Kitajski horoskop od 13. do 18. 2. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 13. do 18. 2. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 18. 2. 2018 (foto: profimedia) profimedia
13. 2. 2018

PODGANA

Nekdo se vam bo oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. Brezskrbno se boste podali v podvige, o katerih ste do pred kratkim samo sanjali. Nakopali ste si preveč obveznosti in sredi tedna vas bo spremljal neprijeten občutek, da vam tokrat vendarle ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili. Več stikov boste imeli z osebami, ki jih že nekaj časa pogrešate. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do njih sploh obnašali.  Ljubezen bo imela več obrazov, zato se s partnerjem nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvih dneh tedna lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in komunikativnost. Doma se boste zadrževali le toliko, kolikor je nujno, saj boste nemirni. Skok v nove projekte se lahko sredi tedna konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete.  Določene opravke bi najraje preskočili ali preprosto zaprli oči, toda tako žal ne gre. K sreči pa bo vse potekalo dokaj hitro, z izjemo nekoliko napornejšega pogovora v nedeljo. Nekdo vas ni pozabil, preprosto nima časa in se vam za zdaj ne more posvetiti, kar boste začeli počasi razumeti.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Izberite si drugačno pot ter si zagotovite več miru in varnosti. Dosegli boste prvi vidnejši uspeh v zadevi, ki ima lepe možnosti za naprej. Sčasoma vas bo pripeljala do večje prelomnice na področju financ in poslovnega področja. Zaradi nedavnega uspeha boste naivno mislili, da lahko svoja spoznanja prenesete tudi na druge. Marsikdo bo to doživel kot vtikanje v zasebnost. Še nekaj časa bo minilo, preden se boste dokončno dogovorili glede oblike in obsega nekega posla. Hranite vse pomembne dokumente in pošto. Za ljubezen bo manj časa ali pa boste pobudo prepustili partnerju.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

O zapletih se posvetujte z osebo, ki vas nikoli ni pustila na cedilu. Preverite izpiske in dokazila o izplačilih. Naj vas neka prehodna obremenitev ne utrudi preveč. Potrudite se, da boste ostali zbrani in optimistični. Že kmalu se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. Bodite pozorni na to, kaj sami mislite o sebi. Lahko gre za neke vrste stereotip o vas samih, ki je nastal v šali, a ga vedno bolj sprejemate kot del svojega značaja. Nepotrpežljivost vas lahko pripelje do nekaj prenagljenih odločitev, zato se osredotočite na izzive, ki jih obvladate. Vsakemu se kdaj primeri tudi neuspeh, zato se na napakah naučite nekaj zase.

Vaš ključ: Bodite zmerni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Preveč energije porabljate za nekaj, kar nikakor ni povezano z uspehom. Vodi vas radovednost glede poslovnih obveznosti, ki bi se jim radi posvetili brez zadržkov.  Ne dovolite si, da bi postali finančno ali drugače odvisni od drugih. Vaša svoboda bo za vas nekaj najdragocenejšega. Zato takoj odgovorite na vsa zastavljena vprašanja. Vplivnejši boste, tudi glede zadeve, kjer vas večkrat morda niso najbolje razumeli ali spoštovali. Glede dela pa se čim prej odločite tudi v povezavi s krajšo potjo. Razmislite, saj imate kar nekaj možnosti za spremembo svojih navad.

Vaš ključ: Nikar ne oklevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Odprite oči in poglejte, da je vaša družina ravno tako pomembna, kot veliki umetniški in poslovni projekti. Redko pomislite, kakšen vpliv ima lahko vaša beseda na druge. Skrajni čas, da se začnete zavedati svojega vpliva. Polni boste novih delovnih načrtov. Previdno in obzirno, le tako boste pokazali, da ste pravilno ocenili vse plati in si zagotovili več podpore. V ljubezni ste lahko mirni, saj bo govor o predlogu, ki vam pravzaprav ustreza. Nadaljujte po svoje, imate vse razloge za dobro voljo. Pri delu bo prav sproščeno, saj svoje obvladate. Ob dogovoru bo napovedano nekaj, kar ste pričakovali.

Vaš ključ: Varujte skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Veliko zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi. Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Sredi tedna vam bo naklonjena družba, ki vam bo podarila magnetično energijo. Ne morete se pretvarjati takrat, ko vam ni do druženja ali sodelovanja, kjer se počutite nezaželeno. Lahko se odločite po svoje, prisluhnili vam bodo, čeprav vas ne bodo razumeli. Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana z zasebnim področjem in vas muči že nekaj časa.

Vaš ključ: Sledite priložnostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Postopoma se bo prah polegel in končno se bo razjasnilo, kdo je imel prav in kdo se je motil. Vedno bolj praktično boste gledali na dogajanje, načrtovali boste naslednji korak. Konec tedna se umaknite iz napetega ozračja, ne kljubujte močnejšim. Potrebovali boste nekaj časa samo zase, da si naberete nove moči. Ne obupajte, če ne gre vse kot po maslu. Neka oseba je trenutno skopa z informacijami, vendar vam bo še pravočasno sporočila vse pomembno. Vaši delovni vnemi vsekakor ne bo nihče oporekal, čeprav se neprestano pritožujete in niste zadovoljni z ničimer.

Vaš ključ: Ne obupajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Globoka čustvena energija vam bo dopuščala, da živite umirjeno. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, največje bogastvo bodo sočutni odnosi. Mirni boste, in na praktičen način boste sposobni izkoriščali ustvarjalno energijo. Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za ljubezen. Teden bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se vrti nekako vse naenkrat.

Vaš ključ: Ne čakajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Naj vas smeh vodi v višave. Marsikaj bo šlo narobe, zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume. Tudi s prijatelji ne boste mogli najti skupnega jezika. Na področju odnosov se bo zgodilo nekaj, kar že dolgo pričakujete. Kljub temu pa boste morali kar precej improvizirati, da boste prišli do želenih rezultatov. Naj vas neka prehodna obremenitev ne utrudi preveč. Potrudite se, da boste ostali zbrani in optimistični. Že kmalu se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. Ne manjka vam motivacije za delo, dobrih idej in poguma, kako se jih lotiti, kljub oviram, ki se bodo pojavile, boste neuničljivi.

Vaš ključ: Razsipavali boste z dobro voljo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali svoje zamisli. Pričakujte nekaj ljubezenskih iskric, s strani nekoga, ki vam je že nekaj časa simpatičen. Pozitivne okoliščine spreminjajo vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova. Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko bi rad še kdo drug kaj povedal. Številne stvari se obračajo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, kar ste odlašali. Z dobrimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje, saj vam bodo številni le prikimavali.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Nekdo, ki se vam bo smejal, češ da je časa še več kot dovolj, verjetno ne ve, s čim imate opravka. Zaprli se boste pred vsemi, da bi obranili, kar vam je dragega. Naporom ne bo videti konca in velikokrat boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam. Potrpite še malo. Vzdržite se dajanja nasvetov, razen če vas bodo posebej prosili. V neki situaciji se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste opekli. Imate nenavaden občutek, da ne morete vplivati na dogajanje. Prav tako vas preveč vas moti nekdo, ki vas v zadnjih dneh kritizira, čeprav brez pravega vzroka.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

horoskop.si

Preberite si še: