Kitajski horoskop od 16. do 21. 8. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 16. do 21. avgusta 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 21. 8. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 16.8.-21.8.16

PODGANA

V teden se boste podali popolnoma neobremenjeni in sproščeni. Intenzivno razmišljanje vas bo usmerilo v čustvene odnose. Čas je pravi, da jih razčistite in se postavite na pravo mesto, tudi kar se tiče prijateljstva med vami in osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Poglobili se boste v odnos in potegnili črto, kar vam bo omogočilo bolj sproščene dni. Tokrat vas bodo zamikale še bolj oddaljene destinacije, vendar pazite, da ne boste finančno preveč posegli v žep. Tisti, ki ste v resni vezi, si bosta s partnerjem svoj čas organizirala čisto drugače, vendar pestro in zanimivo. Zadnje dni v tednu vam prinašajo dobro voljo!

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

BIVOL

Ta teden ste že težko čakali, saj bo glede na številne dogodke za vas več kot ugoden. Znali si boste vzeti čas za prijetne stvari in dogodivščine, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Končno se bo vse začelo postavljati na svoje mesto in pripravljeni boste na nove izzive, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Priložnosti vas čakajo še posebej v drugi polovici tedna, zato nikar ne dovolite, da spolzijo mimo vas. Zdravje vam bo odlično služilo, najraje se boste zadrževali na soncu in v vodi, kjer boste pozabili na vse svoje skrbi in se posvetili svojim mislim, ki bodo harmonične in pozitivne.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

TIGER

V prvi polovici tedna, ki je pred vami, se boste ukvarjali predvsem s poslovnimi zadevami. Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev precej zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite nek nesporazum. S povečano samozavestjo boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki ste na dieti, boste imeli tokrat manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni razčiščevanju določenih odnosov, ki so se pomaknili do nevarne točke in vam jemljejo vašo dragoceno energijo.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

Občutljivost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju se še vedno ne bo umaknila, saj se bo povečalo vaše doživljanje, ki pa lahko na plano privabi skrita in speča čustva povezana s preteklostjo. Na finančnem področju vam lahko ponagaja nedoslednost. Dogajale se bodo čudne situacije, na katere ne boste imeli večjega vpliva. Zadihali boste šele v drugi polovici tedna, ko bo sreča končno na vaši strani. Vzeli si boste dopust in se odpravili v neznano. Kombinirajte s prijatelji, da ne boste preveč osamljeni. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste prilagodili partnerju in končno začeli razumeti določene korake, ki so vam bili do sedaj nejasni.

Vaš ključ:Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

ZMAJ

Teden vam prinaša številne prijetne in neprijetne spremembe. Denarne skrbi se vas bodo nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno večinoma dobro, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost. Ne storite kaj nepremišljenega iz navala zagrenjenosti. Psihično zdravje vam trenutno ne služi dobro. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov s prijatelji. Prišli boste do zaključka, da ste se v zadnjem času preveč obremenjevali z nepomembnimi zadevami in pozabili nase ter na svoje potrebe. Konec tedna vam prijatelj prinaša rešitve.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Čeprav se vam dozdeva, da se vam vse skupaj podira pod nogami, ohranite dostojanstvo. Imejte več posluha tudi za sogovornike. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli in namerava. Zato ostanite mirni in zbrani, kar se vam obrestuje pri študiju ali pri tem, če ste se pred kratkim selili ali zamenjali okolico. Tokrat boste nekoliko manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj zasilne rešitve. V zadnjih dneh tedna vam bo mnogo lažje, saj se bo vse skupaj odvijalo spontano. Načrti bodo dobili pravo obliko in razmišljali boste o oddihu.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Teden vam ne bo najbolj pisan na kožo. Razdražljivosti in prepirom v družini se boste lažje izognili, zlasti v začetku tedna, če se boste umaknili v svoj svet, v naravo, meditirali ali urejali svoj vrt. Na vezano osebo se v prvi polovici tedna nikar čustveno ne navezujte, da ne boste nesrečni. Za napredovanje v službi ali pridobitev nove zaposlitve, za ustanovitev novega podjetja ali plasiranje vašega produkta na tržišče je ugoden čas šele v naslednjem mesecu, zato ne prehitevajte dogodkov! Ker vas bo ves teden spremljal stres in se vam bo povečevala temperatura, se le odpravite v svoj mirni kotiček. Izogibajte se nervoznim energijam in ljudem.

Vaš ključ: Ne izogibajte se odgovornostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Vstopite v teden, ki je pred vami bolj premišljeni. Z denarjem ravnate preveč razsipno. Zategnite pas, kajti kmalu lahko nastopijo težave. Pri delu ste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje, a ne nujno materialne koristi. Vpliv prve polovice tedna bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov, vezanih na neuspeh. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri. Zadovoljni boste tudi s svojim odnosom, tisti, ki pa ste samski, se boste lotili prijateljevanja s širšim krogom ljudi in si s tem povečali možnosti za kakšno konkretno poznanstvo, ki bi lahko obrodilo sadove.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Končno veste, kaj si želite na srčnem področju. Zdaj vam ostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. To pa zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. Nekoliko drugače bo v poslovnem svetu. Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Nekdo vas bo poskušal usmeriti v napačno smer. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje v družinskem okolju. Konec tedna vam prinaša prijetne dogodke, povezane z zabavo in prijateljskimi stiki.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V prvih dneh tedna se vam bodo začele dogajati zanimive zadeve. Končno boste dobili moč, da se soočite s svojimi čustvenimi zadevami in zadihali zrak osvoboditve. Usmerili se boste v nove dogodivščine in pojavljati se vam bodo začeli pravi ljudje, s katerimi boste kompatibilni. Na poslovnem in finančnem področju vas bo razjezil nekdo od znancev, ki bo povzročil nekaj zmede in napetosti, če določenih zadev ne boste poravnali pravi čas. Vendar se ne bojte, saj vam zadnji dnevi v tednu kljub temu, da so vsi na dopustih prinašajo nove možnosti za manjši zaslužek, ki vas bodo tokrat rešile.

Vaš ključ: Brzdajte svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Teden bo v znamenju ljubezenskih energij. Zadržana ljubezenska čustva bodo prekipevala v vas, zato jih ne zadržujte, ampak jih pokažite še posebej sredi tedna, ko bo veliko nesporazumov. Obeta se vam denar od nepremičnine ali ugodnosti, ki se bodo povečale v drugi polovici tedna. Izdatki, povezani z dopustom vas tokrat ne bodo preveč vznemirjali, saj vam je jasno, da si po napornem delu dopust zaslužite. Konec tedna se vam nakazuje nekaj manjših težavic, povezanih s finančnimi zadevami, saj ste že nekaj časa nekoliko površni v zvezi s poravnavanjem tekočih obveznosti.

Vaš ključ: Ne bodite tako obremenjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Skrb za dom, družino in domače vas bo napolnjevala z zadovoljstvom. V prvih dneh tedna ne podlezite strahovom. Globoka čustva do starejše osebe si drznite odkrito pokazati najkasneje sredi tedna. Takrat si lahko že privoščite užitke, da boste izpolnili svoje čustvene in duhovne potrebe. Za dodaten zaslužek se boste morali bolje potruditi, sicer vas bodo izdatki preplavili kot morski val. Najbolj podjetnim se ponuja velika priložnost za dober posel ali napredovanje v karieri, ko boste ugodno rešili kakšno uradno in nepremičninsko zadevo. Proste dni boste usmerili v nadgradnjo svojih hobijev, ki vam prinašajo paleto novih rešitev.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra