Kitajski horoskop od 14. do 20. junija 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 14. do 20. junija 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 20. junija 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 6. 2016

Podgana

Zajadrajte med ljudi in kmalu boste čutili, kako ste se notranje umirili. Nova romanca je na poti ali pa se ponovno prebuja strast v obstoječem odnosu. V drugi polovici tedna bodite pozorni, saj bodo v odnosu napetosti, ki bodo v vas sprožale burne reakcije. Pustolovščin ne bo manjkalo. Presenečenja, veselje in optimizem vas lahko malce odnesejo iz realnosti, zato se ne prepuščajte pretirano. Ne sedite križem rok, kljub temu, da se bodo dogodki brez vpliva odvijali v vaše dobro.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Bivol

Torek in sredo boste občutili kot svoj vrhunec. Postavite temelj v odnosu, ki vas muči in vedite, da je adut še vedno v rokah vas. V partnerskih odnosih popustite in se odkrito pogovorite o tem, kaj se dogaja med vama. Odkrit pogovor je temelj vsakega odnosa, zato ne odlašajte predolgo. Drug drugemu moramo povedati svoja občutja in razmišljanja, ter se uskladiti. Ne bodite preponosni in poslušajte. Vzemite si čas za popolno sprostitev in odklop misli.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Tiger

Povejte kaj hočete in za tem stojte, saj vam sledi uspeh. V ljubezenskih odnosih nekoliko potrpite in izkoristite povabilo. Znano je, da ste vse prevečkrat nezaupljivi, zadržani. Kljub svoji veliki notranji moči veliko vaših želja, ciljev in idej ostane v vas, ker prevlada razum. Veliko boste delali, zato boste občasno bolj izčrpani. Pomembno je, da poskrbite za dovolj spanca. Simpatija bo v drugi polovici tedna odprta za sproščene pogovore, zato poskusite to izkoristiti.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Mačka

V prvi polovici tedna boste med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi v okolici. Kar polepšali se boste, tako močno boste samozavestni in zadovoljni s svojim videzom. Tudi na poslovnem področju se tokrat ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo zato lahko popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov in akcije na vseh področjih. Le pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste zabredli v prevelik minus. V pomoč vam bo vaš notranji občutek, ki vam bo že povedal, kdaj imate prav in kdaj se morda motite.

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Zmaj

Pred vami je mirnejši teden, ki pa prinaša številne nejasne preobrazbe. V prvih dneh lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. V drugi polovici tedna vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali tisti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Zlahka boste navezovali stike, ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem. Za samske bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v tednu, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Kača

Za marljive in organizirane ta teden ni preveč naklonjen, saj se nikakor ne boste znašli. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Druga zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje! Tokrat boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves teden. Tisti, ki ste samski boste imeli v drugi polovici tedna veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Konj

Cela paleta presenetljivih dogodkov vas bo malce zmedla. Obetajo se trenutki, ko ne boste obvladovali položaja in ne boste vedeli, kaj okolica ali ljubljena oseba sploh pričakuje od vas. Emocije so vas preplavile čez in čez. Vse stare vsebine so priplavale na površje in ste v fazi, ko boste naredili nov korak. Vsekakor ste vstopili v obdobje, ko delate analizo kako naprej, zato bodite še posebej pozorni na svoje želje, ter jih poskušajte uresničiti. Vezani boste imeli več sreče.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Koza

V prvi polovici tedna boste spogledljivi in igrivi. Če ste pripravljeni in sestavljeni, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, in morda celo nov partnerski odnos. Vi boste sedaj zares zacveteli, in če ste sami, bi lahko med vami in nekom preskočila iskrica ljubezni. Kasneje bo sreča prestopila na stran bolj umirjenih, čutečih in ljubečih energij. Na poslovnem področju se vam bodo zadeve v drugi polovici tedna odpirale z svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi več odločnosti, ki vas bo obiskala v pravem času na pravem mestu in vas rešila pred zoprnimi situacijami.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Opica

Nekaj se kuha in morda je na vidiku nov odnos, ki bo od vas zahteval ogromno energije. Izžarevali boste šarm in neverjetno privlačnost. Prva polovica tedna je idealen čas, da izpoveste svoje čustva osebi, ki jo opazujete. Naleteli boste na odkrit pogovor in dobili potrditve, ki si jih želite že dlje časa. Čas pred vami vas bo postavil v zanimivo pozicijo, povezano s ciljem, ki je na nek način nedosegljiv. Bodite odkriti in direktni, tako se boste najbolje znašli v situaciji, ki bo pred vami.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Petelin

Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo prerodili, saj vam bodo dali nov elan in odprli nove poglede na življenje. Čutili boste, kot da stvari končno peljejo v vašo smer. Bodite pozorni na vse notranje vtise, saj vas bodo na poti spremljala presenečenja! Zelo veliko boste razmišljali o ljubezni, o čustvih in o vseh notranjih kovčkih, ki čakajo, da se jih znebite. Poglabljali se boste vase in bolj odprti boste do partnerja. Knjige na nočni omarici bodo zamenjale vsebino.

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Pes

Veselo vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici tedna, ko boste deležni predvsem lepih romantičnih doživetij. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki ste v resnem razmerju. V drugi polovici tedna se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kako razmerje, ki ne bo imelo izgledov za uspeh. Previdni bodite, saj vas bodo večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala. Področje zdravja bo nespremenjeno, kar vas bo pomirilo, kljub temu pa boste notranje malce nemirni.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Merjasec

Za vas, navidezno nežne in občutljive, je ta teden lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V drugi polovici tedna vam bodo energije sicer naklonjene, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov, ki vam zagotovo prinašajo dobre rezultate. Proti koncu tedna pa se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

horoskop.so

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri