Kitajski horoskop od 15. do 20. 10. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 20. 10. 2019 (foto: unsplash) unsplash
15. 10. 2019

PODGANA

Kar je bilo zoprnega in napornega je k sreči že za vami. V tem tednu boste želi sadove preteklega dela. Pazite le, da ne boste preveč brezglavo zapravljali. Razmislite raje, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Konec tedna bo obarvan z prijetnimi poslovnimi zadevami, tisti, ki se izobražujete pa lahko naletite na manjše ovire. Bodite bolj natančni in premišljeni, saj boste le tako prišli do pozitivnih rezultatov. Prijatelji vam bodo veliko pomenili. Z nekom nasprotnega spola se boste tokrat še posebej dobro ujeli. Tisti, ki vas odnos obremenjuje, ga boste počasi razčistili.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Informacije, ki so spale, lahko v sredini tedna pridejo na dan, zato bi bilo dobro, da si pripravite zaledje, da se zaščitite pred morebitnimi težavami. Tisti, ki ste vezani, boste potrebovali malo več svobode in si jo tudi vzeli, ne glede na partnerja, ki mu to morda ne bo najbolj všeč. Samskim pa se obeta tišina, saj boste na vsak način želeli nekoga spoznati, pa to ne bo ravno izvedljivo, saj bodo vsi želeli samo prijateljstvo. V nedeljo pa bo čisto druga pesem, saj boste imeli okoli sebe morje osvajalcev in vi se boste morali odločiti.

Vaš ključ: Zaustavite se in razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Energije boste imeli v sredini tedna več kot dovolj in brez težav se boste soočali z manjšimi težavami, ki se vam obetajo. Rešili jih boste taktično in diplomatsko. Soočite se in naredite korak, s katerim odlašate že dlje časa. Konec tedna se boste veliko ukvarjali z družino in domom. Tisti, ki ste v resni vezi pa se boste pogovarjali o skupnih načrtih. Ves čas si boste želeli odpotovati daleč vstran in se odklopiti, ampak čas za to bo šele, ko bodo vse pomembne zadeve za vami.

Vaš ključ: Ostanite zvesti prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeče

MAČKA (zajec)

Čas pred vami ste že komaj čakali. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali trdemu delu. Kljub temu ne boste imeli večjih težav z financami, saj ste si v zadnjem času nekaj tudi prihranili. Konec tedna bo namenjen izobraževanju in tistim obveznostim, ki ste z njimi v zadnjem obdobju odlašali. Veliko sreče boste imeli pri uradnih zadevah. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo dvignili. Spremembe bodo prinašale dobre rezultate.

Vaš ključ: Nikar toliko ne sanjarite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč razmišljali, kaj si mislijo drugi. Zdaj je čas, da se soočite in direktno izrazite svoje mnenje. Drugače bodo začeli gledati na vas, še posebej tisti, ki so vam zelo všeč. V zraku boste proti koncu tedna začutili ljubezen in željo po spolnosti. Obetajo se vam prijetne avanture, povezane z zabavami, tistim, ki ste pa vezani pa prijetni večeri v dvoje, ko si boste resnično oddahnili od vseh skrbi in se partnerju popolnoma prepustili.  

Vaš ključ: Iskrenost, prepletena s toplino!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Zberite pogum in pojdite kamor vas vabijo, ne bo vam žal. V tem tednu se vam lahko zgodi, da boste zaradi vpliva energij čustveno nekoliko nestabilni in kljub partnerjevim argumentom prepričani v svoj prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani, saj boste situacijo tako veliko lažje rešili. Imeli boste občutek, da čas beži zelo hitro, prehitro, da bi opravili vse, kar ste si zastavili. Tudi če vas čaka nekaj pomembnega, se nikar ne bojte, vse ob svojem času.

Vaš ključ: Spustite napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

V dneh pred vami se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Zaželeli si boste prijetnih trenutkov in razigrane družbe prijateljev. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste konec tedna želeli urediti tako, da bo obema prav. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. Partner vam bo naklonjen, še posebej, če sta na začetku razmerja, tudi napredovanje ni izključeno. Želi boste sadove preteklega dela.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KOZA

Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več zaslužiti, tisti, ki se pa izobražujete pa opraviti z izpiti, s katerimi ste do sedaj nekako odlašali. Konec tedna prihaja nekaj nejasnosti vezanih na poslovno področje. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb in novih energij. V nedeljo vam bodo globoke misli razrešile marsikatero situacijo in vas pripeljali do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti. Samski boste imeli odlične možnosti za nova poznanstva.

Vaš ključ: Nikar ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

OPICA

Težave, ki ste jih bili deležni v prejšnjih tednih so v večini že za vami. Razen na čustvenem področju, kjer vas zaradi neodločnosti čaka še nekaj dela in morda tudi odrekanja. Upoštevajte tudi razum, šele potem se odločite kako naprej. Oddajali boste izredno pozitivno energijo. V družbi boste konec tedna zaželeni in povsod se boste znašli v središču pozornosti. Zato lahko tistim, ki ste v vezi malce ponagaja partnerjevo ljubosumje, ki bo dokaj upravičeno. Varujte se poškodb, povezanih s prehitrim gibanjem.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Čas pred vami bo verjetno malce težek, ker bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane z delom in denarjem. Še posebej v drugi polovici tedna boste imeli ogromno sreče. Pomagali boste tudi tistim, ki se ne znajdejo tako kot vi. Nič vam ne bo težko, z veseljem boste priskočili na pomoč, brez da bi karkoli pričakovali. Konec tedna se boste sprostili. Mogoče se boste zagledali v nekoga, ki vam bo zelo naklonjen. Nedelja vam prinaša čustvene izlive nekoga iz preteklosti. Nikar pa ne nasedite praznim besedam.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PES

V sredini tedna boste kalkulirali, koliko si v resnici lahko privoščite, da vas ne bo po nepotrebnem doletela kakšna čudna informacija. Nikar ne bodite tako strogi do sebe in svojih bližnjih. Včasih je treba tvegati, kar sicer ni v vaši navadi. Konec tedna pričakujte manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali z športnimi aktivnostmi.  Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom in poskušali izgubiti kakšen kilogramček. Tisti, ki ste vezani, se boste z partnerjem podali v neznano in v tem izredno uživali.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Preteklo obdobje je bilo malce zapleteno in polno večjih premikov, zato boste v tem tednu prihajali k sebi in se trudili biti kar se da dobre volje. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste bolj srečni. Na ljubezenskem področju boste postavljeni pred določena dejstva. Upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat ne bo pustil na cedilu. Nekdo, ki ga opazujete že dlje časa vam bo močno prirasel k srcu in vas nasmejal v pravem trenutku. 

Vaš ključ: Obljube naj bodo izpolnjene!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Poglejte si še:

5 astroloških znamenj, ki zlahka prepoznajo resnico

Ljudje počnemo največje neumnosti zaradi navezanosti

ali 

V tantri lahko ljubljenje traja več ur

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri