Kitajski horoskop od 15. do 20. 8. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 15. do 20. 8. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 20. 8. 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2017

PODGANA

Bodite pozorni na nekaj, kar so vam zaupali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je bila velika napaka. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi takšna pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat povsem nepristransko. Prijateljevo pritoževanje vas tokrat sploh ne bo vznemirjalo.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Vedri optimisti, če že pogrešate zabavo, družbo in ljubezen, potrpite še malce in dogajanje se začne. Zaradi vaše strastne narave boste pogosto ne razumljeni  in ljubezni ne boste jemali prav resno in nikomur dovolili, da krati vašo svobodo. V enciklopediji erotike lahko najdete nekaj novega, kar je vredno poskusiti. Tudi samskim bo druga polovica tedna zelo naklonjena, zato nikar ne skrivajte pogleda, ter se soočite na simpatičen način.

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Domu in družini boste tigri posvečali v prvih dneh tedna še več časa, jih razvajali in namesto njih postorili veliko opravil. S svojimi dejanji ne presenetite le njih ampak tudi sebe, odlično vam bo šlo tudi pri opravilih, ki jih še niste počeli. Če imate občutek, da ste našli sorodno dušo, če malce počakajte, da se zgodba razvije, saj jo boste čez nekaj časa zagledali v popolnoma drugačni, veliko bolj realni obliki, ki pa vam žal ne bo več tako zelo všeč.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Zmanjkuje vam izgovorov, vaš umik lahko partner razume drugače kot mu predstavljate situacijo. Dejstvo je, da si njegove bližine ne želite več tako kot v preteklem obdobju, kar bo težko razložiti, saj ne boste pripravljeni za globoke pogovore. Že obstoječim obveznostim ste dodali nove in na delovnem področju našli izziv. V zadnjih dneh tedna si boste s prijatelji privoščili odlično zabavo. Čarobno bo, poleg tega pa je to tudi možnost novih poznanstev. 

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Dinamičen začetek tedna je pred vami. Vse sile boste napeli, da okrepite prijateljski odnos in partnersko poslovno sodelovanje. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, pokažete svojo ambicioznost in strast do trkanja na vrata dokler se ta na široko ne odpro. Ponosni boste ugotovili, da zmorete zadovoljiti različne interese. Nekaj napetosti v odnosih in nedorečenosti lahko pričakujete v zadnji dneh tedna, ko vas bo jezil nekdo od prijateljev.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

Najprej se boste v začetku tedna, ko vas bo spremljalo morje občutkov odločili, da partnerja vendarle pustite pri miru, potem se boste vseeno zapletli v izčrpen pogovor. Preprosto se vam dogaja preveč naenkrat in nočete ostati v ozadju. Druženje s kolegi vam bo ljubše od tkanja ljubezenskih vezi. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, zato vas bo najverjetneje zamikal šport. Konec tedna popestrite z dobro družbo.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

KONJ

V prvih dneh tedna vaša privlačnost ne ostane ne opažena, saj bo poudarjen tudi vaš šarm. Dotiki bodo pogosti, na vašo presenečenje ne zgolj s strani prijateljev. V delovnem okolju boste svoje znanje dobro tržili zato vam zaslužka tokrat ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si privoščite višji življenjski standard. Preverite konec tedna osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake. Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena 

KOZA

Tokratno sanjarjenje o čustveni trdnosti ne obrodi sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, še posebej zaradi osebe, ki vam bo podarila odločnost. V prepovedan sadež, a še kako mikaven boste brezglavo rinili in sledili pobudam, ki se bodo vrstile ena za drugo. Napetost bo popustila ob koncu tedna, ko se mojstrsko umaknete v objem drugi, skrivnostni osebi, kar vas bo razveselilo in vam povrnilo upanje.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano, če boste le uporabili prave prijeme. Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste proti koncu tedna neizprosni in ostri, zato se ne čudite, če vas okolica ne bo sprejela tako kot želite.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih boste v prvi polovici tedna zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga. Uspeh na delovnem mestu bo proti koncu tedna ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo počasi krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili svoje mesto pod soncem. Tudi zdravje vam bo dobro služilo.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Visoka pričakovanja doma in na delovnem mestu izrazite v prvih dneh tedna, ko vas bo spremljalo boljše počutje, jasno in pri njih vztrajajte. Izzivi in nove možnosti zahtevajo prilagajanje. Proti koncu tedna se zadeve spremenijo, doživeli boste pravo razsvetljenje. Deležni boste tudi otipljivega izkupička. Veselje se bo nadaljevalo v cvetoči ljubezni, ki vrača vaš optimizem in obeta razigranost. Ne spreglejte simptomov občutljivega zdravja.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

V prvi polovici tedna lahko končno rešite svoj status. Odločitev, ki jo sprejmete glede partnerja vam omogoči, da ponovno zadihate sveži zrak in se osvobodite pritiskov. Pozitivne spremembe bodo čutili tudi sodelavci, saj boste vedrejši in dvigne se delovna storilnost. Priznali si boste, da ste veliko zamudili in, da prihaja vaš čas, ki ga boste znali v drugi polovici tedna tudi zelo dobro izkoristiti. Veliko bo smeha in zadovoljstva.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri