo šlo dobro od rok. Tudi drugi bodo presenečeni nad vašo prilagodljivostjo. Na področju financ bodite nekoliko bolj previdni in dosledni. Ne potrebujete pomoči družine, morda le kakšno lepo besedo. Pri delu in težjih nalogah boste zbrani. Ne pretiravajte pa konec tedna z odvečnimi besedami, temveč najprej prisluhnite in poskusite ugotoviti, kaj lahko pričakujete od nekoga, ki je za vas pomemben.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

V tednu pred vami ne boste dovolili, da vas priganjajo in nadzirajo. Po pogovoru, ki ga boste opravili, boste dobili več vpogleda v situacijo, kot ste upali. V očeh se vam bo zrcalila odločnost, zaradi česar boste brez težav dokončali kar ste začeli. V boju s pričakovanimi ovirami boste nekoliko površni, zato vam bodo vzele več časa. Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bosta konec tedna zelo blizu. V prostem času bodite čim bolj razigrani, saj prihaja veliko priložnosti. 

Vaš ključ: Poglobite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Sprostite se in premislite o pomembnih zadevah, saj za realizacijo očitno potrebujete več časa. Ne morete ustreči vsem v svoji okolici, zato se ne obremenjujte, kakšen bo njihov odgovor. Tisti, ki ste vezani boste ljubljeni osebi dokazovali, kako želite ustvariti čim bolj čvrsto in ob enem spontano vezo. V drugi polovici tedna boste na področju dela dosegli odlične rezultate, kar pa bodo posledica pretekle rutine. Nekaj vas bo tako močno pritegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma nezainteresirani. 

Vaš ključ: Ostanite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V ljubezni bo v obdobju pred vami manj novosti, tudi zaradi tega, ker boste nerazpoloženi in nezaupljivi. Bremenijo vas izkušnje in stara zamera. Po drugi strani pa prihaja več prostora za osebne ambicije. V drugi polovici tedna boste delali sami, vsi ostali bodo za vas moteči faktor. Nedelja vam prinaša spremembe ter preobrazbe. Odkrili boste, na kaj ste lahko ponosni in kaj boste morali spremeniti. Dom bo pravo udobje. Druženje z družinskimi člani ne bo samo poučno, ampak tudi zelo sproščeno. 

Vaš ključ: Ne čakajte na nemogoče!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Z nekom se bosta uskladila in naredila nekaj koristnih korakov naprej. Pokažite, da poslušate in stojite ob strani. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Ne zganjajte preveč hrupa, če ne dokončate vsega, kar vam je delodajalec zadal. Pri vseh stvareh bo potrebna zdrava mera. Doma tudi v nedeljo ne boste imeli dovolj časa, kar pa ne bo sprejeto z navdušenjem.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Dobili boste več dvoumnih odgovorov, vendar si ne dovolite, da vas preveč zmedejo. Največ preglavic vam bo v začetku tedna povzročala utrujenost, ki se je boste rešili s skodelico dobre kave. Vse ostalo bo prepuščeno spontanosti in naključjem. Z lahkoto boste v petek, ko boste odlično motivirani zagrizli tudi v težje delo, saj bo vaš um bister in spočit. Le partner ne bo razumel, zakaj si zanj ne vzamete več časa. Nedelja prinaša nov navdih na osebnem področju.

Vaš ključ: Ne bodite tako radovedni.

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

V tednu pred vami boste gledali samo nase, zato boste tudi pri denarju tokrat bolj skopi. Zdravje bo nekoliko občutljivo, še posebej v sredini tedna. Spremljala vas bo vzkipljivost, ki lahko postane moteča za okolico. Ljubezenske vibracije vam bodo malce obrnile hrbet. Del krivde bo tudi vaš, saj nočete popustiti. Ker boste dokaj napredni, ste lahko tarča opravljivih čenč s strani sodelavcev. Premislite, če se vam splača vmešavati. V nedeljo se vseeno obetajo srečnejše okoliščine, ki vas bodo razvedrile. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

V tednu pred vami se lahko naučite poslušati in upoštevati tudi druga mnenja. Samski boste razočarani sami nad sabo, saj si nikoli niste misli, da vas lahko nekdo tako razočara. V ospredju bosta pri vezanih pogum in odločnost. Oboje vam bo koristilo in skozi to, boste lahko našli tudi osebno zadovoljstvo. Pričakovati je tudi povečan kreativni navdih. Na razpolago imate vse, kar trenutno potrebujete. Zato ne ogrožajte svojega položaja z nepotrebnim tveganjem.

Vaš ključ: Prijetno združite s koristnim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Odgovore na svoja vprašanja lahko v sredini tedna najdete v poglobljenih mislih. Ne čakajte, da vas bodo drugi opozarjali na napake. Mnenja bodo vedno različna, tudi če je resnica samo ena. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti vaše pozornosti, vztrajnost naj bo ves čas pri roki. Naložili si boste več popotnic za prihodnost. Ker vsega ne morete izpeljati, boste naleteli na neodobravanje s strani nekoga v domačem okolju, ki vas močno potrebuje.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Monotonost vas bo v dneh, ki so pred vami utrujala, želeli si boste sprememb, ki pa bodo bolj nenavadne. Strast se bo lotila vaših spečih čustev. Pojavi se lahko tudi nekdo, ki bo od vas zahteval razlago, vi pa ne boste zmožni iskreno odgovoriti, saj boste čutili strah. Ne pritožujte se, kmalu bo prišla ponudba, ki jo čakate že nekaj časa. V nedeljo boste romantični kot že dolgo ne, saj se bo za vas zanimala oseba, za katero ste bili prepričani, da se je popolnoma ohladila.  

Vaš ključ: Poskrbite za svoje skrite želje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Nekaj manjših popravkov lahko pozabljeno zadevo prikaže v boljši luči, kar vam bo povrnilo motivacijo. V sredini tedna boste precej težko lovili delovni ritem, saj vas bo vznemirjal in prehiteval. Prisluhnite svojim čustvom, ki bodo proti koncu tedna zelo globoka. Morda gre za začasno rešitev, nekaj, kar boste v kratkem še dogradili in dopolnili. Pričakujte nove priložnosti za izboljšanje finančnega položaja, kar je trenutno za vas najbolj pomembno.

Vaš ključ: Spustite visoka pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

V prvih dneh tedna se boste počutili boljše, saj vas bo oseba, ki vam je blizu spodbujala, da nekaj naredite za svoje počutje. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane. Nekomu preveč obljubljate, toda prihaja čas, ko bi morali določene zadeve tudi izpolniti. Končno boste ugotovili, da je vaša veza močna in strastna. Pri delu se zaenkrat osredotočite le na tisto, glede česar že zamujate in vas postrani gledajo.

Vaš ključ: Prilagodite se situaciji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča