Kitajski horoskop od 12. do 18. 7. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 12. do 18. julija 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 18. 7. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
12. 7. 2016

Podgana

Kljub temu da naj bi bil teden, ki je pred vami namenjen zabavi, se boste največ ukvarjali s poslovnimi zadevami. Če želite doseči uspeh, boste morali nekatere stvari podrediti karieri. Pojavi se lahko tudi nekaj slabega počutja. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte svojemu osebnemu zdravniku. Dramo boste zganjali zaradi drobnih stvari, ker se bojite pogledati resnici v oči. A ko so stvari zrele za premike, se premaknejo tudi same od sebe. Časa, da bi vse to samo opazovali ob strani, ne bo več. Tudi na ljubezenskem področju se bodo vrstile situacije, ki vam ne bodo najbolj všeč.

Vaš ključ: Podajte se v akcijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Bivol

Čeprav boste polni dobrih idej, delo ne bo potekalo ravno po vaših načrtih. Vsaka malenkost bo odvrnila vašo pozornost, vsak izgovor vam bo prišel prav, da se obveznosti lotite pozneje, prednost boste dajali druženju. Tokrat se boste brez zadržkov podali v nekaj, kar se vam je zdelo velik zalogaj. Glede zasebnih in čustvenih zadev natanko veste, kaj si želite, in to boste tudi zahtevali. Prijetni dnevi bodo hitro bežali mimo vas, zato se dobro organizirajte, da namenite čas vsem, ki so vam blizu. V resnih razmerjih lahko pride do hladnosti in zadržanosti v odnosih. Nikar se po nepotrebnem ne obremenjujte z nastalo situacijo.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Tiger

Prvi dnevi v tednu bodo polni skrbi, še posebej pri tistih, ki se že nekaj časa nahajate v poslovnem kaosu. Zadeve vam bodo uhajale iz rok, vendar se boste na koncu znašli in si razporedili delo tako kot je treba. Zdrav razum vam bo dodal pogum in motivacijo. V drugi polovici tedna si boste vzeli nekaj časa zase, se najprej spočili, nato pa si boste privoščili zabavo v krogu prijateljev. Nekaj preglavic vam bodo povzročale finance, saj si tega področja zopet niste dobro organizirali. Vsak večji izdatek vas lahko drago stane. Zadnji dnevi v tednu vas bodo prisilili v intenzivno razmišljanje o prihodnosti.

Vaš ključ: Razbremenite se starih vzorcev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Mačka

V teden, ki je pred vami boste vstopili samozavestno. Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, česar do zdaj morda niste najbolje poznali. Vsekakor pa bodo izidi ugodni, če boste vztrajni in dovolj optimistični do samega konca. Hrepeneli boste po določenih novostih, ki vas bodo usmerjale v napredek. Pred tem bo potrebno razrešiti tisto, kar vas moti, ali boli. V ljubezni se bo modro pogovoriti, še posebej v drugi polovici tedna, ko bo vaš odnos poudarjal vaše čustvene zadeve. Tisti, ki ste samski, se boste podali v pohajkovanje, ki vam prinaša nova poznanstva.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Zmaj

Čeprav je pred vami teden prijetnih energij in druženja, bo potrebno najprej rešiti nekaj poslovnih situacij. Kaotično stanje v službi se še ne bo kmalu umirilo. Pričakujte hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo. Nič pa ni nemogoče in to vam daje voljo ter zagon, da vztrajate. Svojim kolegom dajte vedeti, da ste lahko tudi vi ustvarjalni. Glede denarja se ne obremenjujte preveč, saj se vam obetajo manjša presenečenja. Če ste nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov, potem se izognite večernim obrokom in pojedinam, ki bi vas lahko spravile v slabo voljo.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Kača

V prvih dneh tedna vam ne bo ravno enostavno. Stežka se boste odločili za nekaj novega, posebno na poslovnem področju. Še vedno vas moti vpliv tretje osebe, ki vas očitno ne razume ali preprosto pritiska na vas. Radi bi se otresli vsega, kar vam ne ustreza. Obdajale vas bodo romantične energije v ljubezni. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola, ki jo opazujete že nekaj časa. Pomembno bo, da se odločite in stopite v ospredje, saj ste si to zaslužili s svojim trudom. Dnevi konec tedna vas bodo navdihnili z nostalgijo, vendar se raje zadržite, prej kot boste klicali nekoga, s katerim se je zgodba že nekaj časa nazaj zaključila.

Vaš ključ: Stopite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Konj

Notranja modrost vam bo v prihajajočem tednu pomagala na razpotjih. Zadeve se bodo odvijale v pričakovano smer in vi boste želi sadove. Nekaj nejasnosti bo na delovnem mestu. Sestavili ste koncept, ki bo zanimiv za sodelavce in nadrejene. Počakajte na pravo priložnost, da predstavite zamisel. Nikar pa se preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo, ki je pomemben, napačno ocenil. V drugi polovici tedna boste delo potisnili na stran in se usmerili v prijetnejša področja. Samski se celo zaljubite, vendar ne pričakujte hitrega razpleta dogodkov. Potrebna bo vztrajnost. Vezani boste vikend preživeli v partnerjevem toplem objemu.

Vaš ključ: Izkoristite svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Koza

V teden, ki nje pred vami vstopate zadovoljni in v pričakovanju. Načrti, ki jih imate bodo tokrat potekali brez zapletov. Zamikalo vas bo krajše potovanje, ki pa bo odvisno od vašega finančnega stanja. Tisti, ki že nekaj časa rešujete zadeve na ljubezenskem področju pričakujte več sreče proti koncu tedna, ko bo vaša energija olajšala vašo komunikacijo do te mere, da bosta v miru rešila zadeve. Prosti dnevi bodo namenjeni lenarjenju in globokemu razmišljanju o stvareh, ki ste jih ali pa jih niste naredili v tem letu. Spoznanja bodo sicer nekoliko grenka, vendar kljub temu zberite energijo, da se pomaknete naprej.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Opica

Teden, ki je pred vami, bo poln akcije in dogodkov, preko katerih boste dobivali potrditve. Dogajanje v vaši bližini vas bo božalo s svojim optimizmom, zato vas bo zelo težko spraviti v slabo voljo. Lenobe sploh ne boste poznali, ampak se boste z navdušenjem lotili vsake novosti in jo tudi izpeljali do konca. Na ljubezenskem področju se vam obetajo razčiščevanja, ki pa bodo tokrat vodila v pozitivno smer in boljši odnos. Oseba, v katero ste še pred kratkim verjeli in ji zaupali, se bo izkazala za neiskreno, zato boste naredili korak naprej in se posvetili tistim, ki vas spoštujejo in vam želijo le dobro.

Vaš ključ: Sprejmite drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Petelin

Dobra energija bo pričarala čudovito vzdušje. Tudi če vas čaka gora dela, se tokrat ne boste pritoževali. Zadeve si boste znali odlično razporediti in morda je sedaj pravi čas, da za svoje delo zahtevate boljše plačilo. Lepa misel vas bo usmerila v strastne noči, ki bodo povrnile vaš optimizem. Do ljubljene osebe boste čutili še več, kot v preteklosti in razmerje se lahko tokrat celo poglobi. Avanture vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Zadnji dnevi v tednu bodo sicer zabavni, vendar vam bo več kot ponočevanje pomenila dobra družba v romantičnem okolju doma. Nekdo od prijateljev vam lahko očita, da se mu izogibate.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Pes

V tem tednu bodo na prvem mestu odnosi. Marsikaj boste gledali v drugačni luči kot doslej, v nekoliko lepših odtenkih. Gre za odnos z osebo, ki vam ponuja resno razmerje ali sodelovanje. Dogodek, ki vam sledi, vas prav tako prepričuje, da ste na pravi poti. Svoja čustva izpovejte svojim najboljšim prijateljem ali partnerju. Zaupajte jim svoje težave, saj vam lahko pomagajo. Pri delu dobivate vso pomoč, ki jo potrebujete, zato vam tudi zahtevne naloge ne bodo predstavljale težav. Predvsem v zadnjih dneh tedna boste preskrbljeni z obilico dobrih energij in razposajenosti, ki jo boste širili tudi med prijatelji. Pojavila se vam bo tudi zanimiva oseba nasprotnega spola.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Merjasec

Manjši konflikt bo posrkal vašo igrivo komunikacijo in vas usmeril v bolj resno razmišljanje. Vsi načrti, povezani z prihajajočimi zabavami bodo sicer naleteli na plodna tla, vendar se ne čudite, če vas bo več ljudi vprašalo, če se dobro počutite. Negativna energija lahko vpliva na vaše zdravje. Lažje psihične motnje bodo prisotne na vsakem koraku. Udeležite se kakšnega tečaja. Predlagajte to idejo svojemu partnerju. Obkroženi boste z ljudmi, ki so predvsem vplivni. V vašem delovnem okolju velja pravilo, da imajo ljudje z denarjem moč. Konec tedna boste tokrat preživeli v zelo zanimivi, drugačni družbi, kar bo zopet privabilo nasmeh na vaše ustnice.

Vaš ključ: Ne zapletajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

horoskop.si