Kitajski horoskop od 16. do 22. 11. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 22. 11. 2020 (foto: pexels) pexels
16. 11. 2020

PODGANA

V tednu pred vami bi morali vsekakor pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč navajeni, da se strinjate z vsem. Raje se tokrat opredelite in zagovarjajte svoja stališča, posebno glede izredno pomembne zadeve. Moč razuma in objektivno sklepanje bosta pripomogla k hitrejši realizaciji, zato ne izgubljajte časa, ampak se poženite v delo, ki bo od vas zahtevalo prilagajanje. Vaša nemirna narava vam konec tedna ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati do potankosti, kar vas lahko notranje obremeni. Zaželeli si boste tradicionalen konec tedna v družinskem krogu.

Vaš ključ: Pomagajte ljudem v svoji bližini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Ne dovolite si, da bi si začeli sredi tedna nihati scenarije, ki so zelo nerealni. Ljubljena oseba, ki vas dobro pozna, bo postregla z odličnim predlogom. Tudi na področju financ se poskusite bolj zbrati, posebno glede pomembnih datumov. V zadnjih dneh tedna boste precej obremenjeni z domačimi obveznostmi, starejši člani vaše družine bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam, kar vas bo vznemirjalo. Ni vse tako, kot ste si želeli, kar vas lahko spravi v slabo voljo. Navaditi se morate, da preprosto niso vsi takšni kot vi. Zato pazite, posebno pri družinskih pogovorih, kjer bi morali bolj prisluhniti.

Vaš ključ: Prilagajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

Posvetite zaradi močne preobremenjenosti več časa športu, posebno če bi se radi boljše počutiti. Ne boste preveč razpoloženi nad tem, da bi se vračali v stare zadeve. Malce boste tudi pozabljivi, zato si skrbno zapisujte vse, kar je najpomembnejše. Popazite konec tedna tudi na zdravje ter se poskusite naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. V odnosu z ljubljeno osebo imate priložnost, da se še bolj zbližate ter da skupaj doživita nekaj lepih trenutkov.

Vaš ključ: Prihajate do boljših priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

MAČKA

Veliko boste v tem tednu zahtevali od sebe in partnerja. Pred vami je čas, ki ne prinaša samo lepih stvari, ampak tudi številne težke lekcije. Potrebno se bo držati smernic, ki vam jih bo predlagal nekdo od domačih. Ne zatiskajte si oči, raje prisluhnite. Sama trma in negiranje vas tokrat ne vodi nikamor. Dovolite si biti spontani in vzemite izrečene besede kot dobro namerne. Večjih sprememb pri delu ne pričakujte. Lahko, da boste dobili nekaj več zadolžitev, ki pa vam v tem tednu ne bodo kvarile vašega dobrega razpoloženja. Konstruktivni boste in premišljeni. 

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Čas pred vami bo minil hitro, kot bi mignili z očesom, in morda se ne morete osredotočiti na vse, kar bi radi dosegli. Pohitite s pomembnimi opravki, saj vas čaka ogromno dela. Brez pomena bi bilo sedaj pospravljati za drugimi. Bolje je, da naredite svoje. Pomoč do konca tedna bo izredno razbremenila vaše misli. Obračunavali boste sami s seboj in prinesli konkretne smernice v realno podobo. Dom bo v nedeljo glavna skrb. Pravo smer ste si izbrali sedaj je potrebno samo še seznaniti ostale člane družine o vaših ukrepih. 

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KAČA

V dneh pred vami se boste znašli v središču zanimivega ljubezenskega viharja. Nikar pa ne dovolite, da bi vam strasti zameglile razumsko presojanje in vas napačno usmerile. Z izogibanjem pogovorom o prihodnosti si pravzaprav delate škodo, saj se negativne misli in dvomi samo kopičijo. Ne pozabite, da jih nihče ne bo rešil namesto vas. Tudi konec tedna boste bolj nestrpni in neodločni. Ne branite se v nedeljo, ko boste končno usmerjeni vase ustvarjalne energije ki jo lahko uporabite v smeri, da se notranje razbremenite.

Vaš ključ: Svoboda bo največja želja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Pred vami je ugoden čas, ne glede na to, da boste v torek in sredo nekoliko zmedeni, če vas bodo napadli z vprašanjem, ob katerem ne boste prepričani v svoja dejstva. Morda bo prišel do izraza vaš talent za diplomacijo, ko boste lepo zavili tudi še tako neprijeten odgovor. Bodite bolj dejavni pri iskanju dela, nečesa, kar bi vam pomagalo tako finančno kot tudi ob ustvarjanju boljšega počutja. Motili vas bodo predvsem tisti, ki se z besedami le igrajo in je preveč očitno, da niso iskreni. Ne ozirajte se nanje.

Vaš ključ: Sprostite se v domačem okolju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

V dneh pred vami boste ujeti v manjšo preizkušnjo, saj boste naleteli na kritike glede nečesa, česar ne morete več popraviti. Vaša odločitev je, ali boste naredili korak v prihodnost, ali pa boste obstali na mestu. Velike ambicije so sicer prava smer, vendar bo potrebno najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav v življenju udejanjili. Vikend bo ugoden za pogajanja in globoke pogovore z ljubljeno osebo. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne dvigne v višave 

Vaš ključ: Privoščite si več sprostitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Umirjena energija, obarvana s čustvenimi vibracijami vam bo v sredini tedna zelo naklonjena. Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar se razlikuje od vaših dosedanjih želja in vas hkrati vznemirja v pravi smeri. V ljubezni še ne boste pripravljeni na soočenje. Težave se bodo žal kazale ravno tam, kjer jih niste pričakovali. Ne razumevanje družinskih članov lahko preide v težke besede, ki bodo do končno razdvojile mnenja in naredile pravi kaos. Sami se boste spustili v razpravo, ki vam ne bo ravno v veliko pomoč. 

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Pazite v dneh pred vami na zdravstveno področje, saj ste trenutno v nekoliko slabši kondiciji. Nikar pa ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste konec tedna preveč utrujeni. V ospredju bodo odnosi s sodelavci in družinskimi člani, kjer bo znova prišla do izraza nesebična energija. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali bolj spontano prilagajati. Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v družini. 

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Začetek tedna bo zaznamovalo nekoliko nenavadno počutje. Dejavni boste in nemirni, s posebnim navdihom. Imeli boste precej zagona pri delu in prav všeč vam bo, ko boste lahko naredili točno to, kar ste si pred tem zamislili. Težko se boste otresli občutka, da bi lahko dosegli boljše rezultate, kljub temu se boste določenih nalog lotili na ustrezen način. Konec tedna prehajate v bolj zadovoljno pozicijo. Ni problem v vas, ki mislite, da se vam ljubljena oseba premalo posveča, problem je v tem, da tudi sami ne naredite tistega, kar bi bilo potrebno.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MERJASEC

Ne delajte v dneh pred vami večjih načrtov povsem sami, sicer boste naleteli na ovire, ki bi se jim zlahka izognili, le z nekaj več prilagodljivosti. Poslovne in družinske obveznosti so vas začele obremenjevati bolj, kot ste si to pripravljeni priznati. Nase prevzemite načrtovanje in organizacijo določene zadeve, v nasprotnem primeru lahko vse skupaj pade v vodo. Nikar ne pričakujte, da bo o pomembni zadevi odločala le usoda, saj vam izkušnje zagotovo govorijo, da je treba izkoristiti pravo priložnost, ki se bo ponudila.

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra