Kitajski horoskop od 15. do 21. 2. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 25. do 31. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 21. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 2. 2016

Podgana

Ljubezenska sreča vam bo naklonjena že na začetku tedna in občutili boste močne impulze, ki vas spodbujajo k aktivnejši vlogi v partnerskih odnosih. Pozitivni dogodki, ki bodo zaznamovali vaše družinsko, ljubezensko ali intimno življenje vas pričakujejo tudi tekom tedna. Nova izkušnja ali zadovoljstvo v ljubezenskem odnosu vam bosta pričarala pozitivno razpoloženje, ki bo celo nalezljivo. Nekdo vam bo ponagajal na poslovnem področju. Naučite se postaviti se zase, saj se boste le tako premaknili kakšen korak naprej.

Vaš ključ: Usmerite se v spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Bivol

Teden vam bo naklonjen še posebej na področju čustev. V romantičnem stilu boste izražali svoja čustva in z vso močjo boste strmeli k neki novi, nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Jasno vam je, koga ali kaj želite v svoji prisotnosti. Svoje ljubezenske vizije nameravate uresničiti, ne glede na svoj status. V prvi polovici tedna boste občutili velik čustveni zanos in potrebo po vznemirljivi romanci in srečnim življenjem v dvoje. Zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na poslovnem področju, ki se bodo nizali v pravi smeri.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Tiger

Prva polovica tedna bo na čustvenem področju izredno vznemirljiva. Spremljalo vas bo dobro razpoloženje, novi čustveni kontakti ali nenadna sreča v smislu neke nenavadne, strastne ali skrivnostne avanture, ki bo dvignila vaš ego. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane z vajinimi skupnimi cilji. Če želite ohraniti dober in kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti. Na področju financ bo vladal nemir, povezan z nerešeno situacijo, ki se bo rešila šele konec tedna.

Vaš ključ: Vznemirjenje bo prijetno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Mačka

V prvih dneh tedna se bodo vaše strasti razplamtele, toda hitro se bodo tudi stišale. Veliko se boste družili z prijatelji, vendar boste težko razčistili z nekom, ki vam je všeč že nekaj časa. Pomembnejše dogodke in ljubezensko srečo boste občutili konec tedna, ko boste pripravljeni na nove izzive, tako na zasebnem, kot na poslovnem področju. Obeta se vam tudi sprememba videza, ki vam bo pomagala doseči večjo samozavest. Prijatelj vas bo ščitil v drugi polovici tedna, zato se takrat lotite reševanja zapletov.

Vaš ključ: Sprejmite pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Zmaj

V teden boste zakorakali samozavestno. Dobre ideje vas bodo vodile v zadovoljstvo na čustvenem področju. Gradili boste na kvalitetnem odnosu, ki se bo tekom tedna stopnjeval v pozitivno smer. Veliko vam bo pomenila zvestoba. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje se boste najboljše počutili v družbi dobrih prijateljev. Počasi pa boste začeli tudi opazovati nov teren, ki bo zelo zanimiv. Pazite le, da se prehitro ne ogrejete za napačno osebo. Vaše delo bo učinkovito in rezultati pozitivni, tudi v finančnem pogledu.

Vaš ključ: Kvaliteta bo pomembna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Kača

V prvih dneh tedna se bodo nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje razpršile. Lepa situacija vam bo pričarala srečo in razigranost na ljubezenskem področju. Posebno zadovoljstvo in pravi ljubezenski razcvet, čustveni zanos ali nova romanca, vas pričakujejo konec tedna. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje zakonsko ali intimno življenje. Imeli boste ogromno energije. Na poslovnem področju se vam obeta zaslužen uspeh, ki vam bo povečal samozavest, še posebej tistim, ki že dolgo nimate sreče.

Vaš ključ: Prihaja več spontanosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Konj

Na začetku tedna lahko močnejša čustva okupirajo vaše misli. Občutili boste potrebo po ljubezenskem zbliževanju ali po novi romanci. Novi dogodki, ki vas bodo napolnili z velikim zadovoljstvom in ljubezensko srečo, vas čakajo v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj pripravljeni. Zaželeli si boste, da bi bil vaš odnos bolj stabilen. Vprašanje pa je, če se bo s tem strinjala tudi nasprotna stran. Nikar ne obupajte prehitro, raje se odločite in speljite zadeve do konca, po najkrajši možni, pa vendar zanesljivi poti.

Vaš ključ: Romantični boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Koza

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo sočustvovanje. Ne dovolite, da si ustvarite privid ali postanete žrtev ljubosumnih intrig in to zaradi osebe, ki ne želi ostati v vaši senci. Vseeno se bodo strasti dovolj razburkale, da boste pripravljeni na akcijo. Vezani boste v zadnjih dneh tedna nagnjeni k romantiki in toplim pogovorom v dvoje. Partner vam bo naklonjen na vseh področjih. V zadnjih dneh tedna zaščitite svoje pravice in se na poslovnem področju postavite zase, drugače bo prepozno.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Opica

Dogodki v prvih dneh tedna bodo vnašali dodaten nemir in nesigurnost v vaše ljubezensko življenje ali v odnos z bližnjo osebo. Najboljše bo, da umirite svoje strasti in ne sprejemate velikih odločitev. Občutili boste novo zadovoljstvo in partnerjevo privrženost. Če ste prosti je možna nova ljubezenska romanca ali priložnost, da polepšate svoje ljubezensko življenje. Pojdite v družbo in bodite samozavestni, saj boste s takšnim načinom dosegli ustaljeno stanje in uspeh, ki si ga želite. Poslovne zadeve bodo konec tedna tekle gladko.

Vaš ključ: Predajte se strastem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Petelin

Na začetku tedna boste sijajno razpoloženi za novo ljubezensko romanco ali srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Neodvisno od svojega čustvenega statusa ali let uživajte v vsemu, kar vas izpolni z zadovoljstvom in srečo. Najlepše čustveno zadovoljstvo in ljubezenska čarovnija skozi uresničitev velikih sanj, vas pričakujeta v obdobju, ko bo samozavest poskrbela tudi za vaše zadovoljstvo s svojim videzom. Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki ga niste videli že nekaj časa. Bodite spontani!

Vaš ključ: Izboljšajte določeno situacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Pes

Ljubezenska faza razčiščevanja skozi katero se boste pomikali v prvi polovici tedna, vas bo prisilila, da se občasno bolj intenzivno posvetite svoji vezi, toda to vam ne bo prineslo popolnega zadovoljstva. Zaživeli boste šele v drugi polovici tedna, ko boste bolj prepričani vase in sproščeni. Občutili boste pravi ljubezenski zanos, veliko srečo in zadovoljstvo. Prijetni dogodki bodo zaznamovali vaš ljubezenski odnos ali srečanje z osebo, ki vam je všeč že nekaj časa, pa do sedaj niste našli pravega načina, kako bi se ji približali.

Vaš ključ: Posvetite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Merjasec

Do ljubljene osebe bodite dovolj nežni ali romantični, da boste doživela skupen vrhunec, ki prekaša najlepša sanjarjenja. Odločnost bo vplivala na vas, kar lahko povzroči, da se na hitro zaljubite in še hitreje odljubite. V lepih stvareh ne bo meja, posebno če imate dovolj domišljije. V zadnjih dneh tedna lahko naletite na manjše ovire, ki vam jih bo povzročil nekdo, ki vam ni ravno najbolj pri srcu. Pazite, kar se tiče finančnih zadev, saj vam nekdo meče polena pod noge.

Vaš ključ: Samozavestni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

horoskop.si