Kitajski horoskop od 16. do 21. 7. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 21. 7. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 7. 2019

PODGANA

Napake boste v tem tednu delali izključno po lastni volji in svojih prepričanjih. Krajši izlet v naravo lahko v vas prebudi vonj po hrepenenju in iskreni ljubezni, ki jo čakate že nekaj časa. Četrtek vam prinaša nekaj zmede na področju financ, kljub temu boste ostali flegmatični. Ne vsiljujte domačim in prijateljem svojih mnenj, pa če ste še tako prepričani v svoj prav, saj boste na drugi strani našli težkega nasprotnika. Bodite prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj. V čustvenih odnosih boste v nedeljo poskusili na vsak način dokazati svoj prav.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Bolj kot poslovne obveznosti vam bo v sredini tedna prijalo neobvezno druženje. Daljši kot tudi krajši sprehodi ne bodo krepili samo telesa, ampak tudi duha, zato si jih privoščite. Več dni zapored se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne ustavi. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov lahko sproži navdušenje in željo po ponovitvi. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo konec tedna vsak skrbel predvsem zase.

Vaš ključ: Prihajajo nove smernice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Malo bolj boste morali biti preračunljivi in analitični, saj vas določene neurejene situacije bremenijo. Manj obremenjeni boste, če se boste navadili ravnati s tem, kar imate. Kadar ne veste, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo dovolj diplomata, da boste konec tedna na poslovnem področju prenesli morebiten pritisk. Bodite previdni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval. Če boste samo tuhtali, ne boste prišli nikamor. Vzemite si čas in se pripravite na pogovor, s katerim odlašate.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA (ZAJEC)

Obetajo se vroči trenutki, v katerih bosta drug drugemu znala brati misli. Ljubezenska zveza bo zaplavala v prijetnejše vode. Pazite, da jih ne boste preveč razburkali. Bodite bolj prijazni in opazili boste, da vas ljudje boljše sprejemajo. Tisti, ki ste samski in si želite razmerja boste imeli konec tedna veliko priložnosti. Ker boste popolnoma zadovoljni s svojim življenjem, boste svojo energijo usmerili v to, da pomagate nekomu, ki vam je zelo blizu. Pozorni bodite, da ne boste pretiravali in s tem pozabili na svoje življenje. 

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Nikar se preveč ne trudite, da bi se v tem tednu premaknili naprej. Za večino stvari namreč ne boste mogli najti ustrezne razlage. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, se boste odlično počutili. Urejali boste svoje zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti, v katerih se boste za ljubo osebo pripravljeni celo spremeniti. Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bosta takrat s partnerjem kompatibilna. Sreča se bo v nedeljo skrivala v majhnih stvareh.

Vaš ključ: Nikar ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

Uspelo vam bo kar ste si zastavili, toda nikar ne pretiravajte. Previdno pri nakupih, marsičemu se preprosto ne morete upreti, kljub temu, da stanje na računu ni ravno rožnato. Četrtek bo za vas čaroben in igriv. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali. Odnosi z mlajšimi vam bodo dali poseben zagon, zato se podajte z njimi na prijeten sprehod ali igro. Osvajate z odločnostjo kar je nekomu v vaši bližini zelo všeč, zato izkoristite v nedeljo priložnosti, ki se vama nakazujejo.

Vaš ključ: Ostanite zvesti svojim željam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Že nekaj časa čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj tveganega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite proti koncu tedna še nekaj dodatnih informacij. V nedeljo ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj ter s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo, le to bo vaš ključ do rešitve.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Zadeve, ki so za vas ključnega pomena prestavite na prihodnji teden, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih idej. Dobili jih boste v petek, če boste budni in odprti za predloge. Nikar preveč ne oklevajte, ampak naredite tisto, kar bi morali narediti že zdavnaj. Samski se boste v soboto znašli v prijetnem objemu, ki pa verjetno ne bo dolgoročen.

Vaš ključ: Ne izmikajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

V sredini tedna boste polni poleta, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih srečanjih, kjer je treba pustiti dober vtis. S samozavestjo se lahko daleč prebijete. Za tiste, ki jih imate najraje, se boste pripravljeni boriti. V petek boste pri neki zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na lestvico popularnosti. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost simpatične osebe. Sobota in nedelja pa bosta namenjeni negi telesa. 

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

V teden boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Z ljubljeno osebo še vedno lahko poiščeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste dogajanja. Nedelja, ki bo namenjena počitku vam bo bolj naklonjena.

Vaš ključ: Nihanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Poskrbite za lepše obnašanje in odprla se vam bodo nova, boljša vrata, skozi katera vas bo vodilo tudi boljše počutje. Okoliščine se bodo počasi izboljšale, tudi na osebnem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na srečanju se boste dogovorili za nekaj pomembnega. V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite tisto, kar smatrate, da vam pripada. V čustvenih odnosih se boste v nedeljo ustavljali, kar ni najbolj priporočljivo. Poskrbite za bolj zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MERJASEC

Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, da bi se vrteli v začaranem krogu. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce. Dogajanje bo v zadnjih dneh tedna prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek.  Prijateljstvo se bo v nedeljo razvilo v globlji smeri in vas navdušilo.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Poglejte si še: Zakaj se empatični ljudje zaprejo ob neiskrenih ljudeh?