Kitajski horoskop od 15. do 21. 4. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 21. 4. 2019 (foto: pixabay) pixabay
16. 4. 2019

PODGANA

Nekdo vas zadnje čase utesnjuje. Bodite previdni tudi z mlajšo osebo, ki vas nikakor ne more razumeti. Obrniti se morate k svojim, zasebnim rečem, posebno projektu, ki zahteva popolno zbranost. Pred vami je nova, večja življenjska priložnost, ki vam bo sicer pobrala veliko energije, vendar se vam bo obrestovalo. Nedavne čustvene izkušnje bodo imele velik vpliv na vas in vaša pričakovanja, zato bi bilo dobro razčistiti, česa si v resnici želite. S finančnimi sredstvi ravnajte premišljeno, saj boste imeli občutek, da lahko zapravljate, kar vas lahko pripelje v nervozno stanje!

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

BIVOL

Prvi dnevi tedna bodo bolj hitrega tempa. Spomnili se boste nečesa, kar ne more več čakati na vašem urniku, čeprav ne gre za eno izmed najljubših dejavnosti. Previdno, če se boste še naprej prepirali, se bo marsikaj le vrtelo v začaranem krogu. Tvegajte in izpustite strahove iz sebe, ter se prilagodite. Osredotočite se na delo, saj lahko v petek pridete do odličnih rezultatov. Konec tedna boste preživeli z dobro družbo. Nekdo vas bo presenetil in vam povedal zadeve, ki bodo močno dvignile vašo samozavest.

Vaš ključ: Poskrbite za novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Pomembnim zadevam posvetite več pozornosti, posebno če se zavedate, da vam tokrat ne bi smelo spodleteti. S partnerjem bo več miru, zanimiv izlet ali načrtovanje krajših počitnic bo za oba pravo zdravilo. Vajin odnos se počasi poglablja, samski pa se boste razveselili nove osebe, ki vstopa v vaše življenje. Nič ne boste naredili, če boste samo izgubljali živce, zato pristopajte k stvarem trezno. Če menite, da ste ogroženi, napadate prvi, kar ni vedno najbolj modro. Prosti dnevi vam bodo več kot naklonjeni.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MAČKA

Nekaj, kar boste sklepali na podlagi prvega občutka in vtisa, vam bo dejansko izredno koristilo, morda celo hitreje, kot ste predvidevali. Vsekakor vam pomagajo srečne okoliščine. Morda se v tem trenutku zdi nekoliko nemogoče, ampak svoje življenje boste morali uravnotežiti, da bi se lahko počutili bolje. Čeprav boste konec tedna z vsem hoteli opraviti na hitro, se vam bo zatikalo in vse vam bo šlo narobe. Krivi boste sami, ker boste nestrpni in razdražljivi, namesto da bi sprejeli nasvete prijateljev. Bodite previdnejši pri pošiljanju pošte in sporočil, da ne bo nesporazumov.

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

ZMAJ

Ne bodite sredi tedna prezahtevni. Poželi boste le tisto, kar ste posejali, in nič več, čeprav so vaše želje obsežnejše. Vsekakor pa se lahko osredotočite na razmerje, ki vam veliko pomeni, čeprav si ne priznate. Razčistite s svojimi čustvi in se jim predajte. Pri denarju se skušajte v največji možni meri izogibati sporom. Pred vami je v soboto prijetna pustolovščina zato bodite odprti in stopite naprej z varnim in lahkotnim korakom brez strahu in nezaupanja. Ne dvomite v svoje odločitve, saj so čisto prave in uresničljive. 

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨vijolična

KAČA

Postajate vedno bolj praktični, zato ne boste dovolili, da vas pretentajo napačna čustva. Največ novega bo pri delu in naložbah. Odločili se boste za zadevo, ki bo velik zalogaj. Nekaj zastojev bo zadosten razlog, da teden končate izredno utrujeni in napeti. Vikend pa vam prinaša obilo zabave, prijateljev in pozitivnega vzdušja. Pričakovanja in zahteve drugih bodo konkretna. Poskusite razmišljati pozitivno, zato ne oklevajte in opravite nekaj, kar ste prestavljali in odlašali iz tedna v teden.

Vaš ključ: Bodite bolj čutni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

KONJ

Čim prej se sprijaznite s tem, da vse stvari ne morejo vedno potekati po vaših željah. Prej ko boste to sprejeli, lažje boste doživljali morebitne neuspehe. Obilje čustev bo napolnilo vaše srce in dušo. Sproščeni boste skoraj na vsakem koraku. Le zadnji dnevi v tednu bodo nosili v sebi določeno težino. Dokončujete določeno poglavje v svojem življenju, zato sprejmite dejstva. Nakazana vam je novost na čustvenem področju, prijateljstvo se bo razvilo v ljubezen, ki bo simpatične oblike.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Pri delu pazite, da vam ne ponagaja počasnost, ki bi utegnila podreti vaše skrbno zastavljene cilje. Končno boste dojeli, kaj vam je pravzaprav hotela sporočiti draga oseba. Ni še prepozno, čeprav ste se po nepotrebnem obotavljali. Dobro voljo in pozitivno energijo boste prenesli na čustveno področje. Tako v prijateljskih, kot v delovnih odnosih pokažite več izvirnosti in prožnosti. Veliko pogovorov in duhovitih opazk se vam izredno prileže, lahko si odprete nova vrata, prebudite ambicije, ki so v zadnjem času postale nevidne.

Vaš ključ: Uporabite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

OPICA

Vedno bolj optimistični postajate, celo glede stvari, ki so vas nekoč dolgočasile ali posebno močno obremenjevale. Največ novega in pozitivnega bo glede večjega nakupa. Reševali boste več stvari hkrati. Vsekakor poiščite ustrezno pomoč in se posvetujte, preden naredite večji korak. Romantično potovanje v dvoje bi v vaše življenje vneslo tako potrebno romantiko in zadovoljilo vaša ljubezenska pričakovanja. Če poleg tega doživite še kakšno erotično presenečenje, toliko boljše. Sanjarite z odprtimi očimi.

Vaš ključ: Imejte odprte oči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Zakopljite osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, vaša želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki, ki vas bodo osvežili. Na čustvenem področju boste zadovoljni že z malenkostmi, ki bodo pogoste. Prepustite se dogodkom, ki bodo prijetni še posebej v drugi polovici tedna! Sedaj je pravi čas, da se soočite tudi s poslovnimi zadevami, ki ste jih puščali nekoliko v ozadju. Uporabite svojo samozavest in se usmerite v akcijo.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Preveč vas bodo spraševali o vašem zasebnem življenju. Z nekom boste izredno iskreni, vseeno pazite na svoje besede. Tokrat ne bi smeli storili ničesar, da bi kogar koli o čemer koli prepričevali. Čas, ki je pred vami bo prinesel nekaj novega, kar vas bo presenetilo v pozitivnem smislu. Čustveno ste ranljivi in zato tudi bolj pristranski, posebno če vas z drago osebo povezujejo tudi delovne naloge. Treba bo dobro preveriti, kaj si želite. Vašo pozornost bo pritegnila nova zanimiva oseba, izjemno privlačna, vendar poskusite ohraniti zdrav razum.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Nekaj vas spravlja iz tira, morda dvigujete preveč prahu okoli stvari, ki ni posebno težavna. Ne gre za zadevo, ki je ne bi mogli popraviti, sicer pa boste potrebovali več časa. Potolažite se z mislijo na lep zaslužek, ki vam bo kasneje polepšal življenje, in se poigravajte z idejami, kaj bi si lahko kupili. Vzemite si nekaj časa zase in se odmaknite od sveta, ki je rahlo načel vaše živce. Vaš ego bo težko prenašal kritiko, sploh kadar se ta tiče dela ali ljubezni. Čaka vas veliko dela, kar pomeni, da boste tudi veliko odsotni z doma.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri