Kitajski horoskop od 13. 12. do 18. 12. 2016

13. 12. 2016
Deli
Kitajski horoskop od 13. 12. do 18. 12. 2016 (foto: profimedia)
profimedia

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 13. 12. do 18. 12. 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 13.12.-18.12.16

PODGANA

Vaše energije bodo v prvi polovici tedna usmerjene v finance in delo. Čeprav se bodo vsi okrog vas veselili, vi še ne boste čisto pripravljeni za odklop. V sredo in četrtek vas bo zagrabil občutek, da bi bilo dobro, če se udeležite kakšne zabave in preprosto uživate v življenju. Komplimenti, ki jih boste dobili, vam bodo povrnili odličen občutek. Vikend bo minil zelo prijetno, kajti v družbi boste z ljudmi, ki vas osrečijo in napolnijo z energijo. Ljubljena oseba vam bo izpovedala ljubezen. Peli, pili in plesali boste, ter pozabili na obveznosti, ki se bodo vrstile.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Začetek tedna vam ne bo najbolj všeč. Neiskreni sodelavci vam bodo nekoliko zagodli na področju dela, kjer ste ponovno nekoliko v zaostanku. V drugi polovici tedna boste spet ujeli svoj življenjski val in občutili nedolžne lepote, ki vas obdajajo. Še vedno se boste vračali v spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morate ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici sploh želite. Nekoliko manj nadzora vam ne bo škodovalo. Vikend ne bo nič kaj drugačen od ostalih dni, kar vas tokrat ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne nalagajte si preveč dela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega, ter da pokažete, kaj znate in zablestite v popolnem sijaju. V prvi polovici tedna se vam obeta tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Dobili boste moč, s katero boste sposobni priplezati do vrha in tam tudi ostati. V določenih pogledih vam teden daje priložnost, da okolica spozna vaše sposobnosti, ter da požanjete sadove preteklega dela. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

MAČKA

Teden pred vami bo spodbudil vaše dosežke v vseh pogledih. Lahko, da boste imeli občutek, da ste tik pred tem da se zrušite, vendar je kljub vsemu to le prehod v boljše in lepše življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali s svoji pravi barvi. Vse, kar se bo dogajalo, je posledica nezadovoljstva. Vse skupaj se bo odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje, kot v preteklem obdobju. Vi boste tisti, ki se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Manipulacija drugih se počasi zaključuje, kar vas bo razveselilo, saj ste bili od vsega skupaj že pošteno utrujeni.

Vaš ključ: Dovolite si srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Na srečo se vaše težko in polno ovir obdobje zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot vi želite. Večina stresnih vplivov, ki so vas spremljali se umika stran, tako si boste v tem tednu z lahkoto nabrali novih moči in okrepili svoje zdravstveno področje, ter si postavili višje cilje. Na vidiku so radikalne spremembe. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost. Sledite močnejšim in kmalu boste tudi vi del njihove uspešne skupine. Finance vas naj ne skrbijo, saj bodo pozitivne. 

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Na osebni ravni v prvi polovici tedna prehajate na drug, višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Na udaru bo vaša privlačnost, zato se vam na čustvenem področju nakazuje nekaj zapletov, ki pa jih boste znali spretno rešiti. Povišana samozavest vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več odločnosti. Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikalo vas bo tudi izobraževanje, o katerem pa bo treba še razmisliti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V zadnjem obdobju ste bili deležni številnih sprememb, zato boste v tem tednu čutili nekaj napetosti. Kljub temu boste zbrali energijo in nadaljevali z obveznostmi, ki ste si jih zastavili. Dnevi bodo v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov. Na vrsto bo prišla tudi skrb zase, zato je možno, da se v drugi polovici tedna odločite za čiščenje starih energij in se usmerite k novim začetkom. Nedelja se vam bo močno vtisnila v srce, saj vas bo osvajala simpatična oseba, s katero se obeta tudi nadaljevanje odnosa.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V prvi polovici tedna se boste poglobili v svoje fantazije in želje, ter si dovolili uživati v pravi meri. Zopet boste sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili in se v zadnjih tednih ni premaknilo. Usmerite se v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej v sredini tedna. Obeta se tudi razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji, ki vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele proti koncu tedna. Pomembni za vas bodo tudi prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku.

Vaš ključ: Bodite družabni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V teden vstopate nekoliko nestabilni, še posebej na poslovnem področju. Tisti, ki vas spremljajo, bodo proti koncu tedna prinesli večjo stabilnost in bolj bogato vsebino v vašem življenju, še posebej tistim, ki ste malce zmedeni. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Tudi na področju čustev boste v drugi polovici tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Veliko bo strasti, nekoliko manj pa romantike, kar vas v bistvu sploh ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Dogajanje v tem tednu bo vplivalo na področja, ki govorijo o vašem pogledu na svet. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Obeta se vam osebna rast, ki bo olajšala vaše korake. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo mirovalo, saj ne boste imeli energije za napredek.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Vaš teden bo pester in z lahkoto se boste odpovedali obveznostim, tudi če vas bodo nadrejeni grdo gledali. Naredili boste korak v novo družbo, pokazali svoje skrite čare in se odlično zabavali. Ne pozabite pa, da ste morda v partnerstvu, ki je čisto prijetno in verjetno ne bi preneslo vaših spodrsljajev. Iskrene želje najbližjih in srčnega izvoljenca bodo božale vašo dušo. Vikend bo za mnoge delaven, morda boste dejansko v službi ali pa boste poiskali družbo kuhalnice, ter se boste izkazali v najboljši možni luči, kot odličen gostitelj.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste nekoliko zadržani, kmalu pa se boste predali boljšemu razpoloženju.  Morda bo razlog v nekem prijetnem presenečenju, ki vas bo od srca razveselilo. Nek dogovor ob boste sklenili bolj zaradi tega, da bi se izognili lastni odgovornosti in ne bo ravno po vašem okusu. V drugi polovici tedna boste malce zmedeni, čeprav se boste čez nekaj časa že bolje počutili, tudi svoje osebne sposobnosti boste znali primerno izraziti. Proti koncu tedna se vam bo zdelo, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite zabavati.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza 

Preberite si še: