Kitajski horoskop od 15. do 22. avgusta

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si

Kitajski horoskop od 15. do 22. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
16. 8. 2022

PODGANA

Čeprav boste stopili v teden samozavestni, boste korakali na mestu in se obotavljali pred spremembami ki prihajajo. Iz labirinta, v katerem ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da se boste usmerili naravnost proti cilju. V ljubezni se bo dogajalo nekaj, kar vam nikakor ne bo jasno. Ker znate ohraniti dostojanstvo, boste lažje kos svojim podvigom. V nedeljo bo na prvem mestu iskrenost, s katero boste premagali še tako zoprne nasprotnike. Preden boste ukrepali, se pomirite.

Vaš ključ: Nastopite bolj diplomatsko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Neprestano dogajanje ki vas bo obdajalo vas bo vodilo v nemir, zato se prepustite umirjenemu ritmu. Čeprav se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo tokrat ne pričakujte pohvale. Z veseljem boste v soboto izražali svoje mnenje, usmerili se boste v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo nasmešek na obraz. Tokrat se ne boste obremenjevali s zahtevami in menji drugih.

Vaš ključ: Poiščite svoj smisel!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že končati če želite v prihodnje finančno varnost. Naj vam nesporazumi ne vzamejo poguma, da ne bi vztrajali do konca. Konec tedna je primeren za praktične naloge in prijetne pogovore. Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo v soboto in nedeljo presenetili. Pogovorite se, saj lahko brezpogojno zaupate. Bodite pa v domačem okolju bolj potrpežljivi, to je edini način, če se želite izogniti nesoglasjem.

Vaš ključ: Prebudite kreativnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

MAČKA

Očitali vam bodo, da ste arogantni, vi pa boste globoko v sebi vedeli, da ste le direktni. Preživite več časa tam, kjer boste sami s sabo skovali nove načrte. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo. Poslovna plat se bo izboljšala v petek, ko boste bolj samozavestni. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v nedeljo. Rešila se bo dilema glede ljubljene osebe, ki vam že nekaj časa ne sledi tako kot bi bilo potrebno.

Vaš ključ: Prijaznost naj bo vaše vodilo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Izredno utrujeni in konfliktni boste, zato se izogibajte tistim, ki vam niso všeč. Lažje vam bo v drugi polovici tedna. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, raje prebudite vztrajnost. Na področju odnosov vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki neprestano pritiska na vas. V nedeljo boste morali zelo hitro odreagirati in se soočiti s težavami, ki se kopičijo.

Vaš ključ: Znebite se bremen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Ustavite se za hip in razmislite, ali vas nervozen pristop vodi v pravo smer. Po drugi strani boste zaznavali, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede osebnih odločitev, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste pustili odličen vtis. S svojim sproščenim in simpatičnim smehom boste tam kjer se nahajate tudi v soboto in nedeljo pritegnili veliko pogledov. Potrpežljivi in tolerantni boste tudi do tistih, ki razmišljajo drugače.

Vaš ključ: Iskren pristop vas bo navdušil!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste zaradi menja drugih dvomili vase. Vaša moč bo presegla navidezne okvirje, zato se ne boste ustrašili ničesar. Pomembno bo tudi to, da popolnoma zaupate v svoje sposobnosti. Konec tedna prihaja več miru. Samski boste dovolili, da se vam nekdo približa. Določeni trenutki v nedeljo bodo izredno spodbudni za ustvarjanje. Težavam se boste izognili, če jih boste začeli reševati.

Vaš ključ: negujte samospoštovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Želite si več umirjenih situacij, čaka pa vas teden poln raznih nepričakovanih preobratov. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, zato se ne čudite, če bodo tisti, s katerimi ste povezani uporabili tudi pikre pripombe. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v soboto, ko boste na ljubezenskem področju končno pripravljeni tvegati. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo najbližji želeli zaradi svojih številnih interesov ustaviti.

Vaš ključ: Poglobite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Nekaj kar ste upali, se ne bo rešilo v pravi smeri, vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo. Še vedno vas bodo spremljale sanje ki bi jih bilo smotrno počasi manifestirati v realnost. Nikar ne bodite tako trmasti in dovolite produktivni energiji da vas objame. Konec tedna pričakujte dogodek, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu, saj boste končno začutili, da vas nekdo resnično spoštuje. Ponovno v nedeljo premislite o plusih in minusih svojih dejanj.

Vaš ključ: Razčistite sami s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Spoznali boste, da se dobro povrne z dobrim, naj gre za stvari ali za dejanja. Poslovno se lahko naučite več, če si dovolite, da vas opozorijo na napake. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom je čas za napredek nadvse primeren. Pazite konec tedna na zdravje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri pomembnih dogovorih.

Vaš ključ: Skušajte vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Tisti, ki ste v razmerju boste postopoma želeli priti do odgovorov, povezanih s počutjem. Karkoli se že trenutno dogaja vas spravlja slabo voljo. Morali boste sprejeti kompromis, če boste hoteli, da stvari napredujejo. Vaše vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo, saj nekaj ni več tako nedosegljivo kot pred kratkim. V nedeljo pričakujte pozitivno razmišljanje, dobro počutje, več zagnanosti in motivacije za razna hišna opravila.

Vaš ključ: Ne bojte se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Zadeve ki se pojavljajo skušajte urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej. Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste lažje kot običajno zavihteli na vrh. Olajšali si boste svojo dušo, saj si boste končno dovolili več spontanosti in prijetnih doživetij. Proti koncu tedna bodite pozorni na opozorila, ki vam jih bo pošiljalo telo, raje se zaščitite, preden se pojavi kaj resnega. Namenite več pozornosti tudi sproščanju misli.

Vaš ključ: Prisluhnite drugim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite tudi: