Kitajski horoskop od 16. do 22. 9. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 22. 9. 2019 (foto: profimedia) profimedia
17. 9. 2019

PODGANA

Uspehov bo v sredini tedna sicer veliko, vendar ti ne bodo doseženi na lahek način, ampak se bo treba za vse potruditi bolj kot običajno. V četrtek se pazite prevelike direktnosti, da si po nepotrebnem ne naredite kakšnih težav, ki bi vas ovirale pri vašem napredku. Kadar boste precej nervozni, boste naredili veliko napak, zato ne delajte velikih korakov. Za naklonjenost se bo oseba iz vaše bližine precej trudila, vendar ne boste imeli dovolj časa zanjo. V nedeljo boste slišali dobro novico, ki vam bo dvignila samozavest.

Vaš ključ: Sprejmite hitrejši tempo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Nepričakovano boste spoznali osebo, ki vam bo s svojo simpatičnostjo segla v srce. Dogodki se bodo odvijali z naglico, komajda boste sledili bitju svojega srca. Vezanim bo partner malce nagajal, le stežka boste ohranili mirno kri. Dobro razmislite, ali je vredno tvegati. Vaše lastnosti, tako dobre kot slabe, bodo prišle do izraza v stikih z drugimi ljudmi, še posebej v soboto. Nepristranski in objektivni ravno ne boste, saj bodo vaše lastne kvalitete zasenčile realno presojo. Skozi odnose, boste iskali izgubljeni del sebe.

Vaš ključ: Zadovoljite se z malenkostmi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

TIGER

Teden, ki bo poln preobratov in čustvenih zapletenih zgodb. Pričakovati je, da se boste znašli v situaciji, kjer boste nujno potrebovali močne argumente, da se obranite obtožb, ki vam jih bodo pripisovali. Nekaj več nervoze pričakujte v zadnjih dneh tedna, ko boste primorani dokončati delo, ki se mu zadnje čase izogibate. Res je, da se včasih človek vpraša, kaj lahko pričakuje od določenih poslov v katerih ne vidi smisla, vendar je vse to skupek zadev, ki v določenem času pokažejo svojo pravo sliko.

Vaš ključ: Poslušajte svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Vrteli se boste v krogu in razmišljali, kako bi izboljšali svoje življenje. Trenutno vam situacije niso naklonjene in počakati bo potrebno, da se nemir in vaša potreba po pozornosti vrne. Da razbijete monotonijo in slabo razpoloženje zapolnite prosti čas z zabavnimi druženji. Izogibajte se polemik in pogrevanja stvari iz preteklosti. Ohranite svoj ponos in se branite s svojo mirnostjo. Večjih posledic v kolektivu ni pričakovati. Občutek utrujenosti in mlahavosti ne bosta popustila. Spanec in rekreacija bosta vaša najboljša prijatelja.

Vaš ključ: Spontanost bo ključnega pomena.

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Prizadevanja za uspeh v življenju bodo v tem tednu zelo vidna, pazite pa se, da ne boste šli čez mejo dobrega okusa. Predvsem v prvi polovici tedna se boste večkrat znašli v položaju, ko bi z nekaj več pritiska, slabe volje ali agresivnosti lahko celo obupali. V petek nikar ne delajte večjih korakov, povezanih z vašim denarjem, saj nimate prave kontrole nad svojim finančnim stanjem. Čisto drugačen scenarij pa bo napisan za vas v nedeljo na čustvenem področju.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v konflikte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Razočarani boste, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Povečala se bo skrb za vašo okolico, majhne stvari pa ne bodo opazne tako kot si boste želeli. Ostanite raje na svoji poti in se prilagodite vzgibom, ki vam sicer niso všeč. Vaša moč bo v soboto naraščala, nekaj vas bo prijetno presenetilo, saj se bo dejansko razpletalo hitreje, kot je kazalo, posebno če zadeva srečanje z osebo nasprotnega spola. Upoštevajte intuicijo, saj vas bo opozorila na pomembno situacijo. 

Vaš ključ: Bodite bolj iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo veliko malenkosti, ki jih bo potrebno postoriti, ves čas pa bo prisoten občutek, da se mudi, ali pa nelagodje ob misli, da boste nekaj pozabili. Večkrat boste tuhtali in si postavljali vprašanja, zakaj morate vse to ravno vi postoriti. Dobra volja vas bo v soboto in nedeljo držala pokonci in vam vlivala optimizem. Po drugi strani pa se boste počutili nekoliko izgubljeno, saj se vam bodo določene stvari počasi podirale, še posebej zadeve, ki so vezane na finančno stanje.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas muči in obremenjuje. Prav gotovo se v torek in sredo ne boste sposobni prilagajati. Nihče vas ne more ustaviti. Naenkrat si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali poslati sporočilo. Obetajo se vam novi ljudje, ki vam bodo zelo simpatični. V nedeljo se boste poglobili v osebno rast in na tem področju tudi notranje napredovali.

Vaš ključ: Razbremenite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Ne skrivate, da si želite več osvajanja in spogledovanja s strani nasprotnega spola. Zato bo pri vezanih prisotnega nekaj več ljubosumja in težkih besed. Napetost, ki se bo v vas nabirala boste uspešno sproščali pri učenju in novih podvigih. Pogumno si boste poiskali nov izziv. V ljubezni je najbolje, da ne kuhate mule, saj bi to le otežilo vse skupaj. Raje se konec tedna podajta v skupno raziskovanje, ki bo zagotovo obogatilo vajina obzorja v pravi smeri.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Energije boste imeli v tem tednu resnično na pretek. Nekaj vas zanima veliko bolj, kot v preteklosti, tokrat pa se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo zadnja, sicer pod pogojem, da boste prvi ponudili roko sprave. Z veseljem boste preizkusili svoje moči v novi poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo od rok. Tokrat ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Preveč pa boste trmasti, kar vam zagotovo ne ponuja dobrih izidov, le zoprne situacije.

Vaš ključ: Družite se s pozitivnimi ljudmi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Odlično vam bo šlo, tako na čustvenem, kot tudi na poslovnem področju. Večjih težav v partnerstvu ne bo, zato se boste osredotočili na otroke in njihove potrebe. Spoznali boste, kako ste jih pogrešali in jim to tudi priznali. Samski, ne dvomite v svoje sposobnosti osvajanja. Vezanim bo potreba po druženju z drugimi ljudmi v tem tednu zelo pomembna. Skupne želje in interesne dejavnosti so stvari, ki pozitivno vplivajo na odnos. Prepustite se domišljiji in se pripravite na buren konec tedna, ko se boste gibali med prijatelji.

Vaš ključ: Stopite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Dela boste imeli v prvih dneh tedna več kot dovolj, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi sploh začeli. Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta v sredini tedna. Vse bo zopet lahkotno in razigrano, posebno s prijatelji. Pri vsem boste hitrejši kot v preteklih dneh. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, vendar vseeno pazite, kaj in komu boste povedali, da se ne opečete.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Poglejte si še: Lastnosti horoskopskega znaka rak (22. junij-22. julij)

ali 

V tantri lahko ljubljenje traja več ur

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri