Kitajski horoskop od 16. do 21. 10. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 21. 10. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 10. 2018

PODGANA

Teden bo po vašem okusu, saj boste povsod v središču dogajanja. Prav zanimivo bo, kako spretni postajate na več različnih področjih hkrati. Končno boste našli pravo ravnovesje in harmonijo na vseh področjih. Prejeli boste tudi neko ugodno rešitev, ki vas bo razveselila. Druga polovica tedna bo povezana s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami. Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva, ki ga lahko najdete tudi v naravi.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Razočarani ste in najraje bi se umaknili v osamo. Situacija ni takšna, kot ste pričakovali. Določene stvari boste tokrat napačno razumeli. Radi bi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče. Vseeno vztrajate in ob tem morda zapostavljate neko bolj modro rešitev. V drugo polovico tedna stopate polni elana in kljub temu da sledijo dnevi, ko bi najraje ostali v zavetju domačega okolja, se boste aktivirali in si zastavili višje cilje. Končno se lahko v nedeljo sestavite in usmerite k boljšemu počutju.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

TIGER

Nimate miru in v zaprti družbi se boste v prvih dneh tedna zadržali le toliko, kolikor bo nujno. Želite si več, čeprav vas po drugi strani še vedno omejujejo določene navade. Do poznanstva bo prišlo na nekoliko nenavaden način. Čeprav bo sproščanje vaše kreativne energije omejeno z nekimi predpisi ali zahtevami, boste vseeno našli način, da se ji boste prepustili. Zavzetost in intuicija bosta konec tedna vaša zanesljiva pomočnika, saj boste zelo samozavestni. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Končno pa boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Ljubezenska čustva vas bodo usmerjala k vedno jasnejšemu izkazovanju naklonjenosti. Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad učinkom. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge. V tem tednu so še vedno mogoče novosti, vendar tokrat sledi presenečenje, saj ne prihajajo od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali. Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Bodite pozorni na znake, ki jih daje določena oseba.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Čas, ki je pred vami bo poskrbel, da boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila diplomacija, s katero boste zgladili nesporazume, pokazala se bo tudi pot do novih načrtov. Vzemite si nekaj časa za oddih in se posvetite ljubljeni osebi. Zdi se vam, da ste si lep odnos zaslužili, ker je bilo veliko poskusov in porazov, ki so vam jemali vašo energijo. Pomagala vam bo oseba, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo konec tedna vstopali v vaše življenje.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih. Dobro se počutite, ostane morda le še nekaj podrobnosti v povezavi s potovanjem. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili, saj se vam v tem primeru obetajo težavice. Najboljše se boste počutili v petek, ko boste v svoja čustva veliko bolj sigurni. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. Če boste iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Znova boste v tem tednu zelo spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose izboljšali. Z obzirnostjo boste vsekakor dosegli veliko več. V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča v drugi polovici tedna. Vznemirljiva energija bo poudarila vaše kreativne potenciale, v odnosih pa vzbudila tudi nekaj svojeglavosti. V soboto se boste predali lagodnemu tempu vsakdanjih obveznosti. Izžarevali boste prijetno toplino in senzibilnost. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KOZA

V prvih dneh tedna se nakazuje nekaj neodločnosti. Nekoga boste želeli ves čas imeti ob sebi. Morda bi bilo bolje, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom. Samski imate zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. Konec tedna boste na svoj račun prišli tudi vezani. Sobota vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega in obremenjujočega. Posvetili se boste tudi partnerjevim željam in s tem izboljšali situacijo.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Ni nujno, da se boste zaljubili na prvi pogled, morda boste potrebovali čas. Jasno pa je, da ste osamljeni. Kmalu boste morali sprejeti odločitve. V ljubezni ste zopet preveč pristranski in morda vidite le eno plat celotne zadeve, kar vas drži nazaj. V obdobje, ki je pred vami, boste stopili nekoliko nezadovoljni in raztreseni. Čeprav vedno bolj čutite neko materialno praznino, pa vedno najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali drugim. Zato boste konec tedna zelo radodarni, mogoče ne ravno z denarjem, ampak tudi z dobrimi deli ali pozitivno energijo.

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Družinske, prijateljske in celo poslovne odnose boste želeli popeljati na višjo stopnjo. Deloma jih boste reševali sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine.. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Čeprav ne boste navdušeni, mu dajte priložnost, da se pokaže v svoji pravi luči in se začnite družiti, saj boste le tako bolj zadovolji. Vezanim se obeta nekaj pogovorov, ki vam ne bodo najbolj pisani na kožo. Počasi se odpirate. Končno vas ni strah povedati tistega, kar vam najbolj leži na srcu, in sicer nekomu, ki vas do sedaj morda ni hotel razmeti.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Preden se boste zares spustili v določeno zadevo, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega pa se pogovorite še z osebo, ki že ima izkušnje na tem področju. Na ljubezenskem področju se vam nakazuje še nekaj ovir, ki jih boste premostili do sredine tedna. Vaša psihična nestabilnost se počasi umika vstran. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi. Nekaj lenobe vas bo kljub temu spremljalo, zato se boste ob večerih čez vikend predčasno odpravljali v posteljo.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Razigrana energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju tistih reči, ki so drugačne od sivega povprečja. Priporočljivo bo, da se postavite zase. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza. Če se boste v vezi začeli dolgočasiti, je to znamenje, da ste preobremenjeni in naveličani. V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če se vam bo določena oseba, ki vam je všeč začela nekoliko umikati.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

horoskop.si

Poglejte si še: