Kitajski horoskop od 13. do 19. 4. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 19. 4. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
14. 4. 2020

PODGANA

Ostanite pazljivi in v sredo dobro premislite, preden boste naredili nekaj novih in hkrati odločilnih korakov. Očitno ni še pravi trenutek, da bi počeli nekaj zunaj običajnega in v smeri starih dogovorov. Domači bodo zahtevali veliko pozornosti, še posebej če so v težjem obdobju. Partner bo pokazal veliko resnosti in potrpežljivosti, kar vas bo razveselilo. Na vidiku so konec tedna ovire, saj nikakor nočete sprejeti, kaj bi morali spremeniti. Če boste konec tedna želeli zapeljati in navdušiti svojega partnerja, se boste znašli pred težko situacijo.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Nekomu od družinskih članov boste v sredini tedna povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko v tišini delate načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje. Konec tedna prihaja občutek, da vas ovirata negotovost ali pomanjkanje samozavesti. Ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali. Družinske zadeve se bodo konec tedna znašle na prelomni točki, kar vas bo vznemirilo. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Čutite, da držite vajeti v svojih rokah, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer. Previdno sredi tedna v medsebojnih družinskih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prisiljujejo v nekaj, kar vam ni všeč. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezenskem odnosu točno veste, pri čem ste in kaj potrebujete. Življenje vam ponuja novosti, sprejmite jih. V nedeljo boste z partnerjem našli neko skupno debato, ki se bo vlekla in oba neverjetno navduševala.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA (zajec)

Čutite, da nekdo izvaja pritisk nad vami, sami pa se glede te zadeve še niste odločili. Z nečim se namreč ne strinjate najbolj. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, vsekakor pa se pozanimajte glede pomembnih novic. Dobili boste sporočilo, ki vas bo razvedrilo. V ljubezni od petka dalje ne boste najbolj mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste dokončali, čeprav mislite obratno. Nikar se ne obremenjujte s tem. Izkoristite nedeljo za vse prijetne reči, ki jih imate na urniku.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Po eni strani čutite, kaj bi morali storiti, po drugi strani pa vas spremljajo številni strahovi, obarvani z nezadovoljstvom, ki bi se ga morali čim prej znebiti.  Pripravite se tudi na manjše težave v komunikaciji. Poskušajte se malo umiriti in preusmerite tok dogajanja na nekaj, kar vam bo vrnilo dobro razpoloženje. Vse, kar bi si želeli obdržati, je vredno truda in le od vas bo odvisno, kaj boste storili, da se bodo zadeve premaknile iz mrtve točke. Trenutne težave, ki jih boste zaznali v soboto bodo bolj prehodnega značaja.

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Izberite v prvih dneh tedna pravi trenutek za pogovor z družinskim članom, ki je že nekaj časa uganka. Ne čakajte, da se vas opomnijo na nekaj pomembnega, temveč raje vi sami storite prvi korak. Glede nečesa se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v vašem življenju nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite, saj boste le tako izvedeli, kako nadaljevati. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali. Nekaj časa boste razmišljali negativno in takšna bodo v soboto tudi vaša dejanja.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Nekdo izmed bližnjih vam že nekaj časa bere misli in pravzaprav boste presenečeni, saj bosta večkrat želela narediti identičen korak. Konec tedna vas bo zelo razburjalo spremenljivo razpoloženje, ki ga ne boste znali nadzirati. Morda svojega partnerja ne vidite v drugačni luči in vas bodo nekateri njegovi koraki močno presenetili. Niste pripravljeni čakati in se pretvarjati, posebno če imate v mislih še nekaj novosti. Postajate nestrpni, čeprav vam to prav nič ne pomaga, zato se čim prej umirite.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Na čustvenem področju se bo v tednu pred vami končno zjasnilo, toda ne igrajte se z nepreverjenimi koraki, temveč bodite iskreni in predvsem dosledni. Lahko se podate v novo akcijo, saj ste tokrat odlično pripravljeni. Odprite oči in poglejte, da je vaša družina ravno tako pomembna, kot ostali znanci, po katerih že nekaj časa močno hrepenite. Lahkotno, hitro in objektivno se boste v petek, ko bodo na vidiku zanimive situacije pomikali proti svojim zastavljenim ciljem.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata 

OPICA

Nekoliko boste sredi tedna raztreseni ali zmedeni in zato se boste težje borili s posledicami preteklih napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno tisti, ki niso povsem iskreni. Na čustvenem področju bodo daleč na prvem mestu nežnost in prijazni komplimenti. V družinskem okolju se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti v nedeljo boste nagnjeni k temu, da boste zelo zaupljivi in boste hitro povedali kakšno besedo preveč. Raje se držite ustaljenih vzorcev. Tokrat boste močno pod vplivom vaše intenzivno obarvane podzavesti.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

V prvih dneh tedna boste izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na svoje obveznosti, ki vas žal ne bodo več dolgo čakale. Zasanjani se boste v sredo lotili reševanja zadev na področju čustev. Pri nečem ne boste tako suvereni, kot ste želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni. Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več argumentov. Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo in prijetno bo nedeljsko popoldne.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili delu, ki vas trenutno v bistvu vznemirja. V nasprotnem primeru boste kronično zamujali in si nakopali dodatne skrbi. Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na vse skupaj. Tokrat vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti na drugačen način.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Nekdo od družinskih članov ugodno vpliva na vaše počutje, zato komaj čakate, da se v miru pogovorita. Na čustvenem področju bo situacija več kot jasna, kar vas razveseljuje.  Lahko prevzamete glavno vlogo v odnosu, ki vas prijetno vznemirja. Nikar pa ne ponavljajte napake, da le govorite in nič ne naredite. Vse, kar boste slišali, bo proti koncu tedna izredno pomembno. Dobro pretehtajte vse možnosti, ne navezujte se le na eno, ki bi lahko bila napačna. Marsikaj bo odvisno od prvega vtisa in vašega odziva.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra